|
![]() |
#1 |
![]() Eee sizce normal bir olaymı bu?genel başkan mitingden bir gün önce bayrak getirmeyin diyor ve mitingden önce bayrak dağıtılıyor...
Bu iki anlama gelir ya genel başkanınız yalan söylüyor kameraların önünde halkı kandırıyor yada teşkilatlarınız genel başkanı dinlemiyor... Ben yanlışa yanlış derim bizimkilerin yaptığınıda doğru karşılayacak değilim.zaten teşkilatlanmamızın bozuk olduğunu her yerde söylerim forumda çoğu arkadaşım bunu benim ağzımdan duymuştur...Bunların hepsi doğru olabilir ama haberlere çıkacak kadar garipsenicek değil galiba... Taksim meydanıylada eskişehir hatay bir değil bence...
![]() Konu İntifada tarafından (06-12-2010 Saat 00:00 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | ||
![]() Alıntı:
Genel başkan öyle demiş bir iki parti teşkilatı vs. dinlememiş. Saadet partisine o teşkilatların isimlerini yazın mail gönderin onlar hakkında gereğini yapsınlar, bunu buralarda allayıp pullayıp yazmaya gerek yok. Her partide olur. Alıntı:
peki sizinkilerde çelenk koymuşlar bak onları ispatladım. Bak sizinkilerin de atatürk anıtına çelenkler koyduklarını ispatladım. Sende doğru olabilir demişsin. peki şimdi bunları okuyunca "ne yazık ki AKPARTİNİN gidişini hiç hayırlı görmüyorum...özellikle felan felan yerlerdeki atatürk anıtına konulan AKPARTİ çelenkleri ve atatürke minnet açıklamaları beni çok şaşırttı." diyebilir misin? ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
Hem bu hareketi yapan bir partinin bu teşkilatlara bir yaptırım uygulayacağını sanmıyorum... İkinci sorunuzdada yukarıda söyledim zaten ben ak parti teşkilatlarını zaten beğenmiyorum ki... Bunlar benim her zaman söylediğim şeyler... Ama en azından taksim meydanındaki olaylada bir tutacak değilim... |
||
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
BUrda çelişki içindesin be hocam. ya bizimkilerin de teşkilatına söyle ya sizinkilerin de genel başkanınıza laf söyle ki eşitlik olsun ![]() Taksimde atatürk heykeline çelenk koymakla başka bir yerdeki atatürk anıtına çelenk koyma arasında ne fark var? Aradaki fark bence şu: Birisi saadet, saadet olunca laf söylemek için bin türlü bahane hazırdır, diğeri sizin parti, onlara laf söylememek için bin türlü bahane hazırdır!! |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Birisi saadet, saadet olunca laf söylemek için bin türlü bahane hazırdır, diğeri sizin parti, onlara laf söylememek için bin türlü bahane hazırdır!!
abi,atasözü gibi olmuş ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|