Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 06-26-2010, 21:26   #1
Kullanıcı Adı
El Emin
Standart Yiğit Bulut'tan o gazeteciye ağır suçlama
Yiğit Bulut, Başbakan Erdoğan'ı siperde çömelirken gösteren fotoğrafı çeken gazeteciye ağır suçlamalarda bulundu...

Siperde çömelen fotoğrafı kim çekti?

Bulut: ''Kim bu resimleri çektiyse psikolojik harekatı iyi biliyor'' sözleri ile ateş püskürdü

Habertük'te Basın Kulübü'nü hazırlayıp sunan Yiğit Bulut programın başında o fotoğrafı çeken gazeteciye fena çattı.

Kim çekti o fotoğrafı

Başbakan Erdoğan ile İlker Başbuğ'un Gediktepe'de sipere girdikleri sırada çekilen, çömeldikleri anın fotoğrafı büyük tartışma yarattı. Yiğit Bulut'da bu tartışmaya dahil oldu. Ancak Bulut olayın biraz farklı boyutundan yola çıktı. Yiğit Bulut o fotoğrafları basına servis eden gazeteciye çattı.

''Bu tartışma anlamsız. Hatta Başbakan ile Başbuğ oraya yürüyerek geliyorlar. Eğer bir keskin nişancı varsa zaten yürüyerek gelirken vurabilir.

Türkiye psikolojik harekatı bilmiyor. Erdoğan ile Başbuğ'u çöktürüp o fotoğrafı kim çektiyse ve basın kuruluşlarına kim servis ettiyse o biliyor bu fotoğrafın nasıl bir etki yapacağını. Bu adam bu işi biliyor. Çömelen fotoğrafın Türkiye'ye nasıl bir etki yapacağını çok iyi biliyor.

Kim çekti bu fotoğrafı. Başbakan ile Başbuğ orada iki saat ayakta dolaşıyor. Ve bir dakika eğiliyorlar ve o bir dakika da bu fotoğrafı çekiyor. İşini iyi yapan birisi bu fotoğrafı çeken kişi. Türkiye nasıl bir etki yapacağını çok iyi biliyor o fotoğrafın.

Geriye kalan her tarafı görüyorsunuz zaten yürüyerek dolaşıyorlar. Bu fotoğrafı çeken kişi psikolojik harekatı çok iyi biliyor'' sözleri ile o fotoğrafı çekip dağıtan gazeteciye ateş püskürdü.

Habervaktim

El Emin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 06-26-2010, 21:34   #2
Kullanıcı Adı
Seyyah
Neymiş yani psikolojik hareketin oluşturduğu psikoloji? Orada 20den fazla fotoğraf var yemekhane, roketatar, komadolarla neden buna takılmış ki anladım...
Bu adamda gündeme nasıl geleceğini cok iyi biliyor.
Seyyah isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-26-2010, 21:36   #3
Kullanıcı Adı
El Emin
Alıntı:
Seyyah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Neymiş yani psikolojik hareketin oluşturduğu psikoloji? Orada 20den fazla fotoğraf var yemekhane, roketatar, komadolarla neden buna takılmış ki anladım...
Bu adamda gündeme nasıl geleceğini cok iyi biliyor.

Adamın bahsettiği fotoğraf ortada ve bence gerektiği kadar güzel konuşuyor ki programları gayet tutuluyor neyin reklamının peşinde olacak ki.Aynı düşüncelerde değilim.
Alt 06-26-2010, 22:24   #4
Kullanıcı Adı
Seyyah
Alıntı:
El Emin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Adamın bahsettiği fotoğraf ortada ve bence gerektiği kadar güzel konuşuyor ki programları gayet tutuluyor neyin reklamının peşinde olacak ki.Aynı düşüncelerde değilim.
Üstadım gerektiği konuşuyor diyorsunda, başbakanın Türkiye tarihinde bir ilk gerçekleşip sıcak catışmaların yaşandığı bölgeye gitmesi olan bir konudan bahsediyoruz, bu gazeteci diyor ki; çömelen fotoğrafı kim çekti?
Sanane be adam sana rapor mu verecekler?
Ziyaret sırasında 10dan fazla fotoğraf çekilmiş, değişik mekanlarda değişik eylemler içinde. Neden bir fotoğraf altında birşey arıyor?
Ne demeye çalışıyor?
Suçu söylemeden suçluyu arıyor.
Diyor ki bu fotoğraf psikolojik hareket! eee gerisi ne onuda söyle
Psikolojik hareketin amacı neymiş neyle suçluyor?
Bağırıyor, çağırıyor ben hızlıyım diyor dikkat çekiyor... amacı ne?
Rasmussen meselesinde canlı yayında bagıra bagıra serefsiz dedi.
Tamam adam şerefsiz bende katılıyorum ama bunu bir gazeteci sıfatı ile milyonlara hitap eden bir kanaldan bağırmak etik mi? Daha mantıksal, etik bir şekilde tepkisini ortaya koyamazmı?
Bu adamın yaptığı reha muhtarın 2010 versiyonu bence.

Konu onurcan tarafından (08-31-2015 Saat 23:00 ) değiştirilmiştir..
Alt 06-26-2010, 22:31   #5
Kullanıcı Adı
Seyyah
Fotoğraf imzamda mevcut dikkat ediniz. Orgeneral birşeyler anlatıyor ve Başbakan işaret edilen yerleri inceliyor.
Sizce bu fotoğrafçı istedi diyemi Orgeneral elini kaldırdı, Başbakanda oraya baktı? Çömeldi?
Dediğim gibi Yiğit Bulup nasıl gündeme geleceğini çok iyi biliyor.

Ayrıca Uğur Dündar'ın da programı tutuluyor, buna endekslemek yanıltıcı olur.

Konu Seyyah tarafından (06-26-2010 Saat 22:33 ) değiştirilmiştir..
Alt 06-26-2010, 23:30   #6
Kullanıcı Adı
El Emin
Onların yaptığının yanında onun yaptığı perfect etik..En azından benim gözümde öyle.
Alt 06-26-2010, 23:34   #7
Kullanıcı Adı
Seyyah
Kardeşim onların yaptığındaki art niyet nedir sence ben anlayamadım?
Alt 06-26-2010, 23:36   #8
Kullanıcı Adı
Secret man
Bıraksınlar bu işLeri Başka Başkanlar gitsinde onları görek ?
Alt 06-26-2010, 23:42   #9
Kullanıcı Adı
El Emin
Masonların bulunduğu abuk sabuk saçmalıklara ev sahipliği yapan bir kanalda böyle birinin olması ve güzel bir üslup takınması hoşuma gidiyor.İster etik olsun ister olmasın.Ki kimse bana böyle bir ortamda etik olmaktan bahsetmesin.
Alt 06-26-2010, 23:47   #10
Kullanıcı Adı
rizzelli
Yiğit Bulut'ta komplocu oldu çıktı.Güzel tespitleri var ama arada ayağı yere basmadan bir şeyler zırvalıyor.

analiz bizden sentez sizden
rizzelli isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)