![]() |
#1 |
![]() Son Ergenekon gözaltıları için demediğini bırakmayan ve heyecanına yenilerek gaf yapan gazeteciler kervanına SKY Türk sunucusu Saynur Tezel'de katıldı.
![]() Bazı yayın kuruluşları özellikle emekli paşaların ve gazetecilerin gözaltına alınmasını eleştiren haber ve yorumlar yaparak, soruşturmanın üzerinde spekülasyonlara yol açacak yorumlarda bulunmaya devam ediyorlar. Özellikle Ergenekon soruşturması kapsamında gözaltına alınıp serbest bırakılanlara ekranlarını ardına kadar açan kimi kuruluşlar Ergenekoncu olmakla suçlanan isimlere sahip çıkıyorlar.Bunlardan biri olan eski asker, akademisyen ve yazar Erol Mütercimler gözaltı sürecini SKY Türk televizyonunda katıldığı canlı yayında anlattı. Ders verdiği üniversitede bir öğrencisinin "Hocam sizin tutturduğunuz ders notlarını da imha edeyim mi? Babam onları yok et dedi. Beni de Ergenekon'la ilişkilendirirler mi?" diye sorduğunu söyleyen Mütercimler, "O an yer ayağımın altından kaydı. Dünya başıma yıkıldı." dedi. Bu sözler üzerine kendinden geçen ve ekranda olduğunu unutan sunucu Saynur Tezel, gözaltılara tepkisini tuhaf cümlelerle ifade etti. "Siz Gözaltına Alınınca Ağzıma Geleni Söyledim" NTV spikeri Duygu Canbaş'ın gözlatı sabahı "Bugün günümüz aydınlık değil" gafı hafızalardaki yerini korurken bir benzerini yapan Saynur Tezel,büyük bir marifetmiş gibi Mütercimler'e dönerek "Senin gözaltına alındığın gün ağzıma geleni söyleyip küfrettim, bununla da yetinmedim; serbest bırakıldığın gün de sevincimden küfrettim. Sayın savcılara buradan söyleyim. Olayla ilgili olarak benim de ifadelerim var" dedi. Tezel'in canlı yayında yaptığı hodri meydanvari bu yorum, Ergenekon soruşturması ile ilgili olarak medyada yaşanan yozlaşmanın ve yargı kararlarına karşı çifte standartın bariz göstergesi oldu. 18:21:59 08Temmuz 2008 samanyoluhaber
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Bağlantısı olduğu düşünülüyor ve göz altına alınıyorsa o kişi de kendinden eminse neden bu kadar celalllenir anlamam. Neden acaba ?
Bu spikerlerin gafı mıdır yoksa başka bir gündeme meydan vermek için yaptığı eylem midir ? İsmi her neyse işte ... Tarafısz haberciliğe örnek .. (!) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() sky türk zaten terör kanalı gibi bir şey bana göre.Kanalın isminde 'Türk' kelimesi geçtiğine bakmayın,dtp'li Ahmet'in soyadıda Türk ama kanı bozuk ;)
nihat genç (küfürbaz),kara kaşlı gözlüklü yerden bitme yeni çıkma bir herif (nihat gencin yağcısı),yine gözlüklü kamburu fırlamış bir sapık (devlete terörist diyen vatan haini),yüzsüz biri daha (ne idüğü belirsiz),birde bu kadın (travesti),isimleri lazım değil,parantez içi yeter zaten.Ne zaman kanalı açsam bir pislik,bir cahillik alıp başını kovalıyor.Roj tv'nin kapanması ne kaar çok isteniyorsa bu darbeci kanalda bir an önce kapanmalı. |
|
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Böylelikle kimin ne mal olduğu ortaya çıkıyor..;)
|
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Habertürk'ün eski yayın sistemi skytürk'e geçti ne yazık ki.
Bu kadın tarafsız haber sunmak yerine yorum yaparak haber sunmayı tercih ediyor. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Saynur Tezel'in bu tutumu ilk değilmiş. Daha önce de Habertürk adlı kanalda Bugün adlı programda da Baki Özilhan (CHP İletişim Koordinatörü) 'a karşı Zülfü Livaneli'nin adeta avukatı gibi onu savunmuş ve Baki Özilhan' nın deyimiyle 'hakem değil, yargıç olarak konuşmuş. Yani tarafsız haber sunamamış !
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |