![]() |
#1 |
![]() Ahmet Hakan; "Sayın Baykal, siz hiç ben bu AKP'yi sandıkta yensem, hani bununda hazzını yaşamak isterim" dediniz mi?
İzleyin
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Baykal, sandik, yenmek 8) dam ustunde saksagan vur beline kazmayi ;)
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() soruya verdiği cevaba bak...amma laf salatası yapmış...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Bu ahmet hakana söveyim mi öveyim mi şaşırıyorum
![]() denyiz baykal artık tv ye çıkmaz,burhan altıntop deniz baykal yanında daha akıllı durduğu kesin ![]() Adam o kadar çok çabaladı ki mitingler yaptı,boş işlerle uğraştı,bunu hala dile getiriyor çok yazık,chp genç kolları basın açıklaması yapıyor 'baykal defol' diye,bir günde 300-400 kişi partiden istifa ediyor,bir ayda 1000'lere uşalıyor bu sayı.Grup toplantısında başı kapalıalrı defol diyor dışarı çıkartıyor,2 gün sonra başı kapalı(!) birisine rozet takıyor. ce has pe nin sonu dsp gibi sandığın dibi olcak inşallah. |
|
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() soru soruyolar o da onlara soruyo şimdi mi aklınıza geldi çağdaş hukuk falan diye....bırak sandıkta yenmeyi kendi içlerinde muhalefet çok zaten..tam kadro muhalafetler....
Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() baykal ve yenmek-- dağdan kestim kereste kuşlar bekler kfeste gel bize bazı bazı bu ne biçim lacivert :D :D :D
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Ben geçen akşam televizyonu açtım birde ne göreyim Ahmet Hakan,Deniz Baykal ve gazeteci abiler "tarafsız bölge" adlı programda konuşuyorlar. Ben açtığımda oradaki gazetecilerden biri soru soruyordu bende onu büyük bir zevkle dinledim yalnız konuşma sırası Sayın Baykal'a geldiğinde verdiği cevabı dinleyemedim çünkü sürekli 'ııııı ıııııı ııııııı' demekle meşgul oluyor kendisi. Bu durum benim çok sinirlerime dokundu. Verdiği cevaplara değil konuşma(ma) tarzına sinirlendim ve kanalı değiştirdim...
Programın bu bölümü ise çok zevkliymiş şimdi kendi kendime hayıflanıyorum keşke değiştirmeseydim kanalı ve bu rezaleti canlı canlı izleseydim diye. Paylaştıgınız için teşekkürler... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|