![]() |
#1 |
![]() Sizce Merkez Bankasi Ankara'dan Istanbul'a tasinmali mi?
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Başbakan taşınmalı diyorsa, vardır bir bildiği.... :D
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Öyle bilinçli ve zeki bir başbakanımız var ki,bunu böyle istediğine göre birşeylerden emin,taşınmalı.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Bence hiç gerek yok böyle birşeye....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() basbakan istiyor ise vardir bir bildigi.arkadas dogru söylemis
fakat baya buyuk bir maliyet getirecek. buradan sunu anliyoruz.Erzurum belediyesinde kaldirimlarin altına ısıtma yapilmasini ve merkez bankasinin tasinmasini suna bagliorum. Devlette para kaynıyor.1 dolar=1 tl ye dogru gidiyor para kaynıyor ve harcayacak yer ariyor sayın basbakan.enflasyon %7 ye inmis.ekonomi süper.ihracatta 106 milyar dolara fırlamisiz. merkez bankasinin tasinmasi milyar dolarlarla ifade edilir.para cok varki fuzuli islere basladik: ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() ıstanbul tıcaret ve sanayı merkezı..tabıkı tasınmalı ben bır mahsur goremıyorum...
ekonomıyı bu hale getren bu derece kalkındıran adamlar bırseyler bılıyorlardır degılmı..kaldıkı bunun kararını basbakan kafasına gore tek basına vermıyor...bırsuru ekonomıstle kafa patlatarak hesaplar yaparak karar verıyor... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Bence İstanbul'a taşınmalı. Merkez bankasının 120 tonluk altın rezervi güzel Şehrim İstanbul'a gelince gerçektende taşı toprağı altın olacak.
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Sayın Turgut Özalda bunun planını yapmış zamanında. hatta geniş kapsamlı düşünülmüş. İstanbul finans merkezi olabilir ama toplu bir taşınma ile, merkez bankası,halk bankası ziraat zaten İstanbulda sanırım.Ayrıca tarım bakanlığı Konya'ya turizim ve çevre bakanlığı Antalya'ya gibi bir yöresel denetleme ve yönetim ağı kurulabilir
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() başbakanımız istiyorsa bir bildiği vardır ona güvenimiz sonsuz
|
|
![]() |
![]() |
![]() |