|
![]() |
#1 |
![]() susuyorsam,hiç konuşmuyorsam ve söylediklerine boş gözle bakıyorsam;üzülme… iyiyim ben.! saçlarıma takılıyorsa hayallerim,ruhum derin bir çöküntü yaşıyorsa bile geçer… meraklanma sen.! geceleri uyuyamıyorsam,her yıldız kor gibi düşüyorsa eteklerime;endişelenme… zamanı gelir uyurum ben.! içime akan öfkeyle saldırıyorsam sağa sola,kırıp döküyorsam içindekileri geçer… sakinleşirim ben.! yeni bir başlangıç yapayım derken,bir yanım kederden azalıyorsa ve görmek acı veriyorsa sana;acele etme sakın… bütünlenirim ben.! aynı şeyleri konuşup,farklı anlamlar çıkarıyorsak ve o anlamlarla kararıyorsak;üzülme… aynı dili öğrenirim ben.! gecenin ayazını sen sanıyorsam ve yüzüme çarptıkça derin kesikler oluşuyorsa;vazgeçme… biraz daha uğraşırsan parçalanırım ben.!!! sen öyle tepkisiz,sen öyle hareketsiz bekle…mükemmel bir egoyla yaşa ve düşünme… çırpınır çabalar hallederim ben.! ben gülümsemeye çalışırken,kırılan yanlarımızı onarırken;sen öylece geç karşıma ve sus… tepkisiz kal … kendi vicdanını rahatlatmak için yalanlar söyle kendine… olgunlukla karşıla yaşananları… gül geç içindeki acıya… nasil olsa iyilesirsin sen.. sadece söylemek istedim… beni düşünme sakın… ”…İYİYİM BEN…”
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() tek kelimeyle süpper elinize sağlık
![]() |
|
![]() |