|
|
|
|
#1 | |
|
Alıntı:
Afirak, Pakistan ve sayamadığım onlarca ülke... bırakında bunların içinde israil yer almasın....
|
||
|
|
|
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 |
|
Marmara depreminde israilli askerler ajanlar saat üçü beş çeyrek geçe gölcük donanma komutanlığında piknik yapıyorlardı değilmi ? Adamlara hak bir din inmiş ama bunlar yahudileşmişler ve Allah onların zihniyetine lanet etmiş. Ben yahudileşip lanetlenmiş bir topluluğa yardım etmem ben daha 6 ay önce insanlarımızı katleden şehitlerimizin kanı kurumadan bu lanet topluluğa işgalci topluluğa yardım etmem. Yardıma giden uçaklar bozulsun inşaallah müdahale eden hortumlar delinsin. Allahın azabına karşı koyamacaksın ey yahudileşen israiloğlu ! Ahiret provası yapıyorsun bu daha ne ki ?
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ormanların ne suçu var yahu..Sanki yanan Şimon Perez yada Netenyahu...
AKLİ melekelerinizi de mi yitirdiniz.. Ama israil'e iki uçak göndermek gereksiz..israil'e yardım etmek bizim işimiz değil.abd amcası var onun |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Düşküne el uzatmak devlet geleneğimizde var. Savaşta islam şeriatı üzerine savaşırız sadece savaşa katılanı bertaraf etmeye izin var. Yaşlıya, kadına, çocuğa dokunulmaz. Geleneklere genelde uyulur yine uyduk yani. O kadar dert edilecek büyütülecek bir konu değil yani. Bu aralar protesto damarımız baya kabarık sanki.
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Alıntı:
Toprakları satmakla ne ilgisi var kurulan israil devletinin? İçimizde ki arap düşmanları üfürmüş de üfürmüş.. ABD ve İngiltere osmanlıdan sonra orada bir israil devleti kurmak için işbirliği yaptı Meselenin özeti bu Filistinliler topraklarını sattı bilmem ne Toprağını satan halk onun için bunca senedir mücadele verir mi? Hiç mi düşünmezsiniz siz böyle abudik gubidik sözlere hemen inanırsınız.. |
||
|
|
|
|
|
#6 |
|
ABD ve Avrupanın desteği , Yahudilerin düzenli çalışması ve azimleri , Filistinlilerin birşey olmaz diyerek toprak satmaları durumu bu hale getirdi 3-5 kişinin yaptığını bugün milyonlar ödüyor budur olay.
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Filistinlilerin bir şey olmaz diyerek toprak sattığını neye dayanarak söylüyorsun ? Tarihciler ise Filistinlilerin bizim Kurtuş savaşı mücadelesi verdiğimiz dönemdeki ülkemizdeki yokluğun kat be katını o dönemde yaşadığını insanların açlıktan kırıldığını insanların çoluk çocukları açlıktan ölmemesi için elinde ne varsa sattığını söylüyor . Biraz araştırsan iyi olur kimse bir şey olmaz diyerek toprağını satmaz ..
Konu EZEL tarafından (12-03-2010 Saat 22:45 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Alıntı:
Kötü olacağını bilseler satarlarmıydı sence Onları bende araştırdım biliyorum yani adamların ne kadar yoksul olduğunu Sonuçta hata eden kendileriydi |
||
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ben gelsem sana şöyle 300 bin dolar versem evini satmazmısın bana. Oturup niyetimi mi yoksa amacamı mı düşünürsün? Bence bir an bile düşünmeden evet dersin. O zamanın şartları da ortada belde halkı kimsenin ne amacını biliyordu nede niyetini..
Konu Fırat tarafından (12-03-2010 Saat 22:54 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
#10 |
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |