![]() |
#1 |
![]() ![]() Yönetmen: Mahsun Kırmızıgül Senaryo : Mahsun Kırmızıgül Görüntü yönetmeni: Eyüp Boz Tür: Dram Yapım: Türkiye 2007 115 dakika (Renkli) Dil: Türkçe Internet adresi: www.beyazmelek.com Oyuncular Suna Selen (Mızgin) , Ali Sürmeli (Muhtar) , Arif Erkin (Ahmet) , Bilge Zobu (Yaşar Hoca) , Cihat Tamer (Tayyar Müdür) , Cezmi Baskın (Sabri) , Emel Sayın (Misafir Oyuncu) , Erol Günaydın (Komutan Vahit) , Gazanfer Özcan (Palyaço) , Mahsun Kırmızıgül (Ali) , Nejat Uygur (Gazi Cemal) , Yavuz Bingöl (Hıdır) , Yıldız Kenter (Melek) , Zeynep Tokuş (Nazlı) Ali ve Reşat, beyin kanseri olan babaları Ahmet’i kemoterapi görmesi için İstanbul’a getirmiştir. Ahmet ağır tedaviye daha fazla katlanmak istemediğinden hastaneden kaçar. Oğulları peşine düşer ancak Ahmet onlardan kaçmayı başarır. Kaçarken kendini bir huzurevinde bulur. Huzurevi sakinleri, Ahmet’in çocukları tarafından terk edildiğini sandıkları için orada kalması konusunda ısrar ederler. Zorlukla konuşabilen Ahmet durumu kabullenir. Ali ve Reşat Ahmet’i huzurevinde bulurlar. Ama mutlu göründüğü için bir süre orada kalmasına ses çıkarmazlar. Babalarının son günlerini mutlu geçirmesi, belki hiç işe yaramayacak ama çok acı verebilecek bir tedaviden daha önemlidir. Huzurevi sakinlerinin her birinin kendi hikayeleri ve dramları vardır. Ahmet bunları öğrendikçe onlara daha yakınlaşıp her birini tek tek çok sever.
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() bu filme çok gitmek istiyom...ve inş gidicem
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() güzele benziyor ben de gidicem inşallah
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() siz gidersiniz de bn gitmez miyim
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Mahsun Kırmızıgül'ü gösterdiği üstün performansından dolayı kutluyorum inşaallah şarkıcılıkta olduğu gibi oyunculuk ve yönetmenlik hayatında da istediği başarılara ulaşır...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() GÜZEL BİR YAPIMA BENZİYOR İZLERİM EN YAKIN ZAMANDA ;)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Oyuncu kadrosu ve fragmanıyla güzel bir filme benziyor. Arkadaşın anlattığına göre baştan sona salondaki herkes hıçkırıklara boğulmuş.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Evet bende çok merak ettim geçen akşam Ata Demirerin programına konuk oldu oyuncuların büyük çoğunluğu güzel bir film olmuş sanıyorum.Bende bi tanemle gidicem inşa allah.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() bu filme en kısa zaman da gitmek istiyorum çok merak ettim ...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Sinema eleştirmenlerince olumlu tepkiler alan bir film.Umarım vizyondan kalkmadan gitmek nasip olur : ))
|
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|