|
![]() |
#1 |
![]() 18 yaşını doldurmayanlar hiçbir şekilde ilçe gençlik kollarına aza olamıyor mu
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() 18 yaşını doldurunca bir de liseyi bitirmeniz gerekiyor arkadaşlar lise eğitiminde olanlar siyasi partilere üye olamıyor. Yanlış biliyorsam düzeltin lütfen eğer kanun değiştiyse.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Ben de üye olmak istiyorum ama yaşım 17 Olmaz mi bide ben iskenderunda yaşıyorum orda toplantılara katılmak istiyorum katılmam için ne yapmam lazım ??
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Üye olmak istiyorum ama daha kendi sorunlarımı halledememişken halletmemişlerken başkalarının sorunlarıyla ilgilenmek zor
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Allahh yarr vee yardımcımızz olsunn. ..#rte
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Foruma yeni gelen arkadaşlar bu konuda daha önce verilmiş cevaplar konu bölümlerinde mevcut ben tekrar buradan da cevaplayacağım,
parti üyeliği, 18 yaşını dolduran herkes üye olabilir, bulunduğunuz ilçe veya il başkanlığına giderek üye olabilirsiniz, 18 yaş ile 29 yaş arası gençlik 30 yaş üstü normal üyedir. parti başkanlıklarında parti faaliyetleri ve sosyal faaliyetlerde yapılır gençler gidebilirler katılabilirler... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() cümleten selamın aleyküm
ilçe teşkilatında uyelık formu doldurduktan sonra onay suresı kaç gun surer tahmını....aktif olup toplantı ve faalıyetlere katılmak istiyorum.başvurumuzu yaptık hayırlısıyla faaliyete de geçmek istiyorum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() insllah
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() İlla partiye üye olcam diye birşey yok, dünyanın çoğu yerinde böyle bir uygulama yok bile. Artık "aktivist" denilen kavram ön planda. Üyelik sadece kağıt üstündedir, kimseye birşey ıspat etmek zorunda değilsiniz. Sadece şu var Lise'yi bitirmeyen arkadaşlar, Lise bitene kadar en azından siyasetten uzak durun. Hakkaten çoluk çocuk yaşta Siyasete atılmak da neyin nesi. Önce eğitim, önce bilgi sahibi olun. Siyaset öyle basit birşey değil. Kaybettiğiniz kendi hayatınızdan çok değerli yıllar olur. Önce kendinizi yetiştirin. Zaten Lise bitmeden Siyasi Partiler Kanununda da belirtiği üzere Siyasi Parti üyesi olmak yasak. 25 yaşında lisedeysen bile üye olamazsın. Bunların dışında, Üniversitedeki öğrencilerin siyasi parti üyesi olmasında engel yok. 18+ olmak kaydı ile.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|