|
![]() |
#1 | |||||
![]() Alıntı:
![]() |
||||||
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() İKİ ÇAĞIN HÜKÜMDARI FATİH=Murat Duman...
dünya böle İmanlı,zeki,bilgili,ilim irfan sahibi bi padişah daha görmedi.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() EDEB YÂ HÛ ---SİRACEDDİN ÜNLÜ ER İN KİTABI OKUMANIZI ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM...
AYRICA LEYLA İLE MECNUN SEMERKADN YAYINLARININ KADIN VE AİLE İLMİHALİ KİTABI DR DİLAVER SELVİ KULUN YOLCULUĞU DR DİLAVER SELVİ BİR ŞAFAK YÜRÜYÜŞÜ --ŞERİF BENEKÇİ BU ZAMANDA ANNE BABA OLMAK KİTABI İLE OKUL HAYATI VE DİNİ EĞİTİM KİTAPLARININ YAZARI PSİKOLOJİ UZMANI AYŞE İZCİ ÇOŞKUNERİN KİTAPLARINIDA OKUMANIZI ÖNERİRİM SİİZN SEÇTİKLERİM ŞİMDİİLİK BUNLAR... BAKİ DUA İLE.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() bir başucu kitabı...
Ziya Gökalp - Türkçülüğün Esasları |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Ahmet Günbay Yıldızın tüüm kitaplarını tavsiye ediyorum kesinlikle pişman olmazsınız :-*
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Ramazan kayan hocamızın yazmış olduğu çok güzel kitaplar bunlardan birisi kimlik inşası okumanızı tavsiye ederim
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Ramazan kayan hocamızın çok güzel kitapları bunlardan biri kimlik inşası okumanızı tavsiye edrim.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Yusuf ile zÜLEYHA
Nazan bekiroğlu yazarı çok akıcı bir dile sahip 3 kez okudum 3ündende farklı lezzetler aldım |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Kişisel Gelişim kitaplarına ilgi duyanlara.
Louise Hay-Düşünce Gücüyle Tedavi kitabını şiddetle tavsiye ediyorum..çok uzun bir kitap değil ama kesinlikle insanın hayata bakışını degiştiriyor. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Benim Gözümde Menderes
Necip Fazıl KISAKÜREK Şiddetle tavsiye ederim arkadaşlar..! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |