![]() |
#1 |
![]() ![]() Türk Hava Yolları, hiçbir şeyden çekmedi vatandaştan çektiği kadar Öyle sorular geliyor ki, cevap vermek çok zor. İşte bunlardan bazıları: - İyi günler, bir sorum olacaktı. - Tabii buyurun. - THY ticketing bölümünde çalışanların maaşı ne kadar? *** - İyi günler danışma.. - İyi günler bugün nereden bilet alabiliriz? - Sadece Taksim ve havalimanı açık bugün. - Anladım. Taksim deki havalimanının telefonunu alabilir miyim? *** - Semiha Yankı Havalimanı nın telefonunu alabilir miyim? (Sabiha Gökçen demek istiyor!) *** - Çocuğun adını alabilir miyim? - Mustafa İbrahim Süheyl İsabeyoğlu... Hayvan babası böyle bi isim vermiş.. Sanki Arap şeyhi... Dayısıyım çok üzülüyorum da çocuğa.. Afedersin yani hanfendi... *** - Diyarbakır a yer var mı acaba? - Maalesef yok efendim? - O zaman beni yedek kulübesine yazar mısınız? *** - İyi günler iç hatlar. - Bant kaydı mısınız, gerçek mi? - Gerçeğim hanımefendi. - İyi o zaman iyi günler. - İstanbul a son uçak kaçta? - Nereden? - Buradan. - Nereden arıyorsunuz? - Şehir içinden. - Nereden? - Erzurum dan.. *** Trabzon bir yolcu arar ve sorar: - İyi akşamlar! Trabzon-İstanbul arası ne kadar sürüyor acaba? Görevli, adamı beklemeye alır) - Bir saniye efendim. - Tamam teşekkürler, iyi akşamlar! (Telefonu kapatır.) *** - Çocuğumla uçucam, oğluma çocuk fiyatı istiyorum ne kadardı? - Çocuğunuzun 12 yaşını aşmaması gerekiyor. Kaç yaşındaydı? - 32 yaşında. *** - İyi günler hanımefendi. Denizli ye uçuşunuz var mı? - Evet beyefendi? - Öyle mi, peki Denizli de havalimanı var mı? - Hayır beyefendi suya iniyoruz! *** - Ben Almanya ya gidecektim... - Olur hanımefendi. Nereye peki Almanya da? - Havalanına! ![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() abi muhabbete bak cay demle
![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Trabzon bir yolcu arar ve sorar:
- İyi akşamlar! Trabzon-İstanbul arası ne kadar sürüyor acaba? Görevli, adamı beklemeye alır) - Bir saniye efendim. - Tamam teşekkürler, iyi akşamlar! (Telefonu kapatır.) :D :D :D +1 |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() - İyi günler hanımefendi. Denizli ye uçuşunuz var mı?
- Evet beyefendi? - Öyle mi, peki Denizli de havalimanı var mı? - Hayır beyefendi suya iniyoruz! :D : ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() güldürdün beni :D+1
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() - Çocuğumla uçucam, oğluma çocuk fiyatı istiyorum ne kadardı?
- Çocuğunuzun 12 yaşını aşmaması gerekiyor. Kaç yaşındaydı? - 32 yaşında Ama bu kadar da komik olmaz ki ya. hehehehehehehehe.... Hayır duydun 12 yi bari "Hımm büyükmüş de." 32 yaşında demiş ya ahahahahahahahaha. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() İyi günler iç hatlar.
- Bant kaydı mısınız, gerçek mi? - Gerçeğim hanımefendi. - İyi o zaman iyi günler. - İstanbul a son uçak kaçta? - Nereden? - Buradan. - Nereden arıyorsunuz? - Şehir içinden. - Nereden? - Erzurum dan.. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|