![]() |
#1 |
![]() ![]() Şimdi üzerinde İslami sloganlar yazan bu tişörtler moda... Bebekler için olanı da var.. 'Namaz insanı bir arada tutar' ![]() Şimdi internet üzerinden satışı yapılan ve İslami sloganlar taşıyan tişörtler moda... Tesettür tekstilinden sonra Ramazan'da en çok ilgi gören giysiler bunlar.. Üzerlerinde 'Peygamberimi seviyorum' ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KARİKATÜRE KARŞI PROTESTO AMAÇLI ÇIKTI Tişörtlerin çıkışı ![]() ![]() Avrupalı gençlerin tasarımına gösterdiği ilgi ![]() Kesmen'in tasarladığı ürünler ![]() FİYATLARI 10-25 LİRA ARASINDA İslami sloganlar taşıyan tişörtler Belçika ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İŞTE İSLAMİ STİL ADIYLA ÜRETİLEN VE AVRUPA'DA HIZLA YAYILAN TİŞÖRTLERİN FOTOĞRAFLARI... Oyuncu Yaşar Alptekin de geçenlerde bu tişörtlerin üzerinde "Namaz insanları bir ara tutar" sloganlı olanını giymişti. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() styleislam türkiye dağıtıcısı mim yayıncılık artık style islamla anlaşmalı değil...
yakında kendi ürünlerini çıkaracakalrmış...engin noyan hocanın çizimleri oalcakmış galiba... Şu an türkiyede islmai tişörtte en iyisi mylibas gibi... bendede hanzala tişörtü var gerçekten kumaşı baskısı çok kaliteli... |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Harika bunlardan giymek istiyorumm
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
styleislam ürünleri hem bayan hem erkek için yapar...bunlar sadece reklam amaçlı olmuş... ama türkiye anlaşmalı oldukları kurum yok şuan... comtr site açmışlar kendileri styleislam.com.tr http://mylibas.net/ bak buda güzeldir ama ben artık almıyorum... xxl kalıpları yok... xl de bana ufak geliyor... Konu İntifada tarafından (10-26-2010 Saat 20:25 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Ben islamigundem de gormustum....
Ay basini bekliyorum almak icin... |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|