Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Dış Gündem Dış Gündem ile ilgili tüm konuları burada paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 12-04-2010, 00:17   #1
Kullanıcı Adı
unnamed
Alıntı:
Saltuk Buğra Han Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kardeş biz de oradaki Müslüman kardeşlerimize yapılanları unutmuş değiliz.
Fikirlerimizde bir farklılık yok.
Ama bu olay biraz farklı.Bu gibi felaketler de ülkeler arası din ,dil ırk ayrımı yapılmaksızın yardım eli uzatılır.Bu Dünya ülkeleri arasında artık gelenek olmuş bir davranıştır.
Bu davranış bizim milletimiz de çok daha ileriye gitmiş takva derecesine gelmiştir.
O kadar ki Düşmanının bile yarasını saracak kadar.Nitekim geçmiş savaşlarımız da bunun bir çok örneklerini okuyup dinlemekteyiz.
Biz bize yakışanı yapmak zorundayız.
Biz binlerce yıllık İmparatorluk kültüründen gelen bir milletiz.
Bizim bir özelliğimiz olmalı.
biz zaten ülke olarak her düşene elimizi uzaten bir milletiz...
Afirak, Pakistan ve sayamadığım onlarca ülke...
bırakında bunların içinde israil yer almasın....

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 12-03-2010, 22:21   #2
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
Marmara depreminde israilli askerler ajanlar saat üçü beş çeyrek geçe gölcük donanma komutanlığında piknik yapıyorlardı değilmi ? Adamlara hak bir din inmiş ama bunlar yahudileşmişler ve Allah onların zihniyetine lanet etmiş. Ben yahudileşip lanetlenmiş bir topluluğa yardım etmem ben daha 6 ay önce insanlarımızı katleden şehitlerimizin kanı kurumadan bu lanet topluluğa işgalci topluluğa yardım etmem. Yardıma giden uçaklar bozulsun inşaallah müdahale eden hortumlar delinsin. Allahın azabına karşı koyamacaksın ey yahudileşen israiloğlu ! Ahiret provası yapıyorsun bu daha ne ki ?
Alt 12-03-2010, 22:24   #3
Kullanıcı Adı
manifesto
Ormanların ne suçu var yahu..Sanki yanan Şimon Perez yada Netenyahu...
AKLİ melekelerinizi de mi yitirdiniz..

Ama israil'e iki uçak göndermek gereksiz..israil'e yardım etmek bizim işimiz değil.abd amcası var onun
manifesto isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-03-2010, 22:26   #4
Kullanıcı Adı
Fırat
Düşküne el uzatmak devlet geleneğimizde var. Savaşta islam şeriatı üzerine savaşırız sadece savaşa katılanı bertaraf etmeye izin var. Yaşlıya, kadına, çocuğa dokunulmaz. Geleneklere genelde uyulur yine uyduk yani. O kadar dert edilecek büyütülecek bir konu değil yani. Bu aralar protesto damarımız baya kabarık sanki.
Alt 12-03-2010, 22:34   #5
Kullanıcı Adı
manifesto
Alıntı:
.Topraklarını satmadan önce düşüneceklerdi bunları al işte sonuç Olan masum insanlara oldu
Şu üfürükçü lafları..
Toprakları satmakla ne ilgisi var kurulan israil devletinin?
İçimizde ki arap düşmanları üfürmüş de üfürmüş..
ABD ve İngiltere osmanlıdan sonra orada bir israil devleti kurmak için işbirliği yaptı
Meselenin özeti bu
Filistinliler topraklarını sattı bilmem ne
Toprağını satan halk onun için bunca senedir mücadele verir mi?
Hiç mi düşünmezsiniz siz böyle abudik gubidik sözlere hemen inanırsınız..
manifesto isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-03-2010, 22:37   #6
Kullanıcı Adı
Kafa Ayarı
ABD ve Avrupanın desteği , Yahudilerin düzenli çalışması ve azimleri , Filistinlilerin birşey olmaz diyerek toprak satmaları durumu bu hale getirdi 3-5 kişinin yaptığını bugün milyonlar ödüyor budur olay.
Kafa Ayarı isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-03-2010, 22:43   #7
Kullanıcı Adı
EZEL
Alıntı:
Kafa Ayarı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ABD ve Avrupanın desteği , Yahudilerin düzenli çalışması ve azimleri , Filistinlilerin birşey olmaz diyerek toprak satmaları durumu bu hale getirdi 3-5 kişinin yaptığını bugün milyonlar ödüyor budur olay.
Filistinlilerin bir şey olmaz diyerek toprak sattığını neye dayanarak söylüyorsun ? Tarihciler ise Filistinlilerin bizim Kurtuş savaşı mücadelesi verdiğimiz dönemdeki ülkemizdeki yokluğun kat be katını o dönemde yaşadığını insanların açlıktan kırıldığını insanların çoluk çocukları açlıktan ölmemesi için elinde ne varsa sattığını söylüyor . Biraz araştırsan iyi olur kimse bir şey olmaz diyerek toprağını satmaz ..

Konu EZEL tarafından (12-03-2010 Saat 22:45 ) değiştirilmiştir..
EZEL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-03-2010, 22:47   #8
Kullanıcı Adı
Kafa Ayarı
Alıntı:
EZEL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Filistinlilerin bir şey olmaz diyerek toprak sattığını neye dayanarak söylüyorsun ? Tarihciler ise Filistinlilerin bizim Kurtuş savaşı mücadelesi verdiğimiz dönemdeki ülkemizdeki yokluğun kat be katını o dönemde yaşadığını insanların açlıktan kırıldığını insanların çoluk çocukları açlıktan ölmemesi için elinde ne varsa sattığını söylüyor . Biraz araştırsan iyi olur kimse bir şey olmaz diyerek toprağını satmaz ..

Kötü olacağını bilseler satarlarmıydı sence
Onları bende araştırdım biliyorum yani adamların ne kadar yoksul olduğunu Sonuçta hata eden kendileriydi
Kafa Ayarı isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-03-2010, 22:48   #9
Kullanıcı Adı
Fırat
Alıntı:
Ben gelsem sana şöyle 300 bin dolar versem evini satmazmısın bana. Oturup niyetimi mi yoksa amacamı mı düşünürsün? Bence bir an bile düşünmeden evet dersin. O zamanın şartları da ortada belde halkı kimsenin ne amacını biliyordu nede niyetini..

Konu Fırat tarafından (12-03-2010 Saat 22:54 ) değiştirilmiştir..
Alt 12-03-2010, 22:55   #10
Kullanıcı Adı
unnamed
Alıntı:
bu cümle son noktayı koymuştur....

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)