fatih kısaparmak balon baskılı balon "Erbakan Ömrünü Ülkesine Adamıştır" - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : "Erbakan Ömrünü Ülkesine Adamıştır"

Hüdaverdi
04-05-2008, 18:14
http://img219.imageshack.us/img219/935/11355yj5.jpg

Erbakan'a verilen cezayı değerlendiren Kutan, 'Erbakan ömrünü ülkesine adamış bir devlet adamıdır. Ona reva görülen muameleye sessiz kalanları tarih yargılayacaktır' dedi.

Kutan, partisinin ''Mahalli İdareler Hamle Toplantısı''nda yaptığı konuşmada, kapatılan Refah Partisi'nin Genel Başkanı Necmettin Erbakan hakkındaki ''ev hapsi kararını üzüntüyle karşıladıklarını'' söyledi.

Erbakan'ı, ''kendini bu topraklara adayan bir dava adamı'' ve ''yüreği mazlum milletler için çarpan bir sevda insanı'' olarak niteleyen Kutan, ''Muhterem Erbakan'a bu yapılmamalıydı. Ömrünü ülkesine ve insanlığa adamış bir devlet adamına reva görülen bu muameleyi ve bu muamele karşısında sessiz kalanları da tarih yargılayacaktır'' diye konuştu.

AK Parti hakkındaki kapatma davasına da değinen Kutan, davanın ''parlamenter sistem açısından son derece kaygı verici olduğunu'' ifade etti. Terör ve şiddet eylemlerine karışan siyasi partiler hakkında kapatma davası açılmasının doğru olacağını belirten Kutan, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Bazı çevreler kapatma davası açıldıktan sonra Anayasa'da parti kapatılmasını zorlaştıracak şekilde değişiklik yapılmasını etik bulmamaktadır. Oysa bizce asıl etik olmayan husus, Türkiye'de siyasi partilerin faaliyetlerini yasaklayan hükümlerin mevcudiyetinin hala yürürlükte olmasıdır. Parti kapatmanın ne demek olduğunu en iyi biz biliriz. Çünkü milli görüş olarak geçmişte 4 tane siyasi partimiz kapatıldı. Şu yakamda gördüğünüz rozette 5 tane yıldız var. Artık rozetimizde yıldız koyacak yer kalmadı. Bu demokrasi adına, düşünce özgürlüğü adına son derece düşündürücü bir durumdur.''

Tüm siyasi partileri, sivil toplum kuruluşlarını ve aydınları demokrasiye sahip çıkmaya çağıran Kutan, TBMM'yi de bu konuda gerekli yasal ve anayasal düzenlemeleri hayata geçirmesi için göreve davet etti.

Herkes için adalet, özgürlük ve refah istediklerini anlatan Kutan, ''(benim oyumla çobanın oyu bir olamaz) diyen zihniyetin arzuladığı seçkinci demokrasiden vazgeçilmesi gerektiğini'' söyledi. Kutan, ''Devleti vatandaşın rakibi ve terbiyecisi görme alışkanlığından vazgeçilmedikçe insan hakları ve demokrasiden söz edilemez'' dedi.

Ekonomi ve dış politikada çok ciddi gelişmeler yaşandığını belirten Kutan, böyle bir dönemde Türkiye'nin kendi iç çekişmeleriyle uğraşmasını doğru bulmadığını ifade etti.

Kutan, Türkiye'nin birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğu, kurumlar arası uyumun önem kazandığı bir dönemde kutuplaşmalara gidildiğini, uyumsuzluğun ön plana çıktığını savundu.

Bu toplantıyla yerel seçim çalışmalarını başlattıklarını da bildiren Kutan, ''Milli görüş kadroları bu seçimlerde iktidara gelecek ve milletimiz özlediği hizmetlere yeniden kavuşacaktır'' diye konuştu.

Milli görüş belediyeciliğinin önemli hizmetlere imza attığını ifade eden Kutan, ''Bu başarılar kişisel değildir. Yöneticilerin benimsediği ilkelerden kaynaklanmaktadır. Aynı yöneticiler milli görüş gömleğini çıkarırlarsa benzer başarıyı sağlayamazlar'' dedi.

tevhidhaber
(ajanslar)

hipermuhafazakar
04-05-2008, 22:43
Burdan Saadetlilere seslenmek istiyorum :)

Bakın görünüz, sudan sebeplerle AK Parti gibi bir parti bile kapatılmaya kalkılıyor. O zaman siz iktidara gelseniz ne yaparsanız yapın muhakkak ya darbeyle biter o iktidar yada böyle kapatma davalarıyla.. Sizin hayatınız kapatma davalaarını dolduracak deliller ambarı. Gelin sizde AK Partiye omuz verin. Boşuna yormayın daha fazla kendinizi... Bizleri cehennemlik olmaktan gelin kurtarın :D :D :D

Şaka maka Sayın Erbakan ve ona destek verenler milli iradenin gemisinin kaptanı ve koruyuculuğunu en düzgüne yakın yapmışlardı bugüne kadar.. Ama gözlerini açsınlarda baksınlar, Saadet Partisi her halukarda kapanır. Onlarda tövbe edip özlerine dönsünler muhafazakarlığa :D :D (bir tanesi böyle diyordu Erdoğan'a, tövbe etsin muhafazakarlığı bıraksın, milli görüşe dönsün falan ;D gerçekten yaa)

hipermuhafazakar
04-06-2008, 20:42
hakikat gerçeği; sayın Erbakan AKP'ye oy vermek siyonizme oy vermektir dedi mi demedi mi !

Yahudi kurmuş bunu. Saadet süt, AKP kireç bulamacı. Yahudi bunu iktidar etti dedimi demedi mi !

Ben bunu malum medyadan değil ZAMAN'da gördüm..Birde Milliyet'te gördüm. Milli Gazete, Cumhuriyetin Milli görüşçü şubesi gibi çalıştı AKP haberlerinde...En son AKP'nin emek düşmanını olduğunun kanıtlandığı yazmışlardı manşetlerine..İlhan Selçukvari söylemleriniz var sizin...(ABD istiyor yapılıyor falan) Ne olduğunuzu ben çok iyi biliyorum sizin,, KOLTUK GÖRÜŞÇÜLER..

Siz bir mucize olsa iktidar olsanız bile o iktidar ya darbeyle yada partinizin kapatılmasıyla biter demek istiyorum..

eddie
04-06-2008, 20:45
adamlar tam on yıl öncesinin nefretiyle dolu ya..hala intikam alıyorlar.. hocaya yazık ettiler..

Hüdaverdi
04-06-2008, 20:46
hipermuhafazakar_sağlıkçı aynı düşüncedeyim bende haklısın.
Asker muhtıra mıhtıra her ne curtsa ondan verseler ne yapacaklarını bilemezler.
Yürekli olmak lazım bu yola çıkarken.Artık yolun sonunada geldiler zaten.Vaz geçmeliler :-*

Hüdaverdi
04-06-2008, 21:30
Arkadaş kimlerin yıkılıp kimlerin ayaktadurduğunu görüyoruz kelime oyunlarına gerek yok şimdi :-*
Tayyip olmasa,Gül olamasa bir başkası olurdu,Allah'ın aklı selim kulu çok seç beyen al :-*

Beritan
04-06-2008, 21:32
imralıda apo paşalar gibi ağırlansın....
hocam burda bu muameleyi görsün tamam eyvallah

Hıfz-ı lisan
04-06-2008, 21:38
Kardeşim kimmiş açlar elinde olanlarla yetinmeyenler mi? son yıllarda Partimiz sayesinde geliştiirlen herşey gözönünde,görebilenlere..

Ak Parti hiç mi iyi birşey yapmadı...En iyi,En doğru olan bir parti mi var..Elbet yanlışlıklar olur ama tek parti doğruymuş gibi bir kavram olamaz..

ümmü seleme ikisini kıyaslamana üzüldüm.. :(

Beritan
04-06-2008, 21:38
Burdan Saadetlilere seslenmek istiyorum :)

Bakın görünüz, sudan sebeplerle AK Parti gibi bir parti bile kapatılmaya kalkılıyor. O zaman siz iktidara gelseniz ne yaparsanız yapın muhakkak ya darbeyle biter o iktidar yada böyle kapatma davalarıyla.. Sizin hayatınız kapatma davalaarını dolduracak deliller ambarı. Gelin sizde AK Partiye omuz verin. Boşuna yormayın daha fazla kendinizi... Bizleri cehennemlik olmaktan gelin kurtarın :D :D :D

Şaka maka Sayın Erbakan ve ona destek verenler milli iradenin gemisinin kaptanı ve koruyuculuğunu en düzgüne yakın yapmışlardı bugüne kadar.. Ama gözlerini açsınlarda baksınlar, Saadet Partisi her halukarda kapanır. Onlarda tövbe edip özlerine dönsünler muhafazakarlığa :D :D (bir tanesi böyle diyordu Erdoğan'a, tövbe etsin muhafazakarlığı bıraksın, milli görüşe dönsün falan ;D gerçekten yaa)

Allahtan şu cehennemlik lafınıda biliyosun yoksa ne derdin tekrar tekrar

Beritan
04-06-2008, 21:39
Kardeşim kimmiş açlar elinde olanlarla yetinmeyenler mi? son yıllarda Partimiz sayesinde geliştiirlen herşey gözönünde,görebilenlere..

Ak Parti hiç mi iyi birşey yapmadı...En iyi,En doğru olan bir parti mi var..Elbet yanlışlıklar olur ama tek parti doğruymuş gibi bir kavram olamaz..

ümmü seleme ikisini kıyaslamana üzüldüm.. :(

ben onla hocamı kıyaslamam...ben adalet diyorum bumudur diyorum
yaşlı yeri gelince deniyo 80 ninde yaşlı diye neden halen üsteliyolar bişeyleri...
yani el insaf

Beritan
04-06-2008, 21:42
hakikat gerçeği; sayın Erbakan AKP'ye oy vermek siyonizme oy vermektir dedi mi demedi mi !

Yahudi kurmuş bunu. Saadet süt, AKP kireç bulamacı. Yahudi bunu iktidar etti dedimi demedi mi !

Ben bunu malum medyadan değil ZAMAN'da gördüm..Birde Milliyet'te gördüm. Milli Gazete, Cumhuriyetin Milli görüşçü şubesi gibi çalıştı AKP haberlerinde...En son AKP'nin emek düşmanını olduğunun kanıtlandığı yazmışlardı manşetlerine..İlhan Selçukvari söylemleriniz var sizin...(ABD istiyor yapılıyor falan) Ne olduğunuzu ben çok iyi biliyorum sizin,, KOLTUK GÖRÜŞÇÜLER..

Siz bir mucize olsa iktidar olsanız bile o iktidar ya darbeyle yada partinizin kapatılmasıyla biter demek istiyorum..

parti kapatma konusuna deyinmezdinde pek hoşş....bu zamana uymuyo ak partiyede kapatma davası açıldı sizce bu neden?

Yâren
04-06-2008, 21:45
Sayın Erbakanın attığı Sekanın temellerinde yıllarca çok kurbağa yetişti. Askere yapılan korku zammı da ikide bir önümüze konuyor. Neden memur değilde asker? Bi korkunuzmu vardı

Beritan
04-06-2008, 21:46
Sayın Erbakanın attığı Sekanın temellerinde yıllarca çok kurbağa yetişti. Askere yapılan korku zammı da ikide bir önümüze konuyor. Neden memur değilde asker? Bi korkunuzmu vardı

erbakan hoca memura zam vermedimi diye sorumu soruyosun benmi yanlış anlıyorum

hipermuhafazakar
04-06-2008, 22:01

Evet bencede öyle
AKP Kireç suyu Saadet süttür.
Neden mi?
Erbakan memura %150 verirken Akp %2 bu ne demek oluyor erbakam zam verirken millet diriliyor yani bir insan süt içerse kuvvetlenir ancak kireç suyu içerse zayıf düşer tıpkı Akpnin verdiği zam gibi
Bu sene asgari ücrete 15 zam yaptı.1 yılda kiraya enaz 50 ytl zam geliyor.Asgari ücret 435 ytl bu adam ne yiyecek içecek.Tıpkı kireç suyu içmiş olacak aradaki fark bu...

Bizim konumuz Cehennem konusu idi.Ancak konuyu nerden nereye getirmişsin.Cehennem konusu ile kireç suyu konusu arasında bir bağ yok.İşine gelmeyince daldan dala atlama....

güzel kardeşim, 2002 yılında en düşük memur maaşı 392 YTL idi. Şu anda 977 YTL !

Asgari ücret, 2002 yılında 180 YTL idi..Şuanda 435 YTL..Ve bu maaşla ev sahibide ettiriliyorlar. Bundan önce bu mümkün değildi. Bende bunun gazete küpürleri var. İnanmıyorsam yarın koyarım. İnternet kafeden yazıyorum şuan. Bu TOKİ projeleriyle falan..

Konumuz biryere sapmadı. BUYUR BİZE BU REZALETİ AÇIKLA MADEM ÖYLE ;

http://img511.imageshack.us/img511/3083/89496284yv9.jpg

http://www.milliyet.com.tr/2007/07/04/son/sonsiy01.asp

http://img385.imageshack.us/img385/8342/87011962vc4.jpg

http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=563679

http://img388.imageshack.us/img388/9470/81382310lf6.jpg

http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=560876

http://www.guncelhaber.com/Guncel-Haberler/Erbakandan-Cehennem-Uyarisi-18153.html :D :D :D

Daha bir tane daha vardı bir haber ama bulamadım onu..Bulamadığıma buradakilerin görmediğine dua et bence :-*

Beritan
04-06-2008, 22:03
ya bu erbakan hocam seni çok yoruyo ama işte halen çalışma azmi verdirtiyo insana :D

isimsiz
04-06-2008, 22:45
ALLAH HOCAMIZI BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN. BU ÜLKEYE ONUN GİBİ BİR İNSAN DAHA GELMEDİ. AH HOCAM AH SENİ ANLAMADILAR. SANA FIRSAT VERMEDİLER. EĞER FIRSAT VERSELERDİ SEN BU ÜLKEYİ KANUNİN, FATİH SULTAN MEHMET'İN GETİRDİĞİ KONUMA GETİRECEKTİN. CÜNKÜ SENİN ŞİMDİKİ SAVUNDUĞUN GÖRÜŞ FATİH'E İSTAMBUL'U FETHETTİREN GÖRÜŞTÜR. AMA İNANCIMIZ SONSUZ O GÜNLERDE GELECEK ZAFER İNANANINDIR VE ZAFER YAKINDIR. ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN. SENİ SEVİYORUZ SAVUNAN ADAM.

Benide_Kapatın
04-07-2008, 01:55
Hocamızın bu yaşta artık çok fazla hırs yapmasına gerek yok siyaset konusunda.

Seçimlerde ki sonuç belli.

Parti içinde kendinden sonra gelecek gençlere bayrağı teslim etsin.

Çoluk çocuğun ağzına düşmeye gerek yok bu yaştan sonra...

Nitekim seçim zamanında öyle oldu.

Tasvip etmeme rağmen birsürü olumsuz yorumlar yapıldı,

Tayyip Erdoğan onun hakkında bir kelime sarfetmiyorken ona tonlarca kelime sarfetmesi yanlıştı!

Büyük insanlar bazı şeyleri zirvede bırakmalı ki, kıymetleri daha çok anlaşılsın.!

Benim görüşüm bu..

(Not: Milli görüşle uzaktan yakından alakam yoktur)

CeVHeR
04-07-2008, 02:09
Siteye provakatif amaçla gelenlere, içimizden birilerinin destek verir görüntü de olması hiç hoş bir durum değil...
TAmam Erbakan' ı savun ama provakatörlerle bir olarak değil...

Yâren
04-07-2008, 02:12

Tayyip Erdoğan onun hakkında bir kelime sarfetmiyorken ona tonlarca kelime sarfetmesi yanlıştı!

Büyük insanlar bazı şeyleri zirvede bırakmalı ki, kıymetleri daha çok anlaşılsın.!

Benim görüşüm bu..

HAklısın artık siyasetten çekilmeli, zira bu halk hersene aynı kişiye zekatını vermez :) %2,5 ile kalsın bari

Eşref
04-07-2008, 02:28
Bu haberi okumaya inanırmısınız vicdanım izin vermiyor. Rahatsızlanıyorum. Acı çekiyorum.

sumeyra
04-07-2008, 02:32
Bu haberi okumaya inanırmısınız vicdanım izin vermiyor. Rahatsızlanıyorum. Acı çekiyorum.

bence karara sevinmeli hapis cezası olsaydı daha çok üzülürdünüz

Beritan
04-07-2008, 13:44
Siteye provakatif amaçla gelenlere, içimizden birilerinin destek verir görüntü de olması hiç hoş bir durum değil...

kimiiş bu dediklerin :-\

parabol
04-07-2008, 13:50

Haklısın konuda ikli tip savunma gördüm..Biri içimizden gelen orta yollu cevaplardı...ama bazıları işi abartan ve samımıyetlerine inanmadığım dediğin provakatörlük yapanlardı...Lütfen arkadaşları amaçlara dikkat edelim...

Benide_Kapatın
04-07-2008, 14:04

Benim görüşüm bu..

HAklısın artık siyasetten çekilmeli, zira bu halk hersene aynı kişiye zekatını vermez :) %2,5 ile kalsın bari

Ayrıca Tayyip Erdoğan'dan nefret edeceğine gurur duymalıdır. Bu hükümet ne siyonist ne emperyalist uşağıdır. İlk defa amerika ile çoğu konuda denklik mücadelesi verebiliyoruz...! Ülkemizdeki çoğu siyonist ve neo-con oyunları bertaraf ediliyor. Hayatı medyadan takip edenler bunu pek göremez.

mavera
04-07-2008, 15:11

Aynen nusrer kardes birileri siniri fazla asiyor hosgörüye evet ama buraninda ak parti forum oldugunu birileri lütfen idrak etsin..
Artik iyice rahatsiz olmaya basladim bu tiplerden..