![]() |
#1 |
![]() ![]() ![]() ![]() Küçüktüm ACI biber bile bal gelirdi, büyüdüm BAL bile acı gelir oldu. ![]() Hayat bir PAZARDIR,ne alacağı sana kalmış. ![]() ![]() ![]() zamanın gözüne kaçan bir saman çöpüydü ömrüm küçük bir toz burgacıydım ıssız bozkır yollarında yırtık etekli kuru yel gibi esiverip geçtim yoksul bir köy sokağında bilemedim gerisini dünyanın fırtlar fışırlar içinden bulanık bir yağmur seli gibi akıverip geçtim ![]() Rabbim c.c kimseyi açlıkla SINAMASIN. ![]() ![]() ölüm var ayrılık var ![]() Şimdi ıssız bir çöl gibiyim Ne içimde sakladıklarım ne bana saklananlar Fani dünyadan çekilirken ayaklarım Bir mezar taşına yazılmış anılarım Yüzümde çizği çizgi belirsede hayatım Yoklukla imtahan etsede beni ![]() Bu beden kaldıramasada hayatı yükleniri Ben hep helalinden bir ömür dilerim Her yüzün bir hikayesi vardır... İçinden acılar yalnızlıklar Kırılmalar hasretler geçen... Hep hatırlanacak olan Gizli bir tarih gibidir insan yüzleri. ![]() Uykusuz bir gecenin Sıkıntılı sabahını eleverir kimi zaman.. Kimi zaman yoksulluğun Ağır sesini duyurur çökmüş avurtlarla.. Kimi zaman durgun bir nehir fotoğrafı gibidir Mütevekkil ve onurlu.. Yüzler geçmişin aynasıdır bazen. ![]() Buğday başağının Çıplak güneşin Bir yangının Bir kederin İşaretlerini eleverir sorgulayan gözlerle.. Bir türküyü bir bozlağı Bir kırıkhavayı bir hoyratı Eli böğründe kalmış Bir taze gelinin yaşlı gözlerinden Daha iyi kim söyleyebilir... Gözler yüzün kapısıdır. Kadere ve geleceğe ilişkin işaretlere O kapıdan girilir. Her yüzün bir bir hikayesi Her hikayenin herşeyi gören gözleri vardır..
![]() Konu Neşe tarafından (06-19-2009 Saat 13:25 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|