![]() |
#1 |
![]() Los Angeles Times, serinin son kitabı olan Harry Potter-Ölümcül Takdis’in iki ayrı film olarak çekileceğini, kararın yapımcılar tarafından bugün açıklanacağını yazdı. Gazetenin haberine göre, final serisinin ilki Kasım 2010, ikincisi Mayıs 2011’de gösterime girecek.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Yav kadın çıktı ilk önce çocuklar için yazdı daha sonra bir eser yaptı milyoner oldu,aslında hayal gücümüzü kullanırsak bizde böyle para kazanırız :D
Bu filmi her endense sevmedim,izlerim ama oda arkadaş izlemek isterse izlerim,izlemek için heves atmıyorum pek :P Nedense beyenmedim,sanırım fazla hayal ürünü olduğu için veya görsel efekti fazla olduğu için. Yaşanmış olayları konu alan filmleri sevdiğim içinde olabilir mesela baba serisini 2 gün önce bir daha izledim :D Bakalım son 2 filmide izlerim belki,ama ordaki kız güzel baya ![]() Maşallah maşallah ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Kitapları çok daha başarılı, yönetmeni değiştiğinden beri filmleri bence biraz düşüş yaşadı ama mutlaka izleyeceğim ay karizmayıda sanki yıprattık biraz Nazen Harry Potter i çok seviyormuş flaş flaş :D Ne yapayım bir hayal perest olarak bana uyuyor konu üstelik artık Hogwarts'ta yaşayacağım :P
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() ben de sevmem bu filmi ama lisedeyken fena takmıştım.. her kitabını birer gecede bitirmiştim..gençlik işte.. şimdi sadece popüler bi film haberini eklemek lazım diye ekledim
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Eklenmeli tabi
![]() +1 hatta :D Arkadaşımın birisi fena taktı bu filme,söylediğine göre kitabı okumak filmi izlemekten daha zevkli,ve yine söylediğine göre kitapta geçen bir çok olayın filme yansımadığını iddia etti. Arkadaşımın yalancısıyım :D |
|
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Arkadaşımın doğrucusuyum o zaman :D
|
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() 1. FİLMİNE BAKMIŞTIM İNSANI BAĞLIYOR KENDİNE AMA DİĞERLERİNİ İZLEMEDİM...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |