Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Siyaset Siyaset haberleri bu bölümde paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 12-17-2007, 21:09   #51
Kullanıcı Adı
selahattin_ay
Standart Çelik’in yasakçılara taş çıkartan bu kararı;
Alıntı:
AK BOP Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
selahattin_ay Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
EpiVaTeS Nickli Üyeden Alıntı
bakıyorum gene ortam bozucular sitede yer almaya baslamis bu AK BOP AKPPO ile aynı kişi kovun gitsin...
Hepsi ayni yontemi yapiyor kardesim. Bir haber ekle haber5 ya da milli gazeteden sonra da cevap veremeyip kac git.
Merak ediyorum Milligorus forumlarinda oyle bir yazi mi var ?
Ak parti iktidarini hazmedemeyenlerin yapmasi gerekenler
1. Once akpartiforum a uye olun.
2. Milli gazete kaynakli bir haberi "haberler" bolumunde acin
3. Sonra cevap veremezsiniz zaten kacin gidin. :D
sonra da cevap veremeyip kac git. demissin ben buradayim halen taki banlanana kadar ondan sonra arkamdan konu ekleyip kacti gitti demeyinde ;)
Vallahi yaptigin baska bir sey de yok zaten buraya eglenmeye gelmissin anlasilan. Ama gulen taraf biziz hala goremedin. 35 milyon insan gordu sen hala goremedin. :D
Birisi benim savunduklarimin, inandiklarimin tersini soyleyip beni rezil ediyorsa ben eglenemem.
Sen orasini bosver de sorulara cevap ver istersen?
Sen bizim acigimizi yakalamaya geldin ama hep biz senin bos hayaller pesinde oldugunu anlattik.
EE hakli olan da biziz
Benim sorum hala askida ? Necip fazil kardesim bir suru sordu hala cevap yok?
Mavera da oyle ? verilecek cevabin dahi yoksa neyine saldiriyorsun o da soru isareti?
Once Turkce yazmasini ogren bence.
selahattin_ay isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-17-2007, 21:14   #52
Kullanıcı Adı
AK BOP
Alıntı:
mavera Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Alıntı:
Ya Israil karsitligi Musluman savunuculugu yapiyorsun.
Soylesene bana Cecenistan da ki musluman kardeslerime ne gibi bir hizmeti dokundu PEK KIYMETLI, DEGERLI SEVGILI ERBAKAN hocanin

Hatirlatmakta yarar var. O donemde cecenya savasirken. Erbakan Turkiye Cumhuriyeti Basbakani idi.
Soyler misin bana tarih kitaplari Cecen mucahitlere olan hic bir destek ya da Rusya nin aleyhinde hic bir girisimi yazmiyor?
sen soyler misin bizi aydinlatir misin? Hani Islam in tek savunucusu sizsiniz ya ondan dedim.
erbakan hoca iktidarda iken arkasinda Amerika yoktu ki destek versin simdi sayin basbakanin arkasinda Amerika varki filistine destek veriyor ;) kaldiki hangi Cecene sorarsan sor Erbakan Hoca yi senden iyi taniyorlar Ve Duacilar tabi bunlara Bosna herseklileri,Filistinlileride ekleyebilirsiniz
bütün dünya tayyib erdogani, abdullah gülü taniyor ve taniyacak erbakan hoca 40 yildir siyasetin icinde sayin gül ve erdoganin mazileri cok eski olmamasina ragmen sadece türkiyenin degil herkesin gönlünde ayri bir yere sahip oldu..
kardes bilmem farkediyor musun yazdiklarin hic dikkate alinmiyor cünkü senden önce bir cok kisi ayni muhabbetleri acti ve hepside agzinin payini aldi..
yani yeni argümanlar üretin ayni seyleri temcit pilavi gibi önümüze sürmeyin ;)
evet kime sorsam yani diger milleten olanlara ki kaldigim yerde cok yabanci var avrupa dan yaziyorum baglantilarini söyle kuruyor basbakanimizin Amerika dostu ,israil,Peygamber efendimize hakaret eden papayi görüsmeyecegi polemigi ardinda hava alaninda ayagina kadar giderek karsilamasi daha neler daha neler evet cok iyi taniyorlar merak etmeyin ;) saten secimlerde Milletin cogunlugu kötünün iyisi diyerek verdi oyunuyani kötü amma iyisi :D
AK BOP isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-17-2007, 21:20   #53
Kullanıcı Adı
AK BOP
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
EpiVaTeS Nickli Üyeden Alıntı
bakıyorum gene ortam bozucular sitede yer almaya baslamis bu AK BOP AKPPO ile aynı kişi kovun gitsin...
Hepsi ayni yontemi yapiyor kardesim. Bir haber ekle haber5 ya da milli gazeteden sonra da cevap veremeyip kac git.
Merak ediyorum Milligorus forumlarinda oyle bir yazi mi var ?
Ak parti iktidarini hazmedemeyenlerin yapmasi gerekenler
1. Once akpartiforum a uye olun.
2. Milli gazete kaynakli bir haberi "haberler" bolumunde acin
3. Sonra cevap veremezsiniz zaten kacin gidin. :D
sonra da cevap veremeyip kac git. demissin ben buradayim halen taki banlanana kadar ondan sonra arkamdan konu ekleyip kacti gitti demeyinde ;)
Vallahi yaptigin baska bir sey de yok zaten buraya eglenmeye gelmissin anlasilan. Ama gulen taraf biziz hala goremedin. 35 milyon insan gordu sen hala goremedin. :D
Birisi benim savunduklarimin, inandiklarimin tersini soyleyip beni rezil ediyorsa ben eglenemem.
Sen orasini bosver de sorulara cevap ver istersen?
Sen bizim acigimizi yakalamaya geldin ama hep biz senin bos hayaller pesinde oldugunu anlattik.
EE hakli olan da biziz
Benim sorum hala askida ? Necip fazil kardesim bir suru sordu hala cevap yok?
Mavera da oyle ? verilecek cevabin dahi yoksa neyine saldiriyorsun o da soru isareti?
Once Turkce yazmasini ogren bence.
ya tekr baktimda kimin sorusuna sevap vermemissim anlamadin istersen tekr takip et
Alt 12-17-2007, 21:21   #54
Kullanıcı Adı
selahattin_ay
Alıntı:
Alıntı:
Soylesene bana Cecenistan da ki musluman kardeslerime ne gibi bir hizmeti dokundu PEK KIYMETLI, DEGERLI SEVGILI ERBAKAN hocanin

Hatirlatmakta yarar var. O donemde cecenya savasirken. Erbakan Turkiye Cumhuriyeti Basbakani idi.
Soyler misin bana tarih kitaplari Cecen mucahitlere olan hic bir destek ya da Rusya nin aleyhinde hic bir girisimi yazmiyor?
sen soyler misin bizi aydinlatir misin? Hani Islam in tek savunucusu sizsiniz ya ondan dedim.
erbakan hoca iktidarda iken arkasinda Amerika yoktu ki destek versin simdi sayin basbakanin arkasinda Amerika varki filistine destek veriyor ;) kaldiki hangi Cecene sorarsan sor Erbakan Hoca yi senden iyi taniyorlar Ve Duacilar tabi bunlara Bosna herseklileri,Filistinlileride ekleyebilirsiniz
Yahu Ak parti iktidarina saldiriyorsun. Cecenler seviyor diyorsun. Siyaset yap biraz siyaset. Ne hizmeti goturdunuz onlara. Ne katkiniz oldu. Tanimak tanitmak ile olmuyor bu is. Ona bakarsan Afganistan Taliban yonetiminde 2000 yilinda tanidi. Ama ne faydalari oldu. Sizin Islama Turkiye de ki muslumanlara ne faydaniz oldu ki Islam bayraktarligi yapip milletin inanclari ile siyaset yapiyorsunuz. Muslumanlari ocu gibi gostermek ile savunma olmaz. Eger oyle olacaksa liderimiz, onderimiz Bin Ladindir :D :D
Alt 12-17-2007, 21:22   #55
Kullanıcı Adı
mavera
[b][color=red]
Alıntı:
evet kime sorsam yani diger milleten olanlara ki kaldigim yerde cok yabanci var avrupa dan yaziyorum baglantilarini söyle kuruyor basbakanimizin Amerika dostu ,israil,Peygamber efendimize hakaret eden papayi görüsmeyecegi polemigi ardinda hava alaninda ayagina kadar giderek karsilamasi daha neler daha neler evet cok iyi taniyorlar merak etmeyin ;) saten secimlerde Milletin cogunlugu kötünün iyisi diyerek verdi oyunuyani kötü amma iyisi :D
kardes bari yalan söylüyorsun, üsturuplu atta inanalim yok avrupada yasamasam harbi inanacagim söylediklerine..
söylediklerine kendin inaniyorsan birsey demeyecegim ama yalan attigini sende adin gibi biliyorsun ;)..hangi yabanci söylüyormus söyle bakayim yoksa su kardesi filistinin zulüm görmesini reva gören araplar mi, asimile olan bosnalilar mi, kardes kavgasi yapan iraklilar mi..
milletin cogunlugu en iyisi oldugu icin bu partiye oy verdi..en kötüsü olanlarada haddini bildirdi..
siz hala daha millete ragmen muhalefet yapmaya devam edin her gecen secim eriyorsunuz, bitiyorsunuz farkinda degilsiniz..
dogruya dogru deme erdeminde bulunsaniz, demogoji yerine gercek siyaset yapsaniz, halki anlamaya calissaniz belki birseyler olacak ama malesef siz yine bildiginizi okumaya devam ediyorsunuz..
ne diyelim görelim Mevlam neyler, neylerse güzel eyler..
Alt 12-17-2007, 21:26   #56
Kullanıcı Adı
AK BOP
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:

Yahu Ak parti iktidarina saldiriyorsun. Cecenler seviyor diyorsun. Siyaset yap biraz siyaset. Ne hizmeti goturdunuz onlara. Ne katkiniz oldu. Tanimak tanitmak ile olmuyor bu is. Ona bakarsan Afganistan Taliban yonetiminde 2000 yilinda tanidi. Ama ne faydalari oldu. Sizin Islama Turkiye de ki muslumanlara ne faydaniz oldu ki Islam bayraktarligi yapip milletin inanclari ile siyaset yapiyorsunuz. Muslumanlari ocu gibi gostermek ile savunma olmaz. Eger oyle olacaksa liderimiz, onderimiz Bin Ladindir :D :D Hadi be gercek mi hic fark etmedim Siyaset nasil Bop es baskanligi ile mi ,Papa nin ayaklarina giderekmi , Busch un arkasindan atip tuttuktan sonra ayaklarina kadar gidip ardindan Pust beye övgüler yagdirarak mi
Alt 12-17-2007, 21:31   #57
Kullanıcı Adı
selahattin_ay
Nasil anlatayim sana. Senin anladigin tarz soyle oluyor bak
1 gunde seriati getirmekle.
Butun meyhaneleri kapatmakla oluyor.
Ulkeyi darbeler ile yillarca geriye goturmekle.
Yuce dinimiz Islam in savunuculugunu yapip, zarardan baska bir sey olmamakla
Alt 12-17-2007, 21:39   #58
Kullanıcı Adı
AK BOP
Alıntı:
Ben var Anlamamak nasil oli birdakika Tayyip erdogan in Büyük sehr belediye baskani iken göstermelik Barlari Meyhaneleri kapattigi gibimi ve Refahyol zamaninda Taksim Camii si yapacam diyerek Tepkileri üzerine cekerek Refahyol un Kapatilmasina katki sagladigi gibimi ? merak ediyorum o Dönemdeki Cesaretli Tayyibe ne oldu oksa simdiki Saddam da oldugu gibi Kopyasi mi?
Alt 12-17-2007, 21:50   #59
Kullanıcı Adı
mavera
Alıntı:
Alıntı:
Ben var Anlamamak nasil oli birdakika Tayyip erdogan in Büyük sehr belediye baskani iken göstermelik Barlari Meyhaneleri kapattigi gibimi ve Refahyol zamaninda Taksim Camii si yapacam diyerek Tepkileri üzerine cekerek Refahyol un Kapatilmasina katki sagladigi gibimi ? merak ediyorum o Dönemdeki Cesaretli Tayyibe ne oldu oksa simdiki Saddam da oldugu gibi Kopyasi mi?
erdogan göstermelik birseyler yapmaz eger öyle olsaydi su anda basbakan gösterisin babasini yapar..erdogan refah partisi zamani gidip meyhanede halktan oy istemis biridir birde daha gecen aylarda ickili mekanlarla ilgili kirmizi cizgi ve taksime camii olayi tartisildi..
ayrica hatirlatirim biz milli görüsle ayni seyleri savunsaydik su anda ak parti olmazdi..demek ki hersey söylemekle olmuyormus o nedenle biz onlari samimi bulmadigimiz icin yollarimizi ayirdik ve yeni bir hareketle yola ciktik..
bu arada tayyib, saddamin kopyasi demistin ama bir yanlisin var saddam halkina eziyet eden bir diktatör erdogan ise halkin teveccühünü kazanmis halk adamidir ;)
Alt 12-17-2007, 22:00   #60
Kullanıcı Adı
AK BOP
Alıntı:
mavera Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Alıntı:
erdogan göstermelik birseyler yapmaz eger öyle olsaydi su anda basbakan gösterisin babasini yapar..erdogan refah partisi zamani gidip meyhanede halktan oy istemis biridir birde daha gecen aylarda ickili mekanlarla ilgili kirmizi cizgi ve taksime camii olayi tartisildi..
ayrica hatirlatirim biz milli görüsle ayni seyleri savunsaydik su anda ak parti olmazdi..demek ki hersey söylemekle olmuyormus o nedenle biz onlari samimi bulmadigimiz icin yollarimizi ayirdik ve yeni bir hareketle yola ciktik..
bu arada tayyib, saddamin kopyasi demistin ama bir yanlisin var saddam halkina eziyet eden bir diktatör erdogan ise halkin teveccühünü kazanmis halk adamidir ;)
Ben Saaddamin kisiligini degil kopya olayini örnek gösterdim ;) ama bir ortak yönleri var ikiside benim görüsüme göre amerika ya hizmet ediyor isteyerek veya istemeyerek

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)