|
![]() |
#1 | |||
![]() Ben bir cemaatin örgütlendiği Emniyetin hiç bir raporuna güvenmem istedikleri gibi at koşturuyorlar ..
Alıntı:
Alıntı:
http://www.akpartiforum.com/showpost...4&postcount=22 Alıntı:
![]() Konu EZEL tarafından (01-26-2012 Saat 13:37 ) değiştirilmiştir.. |
||||
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Bu Ammar isimli arkadaş buranın ağası oluyor galiba önüne gelene hakaretler beddualar...
Ne kadar komik bir arkadaşmışsın sen yahu senin gibisine burada ilk defa rastlıyorum... Ne kadar terör örgütü varsa hepsini savunuyorsun ne şekilsin çözemedim... Söylediğin cümlelerden aldığın terbiyeyi , aile şeklini , yaşantını her şeyini çok net anlayabiliyorum... Teröristleri savunanda onlar gibidir hizbullah'ın tansu çiller döneminin bitmesiyle birlikte bir menfaat örgütüne dönüştüğünü herkes biliyor... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() blurcum, ammarin dediklerine fazla itibar etme.. kendisi kuyruguna basilinca dinden, imandan, insanlikdan bahseder ama baska cemaatlere saldirirken lafini esirgemez!..
birde su yok bu kadar insan zulüm gördü, bu kadar insan bilmem ne oldu diyor ya sanki bu ülkede bir zulüm görenler onlar digerlerinin durumu güllük, gülistanlik.. ben gaffar okkani niye daha cok sevdim cünkü eli kanli terör örgütlerine karsi gösterdigi sevgiden dolayi, halkla bütünlesmesinden dolayi, o yörenin ülkesine yüksekten bakmadigi icin ama gaffar okkan birilerinin isine gelmedi cünkü o birilerinin kirli emellerinin önünde engeldi ve akillarinca onu öldürerek o engeli kaldirmaya calistilar!.. Rabbim Gaffar Okkanlarin sayisini arttirsin.. daha öncede dedim kendisini olabildigince yakindan taniyorum, cenazesinde bulundum, bizim oranin insani ve hatasiz olmadiginida düsünüyorum ama eger bazi radikal adimlar atmasaydi hic birseyi degistiremezdi! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() KAç kaç
![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Antepdeyken hep duyardık..ama şimdi şimdi aydınlandı her şey..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Rahmetle yâd ediyoruz Gaffar Okkan'ı...
hicbir cemaate bağlı değilim...bağlı olanlar da körü körüne bağlanmsa keşke... |
|
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
![]() Konu EZEL tarafından (01-27-2012 Saat 02:19 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() |