![]() |
#1 |
![]() Cristiano Ronaldo, futbol hayatının ilerleyen döneminde Beşiktaş’tan cazip bir teklif gelmesi durumunda bunu değerlendirebileceğini söyledi Ronaldo, futbol hayatının ilerleyen döneminde Beşiktaş'tan cazip bir teklif gelmesi durumunda bunu değerlendirebileceğini söyledi. Real Madrid'in dünyaca ünlü yıldız oyuncusu Cristiano Ronaldo, futbol hayatının ilerleyen döneminde Beşiktaş'tan cazip bir teklif gelmesi durumunda bunu değerlendirebileceğini söyledi. İspanya merkezli saat firması Time Force, 2011 yılı için sponsporluğunu üstlendiği ve reklam filmlerinde oynatacağı yıldız oyuncu ile bir basın toplantısı düzenledi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Portekizli yıldız, sakatlığının tamamen geçtiğini ve takım ile çalışmalara devam edeceğini belirtti. "İLERDE NEDEN OLMASIN" Ronaldo, bu yıl flaş transferler yapan Beşiktaş'ın kendisine bir gün transfer teklifi yapmasına olumsuz bakmayacağını kaydetti. Milli takımdan arkadaşı Ricardo Quaresma'nın, eski takım arkadaşı Guti'nin ve takımı Real Madrid'in eski çalıştırıcısı Bernd Schuster'in şu an bir arada olduklarını hatırlatan Cihan muhabirinin, kendisinin de bir gün bu kadroda yer almak isteyip istemeyeceğini sorması üzerine Ronaldo, "Şu an olmasa da, ileride neden olmasın. Zaten devam etmekte olan bir kontratım var, futbol hayatında her türlü teklifler değerlendirilebilir. Önemli olan mutlu olmak ve futbol hayatını mutlu sürdürebilmektir. Ayrıca başta Guti olmak üzere bu isimler şu an oynadıkları takımda çok başarılılar. Umarım bu başarıları artarak devam eder" cevabını verdi. Kralspor
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() ![]() Böyle bir şeyin olacağına hiç ihtimal vermiyorum. Büyük bir ihtimal yalan haberdir. Ama gelirse nasıl olur diye sorarsanız? Süper olur tabii.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Bize ya yaşlanıp gelirler yada söylentileri gelir başkada birşey gelmez..
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() türkiyenin görüp göreceği tek ronaldo vardı onuda bjk getirmişti zaten...
Şu defanstaki... dahada ronalda gelmez ![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Kardeşler hele de çekemeyenler.. Suan Dünyanın en pahalı futbolcusunun agzından Beşiktaş cıkması bile çekememenize nedendir (:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Erhan aslında bu çekememezlik değil gibi kardeşim. Bak yukarıda ben de gelmez demişim.
Yalan haber yapan birçok yayın var biliyorsun. Bu haber de onlardan biri diye düşünüyorum. Ronaldo & Beşiktaş..Düşüncesi müthiş ama imkansız gibi bir şey.. İnşallah ben yanılırım , mahçup olurum da bu sözlerimden dolayı gelir Beşiktaşa Ronaldo.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Ronaldoyuda yerlere göklere sigdiramiyolar mübarek.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |