|
![]() |
#1 |
![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() sadece bir dizi ama gerçekten o bölümde çok güzel mesajlar verildi.Bu millet birbirine bağlı olduğu sürece hiç bir kuvvet yıkamaz.Kriz ne ki...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Bu diziyi hiç izlemedim. Vurdulu kırdılı filmlerden, dizilerden hoşlanmam. Ama şunu izleyince gerçekten diziyi merak ettim. Çok güzel mesajlar verilmiş.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() korku konuşuldukça artar dedi iskender... helal olsun şu diziyi yapan ekibe..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() seviyom beeee...ne dizi ama...helal olsun
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Bunu bir iktisat profesörün ağzından da duydum, ekonomik kriz bizi yıkmadıysa bir sebebi de kanaatkarlığımız. Arjantindeki sosyal patlamadaki insanların refah seviyesi bizimkinden daha yüksekmiş. Ayrıca kendisi "dinci" olmadığı halde zekat kurumunun müthi etkisine dikkat çekti.
|
|
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Açıkçası bende bu diziyi sürekli izlemiyordum.Ancak 1 ay önce yurdun kantininde her hafta olduğu gibi herkes soluksuz diziyi izliyordu.E mecbur yemeğimizi yerken bizde seyre daldık.O günden bu yana seyrediyorum.Geçen bölümde Polat Alemdar Türkiye'den yabancı para çıkışını engellemek için yabancı işadamlarını koruyor kolluyordu.Bir masonu canlandıran İskender adlı karakterse yabancı işadmlarını tehdit ediyor ve yaltakçısı yerli işadamlarına televizyon programlarında ''Kriz Tellallığı yaptırıyordu. Polat Alemdar ise Mason Destekli yerli işadamlarından birini arayıp şöyle dedi ; Bu ülkeden, dışarı tek kuruş para kaçarsa sizi mahvederim...
Biz milletin partisiyiz.Milletimizin bekası için çalışıyoruz.Polat Alemdar karakteride Milletin Kahramanı.O da Millet için çalışıyor. O zaman Polat Alemdar'da Ak Partili ![]() Haksızmıyım ? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |