fatih kısaparmak balon baskılı balon kahve insanı delirtiyor! - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : kahve insanı delirtiyor!

Ak_Melek
01-15-2009, 17:05
İnanması güç ama kahve insanı delirtiyor!

Araştırmacılar, günde 7 bardaktan fazla kahve içen insanlarda halüsinasyon görme riskinin arttığını bildirdi. Durham Üniversitesi'ndeki araştırmacılar, fazla kahve içen sağlıklı insanların hayal görebileceklerini ve aslında var olmayan sesler duyabileceklerini belirtti. Araştırma, 219 üniversite öğrencisi üzerinde yapıldı.

Gün içerisinde sürekli kahve içen öğrencilerin hayali ses ve görüntüler nedeniyle sıkıntı yaşadıkları ortaya çıktı. 7 bardaktan fazla kahve tüketen öğrencilerde halüsinasyon görme ihtimalinin, 3 kat arttığı tespit edildi.Bugün

15.Ocak.2009 01:51:09 samanyolu haber

benim gibi sevmiyen arkadaşlar için sorun değil ama kahveyi seven arkadaşlarr dikkat edin :) birinin çıldırdığını düşünüyorsanız ne kadar kahve tükettiğini sormayı unutmayın :D

son durak
01-15-2009, 17:07
ya ben aksatmadan hergün içerim bagımlılık bi nevi ama bi iki bardaktan birsey olmaz demi....;D

Gölge
01-15-2009, 17:09
7 Bardak mı yok daha neler en fazla 3 bardak içtin mi nevri döner insanın varmıdır acaba günde 7 bardak kahve içebilecek bir babayiğit ???

Ak_Melek
01-15-2009, 17:14
ya ben aksatmadan hergün içerim bagımlılık bi nevi ama bi iki bardaktan birsey olmaz demi....;D
son durak seni kontrol etmek lazım ;) garipten sesler duyuyor musun?

Ak_Melek
01-15-2009, 17:16
7 Bardak mı yok daha neler en fazla 3 bardak içtin mi nevri döner insanın varmıdır acaba günde 7 bardak kahve içebilecek bir babayiğit ???

bende merak ediyorumm varmıdır arkadaşlarr 7 bardak kahve için arkadaşalar? bu arada içimizdeki delirmek üzere olan arkadaşlarıda ayırmış oluruz:hihi2:

son durak
01-15-2009, 17:17
son durak seni kontrol etmek lazım ;) garipten sesler duyuyor musun?
hiç duymam hatta sanırım biraz sagırım.........;D

Gölge
01-15-2009, 17:19
bende merak ediyorumm varmıdır arkadaşlarr 7 bardak kahve için arkadaşalar? bu arada içimizdeki delirmek üzere olan arkadaşlarıda ayırmış oluruz:hihi2:

Ben almayayım ben içsem içsem en fazla 3 bardak içerim sonrası yalan olur geriye 4 bardak kalıyor o yüzden ben yırtıyorum :w: