|
![]() |
#1 |
![]() AK Parti yönetimi, Ramazan ayında referandum kampanyasını, binlerce kişinin katılacağı iftar programlarıyla sürdürecek.
AK Parti, referandum sürecinde vatandaşlara ulaşmak için farklı yöntemler deneyecek. Meclis'in kapanmasının ardından Ramazan ayının başlayacağı 11 Ağustos'a kadar miting ve açık hava toplantılarına ağırlık verecek olan AK Parti yönetimi, yaklaşık 50 ilde Başbakan Erdoğan'ı vatandaşlarla buluşturmayı planlıyor. TATİL SONRASI ANADOLU YOLLARI Meclis'in kapanacağı 16 Temmuz'a kadar bir haftalık kısa bir tatil yaparak dinlenecek olan Erdoğan, 11 Ağustos'a kadar Anadolu'yu dolacak. AK Parti yönetimi Ramazan ayında da gündüz aşırı sıcakları dikkate alarak, propaganda çalışmalarını akşam saatlerine kaydıracak. HER İLDE GENİŞ KATILIMLI İFTARLAR ORGANİZE EDİLECEK Buna göre il teşkilatlarına "binlerce kişinin katılabileceği büyük iftar programı organize edin" talimatı verildi. Her ilde ve büyük ilçelerde verilecek iftar programlarına tüm vatandaşlar davet edilecek. Başbakan Erdoğan ve bakanlar da bu iftar programlarına katılarak halka, anayasa değişikliğini anlatıp "evet" oyu isteyecek. GÖZLER ANAYASA MAHKEMESİ'NDE AK Parti yönetimi, referandum kampanyası için Anayasa Mahkemesi'nin kararını bekliyor. Yüksek Mahkeme'nin, CHP'nin anayasa değişikliği için yaptığı başvuruyu 10-15 Temmuz arasında karara bağlaması beklenirken, AK Parti yönetimi de çıkacak karara göre kampanyaya son şekli verecek. Ancak, 15 Temmuz'a kadar boş durmak istemeyen AK Parti, bakanları ve parti yöneticilerini "Anadolu Buluşmaları" adlı programlar çerçevesinde haftasonlarında Anadolu'ya gönderiyor. Dünya Bülteni
![]() Konu Ak_Kelebek tarafından (07-06-2010 Saat 13:38 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() AKP değil AK PARTİ !!!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Konunun içeriğinden çok,iftar ağzımı sulandırdı
![]() Özledik valla. |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Ak partiye kapatma davası açıldığında iddianamede İftar çadırlarıda bir delil olarak gösterilmişti.İnadına Ak parti
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|