|
![]() |
#1 |
![]() gittigidiyor.com
![]() ![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Yaşı genç,bu yolda ilerlerse elimizde patlamaz.Patlarsa dahi canı sağolsun.Ama yolu açık bence,inşAllah daha iyi yerlere gelecektir :-*
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() bence oda gitmeli neden bir c.ronaldo daha çıkmasın ki
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
![]() Gitmesi için daha erken,daha iyi yerlere geleceğinden şüphem yok bu yüzden gitmesine karşıyım.Satar isek son yüz yılın enayiliğini yapmış oluruz :-* |
||
![]() |
![]() |
#5 |
![]() bu futbol olduğu kadar ticarettir.ticarette kazanmak enayilikse bırakta galatasaray enayilik yapsın.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() kesinlikle satılmamalı gs ye vericeği daha çok şey var 5 yıl sonra satarız bir bakarsız en fazla 40 milyon euroya şimdi satarsan 10 milyon euro
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() emin olki şu anki değeri20 milyon euro şampiyonadan sonrasındaki artışı bilmem
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() onu diyorum işte dahada futbol hayatının başlangıcı gs de durması lazım hem bize yararı dokunacak hemde ne kadar elimizde tutarsak okadar yararı dokunacak sonrada satıcaksın zzengin olacaksın
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() bende demek istiyorum ki hasan şaş gibi patlamsın galatasarayda
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() ardada gerçekten bir cevher var yabancı sitelere bugün girdim örneğin newcatle n forum sitesi çok istiyorlar ardayı hatta cristiano ronaldoyla bile kıyaslama yapıyorlar ben ingiliz sitelere daha çok girerim hep görüyorum . yani arda böyle giderse cristiano ronaldo kadar ün kazanır
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|