Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Videolar Videolar; komik videolar, dini videolar.

Stil
Seçenekler

Alt 02-03-2013, 00:44   #1
Kullanıcı Adı
Ebu yahya
Standart Tağut belgeseli
http://www.youtube.com/watch?v=YH0Ds...yer_detailpage

Ebu yahya isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 02-05-2013, 00:35   #2
Kullanıcı Adı
BlueMoon
güzel bir belgesele benziyor
BlueMoon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-05-2013, 05:32   #3
Kullanıcı Adı
MEÇHUL ADAM
Ebu yahya kardeşim.Tefsir, hadis ve Fıkıha önem verir misiniz?.Ehli sünnet mezhepleri hakkında söyleyeceğiniz kısa bir cümleniz var mıdır?
MEÇHUL ADAM isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-05-2013, 05:42   #4
Kullanıcı Adı
MEÇHUL ADAM
Alıntı:
Ebu yahya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Gayet güzel hazırlanış bir belgesel..Allah razı olsun..
Alt 04-07-2013, 08:27   #5
Kullanıcı Adı
Ebu yahya
tefsir,hadis ve fıkıh ilimlerine tabiki çok önem veririm.Ben kendim selefiyim.Fakat tekfircilerden ve mezhepleri kötü gören sapıklardan değilim.Ve 4 fıkıh mezhebi(Hanefilik,şafiilik,malikilik,hanbelilik) bunların hepsinin görüşlerinden faydalanırım.Ama daha çok imam ahmed bin hanbel'in görüşlerine daha yakınım.Maturidilik,eşarilik,selefilik bu üçünü(itikad mezhepleri) ehli sünnet dairesi içinde görüyorum.Fakat selefilik ehli sünnetin biraz daha farklı bir yorumudur.Genel olarak tasavvufu sevmiyorum.Fakat tasavvufçu olup ta şirke ve bidata bulaşmamış kişilere müşrik veya bidat ehli demem.
Ebu yahya isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-09-2013, 12:10   #6
Kullanıcı Adı
MEÇHUL ADAM
Alıntı:
Ebu yahya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
tefsir,hadis ve fıkıh ilimlerine tabiki çok önem veririm.Ben kendim selefiyim.Fakat tekfircilerden ve mezhepleri kötü gören sapıklardan değilim.Ve 4 fıkıh mezhebi(Hanefilik,şafiilik,malikilik,hanbelilik) bunların hepsinin görüşlerinden faydalanırım.Ama daha çok imam ahmed bin hanbel'in görüşlerine daha yakınım.Maturidilik,eşarilik,selefilik bu üçünü(itikad mezhepleri) ehli sünnet dairesi içinde görüyorum.Fakat selefilik ehli sünnetin biraz daha farklı bir yorumudur.Genel olarak tasavvufu sevmiyorum.Fakat tasavvufçu olup ta şirke ve bidata bulaşmamış kişilere müşrik veya bidat ehli demem.
Etrafımızda çok selefi arkadaşlar var.Her ne kadar tasavvufa karşı iseler, samimi cihad şuuru onları güçlü kılmaktadır.Ben selefi değilim ama bazı itikadi konularında sapmalar var.Bu konuyu pek açmak istemiyorum.Yeterince müslümanlar bölündü parçalandı.Herkes yaptıkları ve inandıklarıyla yükümlüdür.

Bizler beğenmediğimiz bir alimin sözünü arka tarafımıza atacağız.Kur'an ve sünnete uygun olanlarını alıp baş taacı edeceğiz hepsi bu kadar...

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)