fatih kısaparmak balon baskılı balon Eleştirilerin odağındaki isim Tatlıses: Ben vatanı herkesten çok seviyorum - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Eleştirilerin odağındaki isim Tatlıses: Ben vatanı herkesten çok seviyorum

sidre
10-11-2007, 00:05
http://medya.zaman.com.tr/2007/10/10/ibo.jpg

Şırnak'ta 13 askerin şehit olduğu gün yayınlanan eğlence programı nedeniyle eleştirilen Türkücü İbrahim Tatlıses kendini savundu.

Eleştirilerle ilgili olarak yazılı açıklama yapan Tatlıses, "13 evladımızın şehit olduğu gün, yani pazar günü İbo Show'da dansöz oynatmışsam, şerefsizim." dedi.

Tatlıses açıklamasında şunlara yer verdi:

"Eğer ki İbo Show'da dansöz oynattı haberleri ispatlanmazsa bu haberleri yapanlar ve alet olanlar iki kere şerefsizdir. Do you understand me? Bu vatanı sizden çok seviyorum. Bu haberleri yapanlar Medya Takip firmalarından hemen kaset isteyecek ve oturup izleyecekler! Kaseti izledikten sonra, elinizi şakağınıza koyup düşüneceksiniz ve diyeceksiniz ki bizler bu asılsız haberin doğruluğunu araştırmadan yanlış haber yaptığımız için birer geri zekalılarız. Ben bu vatanı, bu vatanın evlatlarını, bu vatanın topraklarını ve bu vatanın bayrağını, yarışma yapmayacağım ama sizlerden çok daha fazla seviyorum."

zaman

selahattin_ay
10-11-2007, 00:54
sen ne konusuyorsun hala ..
uzanin pesinde dolassana

sidre
10-11-2007, 00:56
uzanin pesinde dolassana
bende bana dıyorsun sandım :D :D :D

nuh
10-11-2007, 00:57
ya bırak ya senmi vatanı sevion öhöö ;D

aksavaşçı
10-11-2007, 00:58
ya şu adamı mı dinlecez ya.lan ibo lan ..git lan

selahattin_ay
10-11-2007, 00:59
uzanin pesinde dolassana

:D sana niye diyeyim yaa :)
Allah iyiligini versin
desem desem tesekkur ederim paylasim icin derim....

ak_mavish
10-11-2007, 01:00
uzanin pesinde dolassana

:D :D :D :D

Sukût-u_Hayal
10-11-2007, 01:59
ya adam çıkmış hala konuşuyo ... bide savunması da ilginç ben dansöz oynatmadım...

bu adamdan nefret ediyorum.......... >:(

Meftun
10-11-2007, 12:10
aa öyle demeyin zaten ramazanda kapalı giyimli dansöz oynatıyor...o bu halka ve değerlerine gönülden bağlı!!!!!!!!!!! >:(

Mcht_Ln
10-11-2007, 12:17
Gül geç...

:D :D :D

Ak_Kelebek
10-11-2007, 13:44
Sayın İbrahim Tatlıses siz ne dediğinizin farkında mısınız?
Siz VATANI BİZİM KADAR SEVEMEZSİNİZ!!!