|
![]() |
#1 |
![]() Başbakana özenmişler,baktılar ki başbakan şiir kaseti çıkardı halkla daha fazla bütünleşti.
Bunlarda bütünleşelim derken ipin ucunu kaçırmış. Gülüyorum ![]() Ama ülkemiz adına çok utanç verici.bdp li olsa neyse anlarım onların kanında pislik nonoşluk lezbiyenlik ibnelik var ama sevmesem bile mhp gibi bir partiden bu tür pisliklerin bu şekilde çıkması gerçektende ülke adına iğrenç. Başkaları buna kıs kıs gülüyordur şimdi.Tabi benim gülmeemle onların gülmesi arasında evren kadar fark var.
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Ne yazıkki bu kadar görüntülere rağmen hala mhp yi savunan var işte gereği yapıldıda arkasındayız partimizinde yok komploymuş falan filan daha ne görüntüler çıkacak mhp baraj altı kalınca vekil sayımızda artacak ohh çok güzel olacak..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Partideki herkes böle değil has ülkücüler elbet var ama bu ekip tasfiye edilmeli.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Hüdo reyiz öyle deme..Saadet gibi Mhpde de dört dörtlük muhafazakarlar var herşeye rağmen savunuyorlar.
Ve şunu çok açık söyleyebiliriz Mhpde çok büyük bir kesim bahçeli ve tayfasından rahatsız.Fakat buna rağmen savunuyor. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() eyvah eyvah
![]() mhp 14-18 yaş gençlere acayip bi hizmet sundu he :P |
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Oha sesliymiş la.
Kız konuşuyor araba istiyorum diyor,ev istiyorum diyor,4 çeker olsun araba diyor. Ohh. Cennetten arsa istemediği kalmış ![]() Jeep'in markası 06 EBD 16 EBD: Emine Bülent Didinmez ![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Allah ıslah etsin pislik herifler.. Birde çıkıp vatan millet sakarya diye böğürürler.. hayvanlar
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() enerji için bol bol püskevit yiyin bozkurtlar
![]() |
|
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Siyasete girmek isteyenler siz siz olun ''Elinize dilinize ve belinize sahip çıkın.''
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|