![]() |
#1 |
![]() Az önce benim gibi talihsizliğe uğrayıp Star Habere bakanlar benim kadar sinirlenmişlerdir eminim.
Polislerimize yapılan hain saldırının acısı hala yüreğimde..Onunla ilgili bir gelişme var mı diye her kanalın haberine teker teker bakıyordum. Star Habere denk geldim,teröristlerin aileleriyle konuşuyor,yorum yapıyordu. Haberde şu sözlere başlanınca ilk defa babamın yanında küfür ettim.O kadar sinirlendim. "...... ...... İSİMLİ TERÖRİST ÖNCEDEN NAMAZ KILMAZKEN SON ZAMANLARDA NAMAZA BAŞLADIĞI,HATTA DİNİ KİTAPLAR ALMAYA BAŞLADIĞI ÖĞRENİLDİ.!!" Bu ne demek? Hizbullah demekse bu tür terör örgütünün üyesi olup olmadığına bakarsın.Eğer öyleyse bunu söyle.Eğer pkklıysa üyeleriyle görüşmüşse onu söyle ergenekon terör örgütündeyse onu söyle .. Ama bana kalkıp namaz kılmayı,dini kitap okumayı delil gözterme!Adam gibi haber yap! 80 yaşına gelmiş adam ibadet ettiği yalanıyla konuyu dini boyuta çekiyor.Yazıklar olsun..
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Dini insanlardan nasıl soğutabiliriz düşüncesiyle yaşayan insanlar engüzel örneği burdan yola çıkarak vermek istemişler..İzlemedim bilmiyorum ancak artık öyle bir zamana geldik ki 'islam dini'ni insanlardan uzaklaştırmak için özel çaba harcanılıyor yada bu şekilde karalıyorlar..yazık.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() biraz önce babamda star haberi ölesine izliyordu ben pcdeydim ve ergenekondan bahsediyordu sunucu tutuklanan bir eski paşaya hala paşam diye nitelendirdi ve bende özür dilerim ama pc başındayken bağırdım paşa s***n başına diye .
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Dertleri namazla değil, namazı emredenle. Eser müessirinden ayrı düşünülmez. Biz aralarından çekilelim bakalım Allah'a olan bu hınç onları ne kadar saptıracak izleyelim.
Ülkemiz müslümanlarının kutsalına birileri yedi gün yirmi dört saat küfrederken bu kadar sabır göstermeleri ayrıca vurgulanacak bir nokta. |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() zürriyet ve diğer paçavralarda saldırganların sakallı olmasını öne çıkarmış bugün.
ebu lehebler ölmedi malesef. |
|
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Neye hizmet ettikleri çok manidar. Halkı özünden uzaklaştırmaya çalışanlar açtıkları savaşın muhattabının büyüklüğünün idrakine varamamış acizlerdir. Allah birilerini memur eder, had bildirir ancak maruf tarafında olmak felaket ve inhiraftan uzaklaşıtırıcı olacaktır. Maruf tarafında olanların tercih edilmesi de başka bir gerçek değilmidir ?
Yine ve yeniden bu gerçekeleri artık görmeli ve Hakk tarafında olanlar ile hemhal olmalı, tercihimizi o yönde kullanabimeliyiz. İşin özü yine bizde bitiyor. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() evet kıtalar dolaşıyor..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Yasadigim ülke malumunuz yabanci bir ülke burada bir vukuat oldugu zaman önce bakiyorlar eger yapan yabanciysa hele birde müslümansa gelecek günün manseti bulunmus oluyor
"Müslüman cani adam dogradi" "Hirsiz Türk cikti" "Arap is adamini milleti dolandirdi" eger olayin müdahili buranin yerlisiyse ya görmezden geliniyor ya ara sayfalarda kücük haber olarak geciyor.. Iste Malum Türk medyasida öyle olmus resmen ve aleni sekilde cadi avciligi yapiyorlar dün ki olaydan sonraki mansetlere, haberlere bakin kisilerin hep dini yönleri ön plana cikartilarak Muhafazakar kesime gönderme yapilmaya calisiliyor.. Bu haberler bize cok tanidik biz bir 28 subat süreci yasadik o sürecte böyle olaylara karisanin sülalesinde hacca giden varsa tamam "maden bulunmustu" o malum medyaya göre simdide ergenokon opersyonundan bunalanlar gündemi degistererek, isin ucunun kendilerine geldigini farkederek yine muhafazakar cevrenin üstüne oynamaya calisiyor.. O yüzden ben bu tür haber ve yorumlari normal karsiliyorum bunlarin kulagi ezanda degilki, gözleri namazda olsun bunlarin rahatsizligi namazla, niyazla degil rantlarinin kesilmesiyle ilgili.. Bunlarin amaci bakin bunlar namaz kiliyor, dindar insanlar dolayisiyla mufahazakar dolayisiylada ak partili demeye getiriyorlar ama direkt söylemeye cesaret edemediklerinden "kizim sana söylüyorum, gelinim sen anla" taktigi güdüyorlar tabiki yersek ;) |
|
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|