Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Şiir Şairler, şiirler ve öz geçmişleri.

Stil
Seçenekler

Alt 04-05-2009, 14:35   #1
Kullanıcı Adı
кübLα
Standart Tesim olmak ölümdür. GİT !
Korktum bu savastan, kactim kalbine saklandim, en guvenli yer sandim

özür dilerim sevgilim!

o kalbin ihanet yuvasi oldugunu farkedemedim, kendi cehennemimde yanip kavrulurken, serinligin pesinde sigindigim yerden, gercek sanip gordugum ruyalardan uyandirdigin icin;

Tesekkur ederim sevgilim!

Hic gormedin degilmi, hic hissetmedin beni, sevdam oyle usuldu, öyle derindiki, hic bilmedin, belki de bilmeyi hic istemedin, bu yuzden hep mutsuz son yazdi romanlarimin sonunda

Asik oldugum kente bile dusman kesildim,kacisim bu yuzden o sehirden, kacarken almadim bavuluma aski, ama yinede pesimden suruklemisim

keske hic yasanmamis olsaydin, kacak sevdalarimin pususu olmasaydi yuregin, sen de son bulmasaydi umutlarim, korkmasaydim baska kalpler siginmaktan, kacmasaydim baska sevdalardan

Simdi tum tumcelerim uc noktayla bitiyorsonu yokmus gibi davraniyorum, bitmemis gibi, koyamiyorum noktalari, korkuyorum her defasinda yeniden cumleye baslamak belki de asil korkum, hic yeni cumlem yok henuz ve gozlerin, civilenmis her satirima, her harfime, öyle belirgin ki izleri, bakmaya korkuyorum, okumaya cesaretim yok

Cik git artik ruyalarimdan, yikma kentlerimi daha fazla, gerilla savaslarina gucum yok, tek siginagim savastigim cepheyken, GIT nolur!Harabeyim artik, GIT

Teslim olmak ölumdur, GIT !

кübLα isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 04-05-2009, 14:46   #2
Kullanıcı Adı
DadaşAkp
güzel paylaşım herşeyi anlatıyor
DadaşAkp isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)