Hayata Dair Anketler (Ak Parti Forum) Siyasi anketler dışında üyelerin serbetsçe anket açacakları bölüm. |
Anketimiz: Sizce Çocukları Şiddete Yönelten Unsurlar Neler ? | |||
Diziler |
![]() ![]() ![]() ![]() |
2 | 33.33% |
Oyunlar |
1 | 16.67% |
Anne-Baba Umursamazlığı |
1 | 16.67% |
Şiddete Yönelik Oyuncaklar |
0 | 0% |
Diğer (Belirtiniz) |
2 | 33.33% |
Katılımcı sayısı: 6. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
![]() |
![]() |
#1 |
![]() ![]() Sizce Çocukları Şiddete Yönelten Unsurlar Neler ? * Diziler * Oyunlar * Anne-baba umursamazlığı * Şiddete yönelik oyuncaklar * Diğer (Belirtiniz) ![]()
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Bence Anne-Baba umursamazlığı, ve evdeki anne ve baba arasındaki huzursuzluklar.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() [b]Rıdvan kardeş ilk ben yanıtlıyım.Tv ler aileler hatta çizgi filmler bile çocuklara şiddeti aşılıyor.Zorlamanın,efendiliğin değil efeliğin olması gerektiğine inanıyorlar. >
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() diziler
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Diziler bana göre en büyük etken, izledikleri ve örnek aldıkları isimler gibi olmak için kendi benliklerinden çıkıyorlar ;)
|
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Angelep kardeşimiz haklı, çizgi filmler bile çocuklara şiddeti aşılıyor,çocuklar çok çabuk etkileniyorlar, mesela benim kardeşim şavaşlı bir film izlese bıçakla bana girişiyor
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Tv,bireylerin üzerine düşen görevi layıkıyla yerine getirememesi,arkadaş ortamı...Hepsi
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Bence şiddet içerikli bilgisayar oyunları çocukların ruh sağlığını fazlasıyla etkiliyor.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Bence diziler ve Bilgisayar oyunları.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|