fatih kısaparmak balon baskılı balon kitap toplama kampanyası - Siyaset Forum

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : kitap toplama kampanyası

eses
12-09-2007, 23:33
şimdi bu kampanya türkiyede çok fazla yapılmaktadır.ama biz bunu sadece sitemizin ilk projesi olarak gündeme getirip çok daha güzel kampanyalar yapabiliriz.ayrıca ak gençler olarak okuyan tartışan bir gençlik olduğumuzuda kitap kampanyası olark yapabiliriz.ilk başta teşkilatlarda olsun olmasın bütün arkadaşlar kendi illerinde bir kampanya başlatacaklar.bunlar belirlenen illerdeki okulara gönderilecek.ayrıca milletvekilleri,yayınevleri de aranarak projeye katılacaklar.ayrıca bu projeyi de sadece kitap toplama kampanyası olarak değil kütüphane yaparak kütüphaneler yaparak çok daha güzel lacağını ve amacına ulaşacağını tahmin ediyorum.çünkü gelişmiş olark bildiğimiz ülkelerde 20000 nüfuslu kasabalarda dahi kütüphaneleri var ve sürekli okuyorlar.bu maddi durumu kötü olan bölgelre yöneli kitap okuma kampanyasıda olmasın.kitap okuamayı teşvik edecek bir kampanya olsun.ve başbakanımız köprüleri,yolları törenle açtığı gibi bu kütüphaneleride törenle açsın.bu ülkenin refahının artması için elbette köprülere ihtiyacı vardır lakin onları yapabilmesi refahını artabilmesi için okuması lazım
bu sadece benim aklıma gelen bir proje olamayabilirde ama fikirlerininzi esirgemezseniz ve bu projeye olumlu katkılarda bulunup,beraberce olgunlaştırıp uygulamaya geçersek çok güzel olacağını düşünüyorum
eskişehirden herkese selemlar

mavera
12-09-2007, 23:34
güzel düsünce bendede cok sayida okunmus kitap bulunmaktadir ve o kitaplarin birilerine faydali olacagini düsünmek beni sevindirir..
bu konu üzerinde arge olarak bir egilelim..bu ince düsüncen icin bir kez daha tesekkürler kardesim ;)

selahattin_ay
12-09-2007, 23:36
oncelikle sitemizin ilk projesi degil eskisehirli kardesim ;)

guzel bir proje , benim aklima gelen ise radikal in yaptigini yapamaz miyiz?
radikal gazetesi belirli yerlere kitaplar birakiyor okuyup yerine birakiyorsun tarzinda
ama bizim ozellikle bu tur projelere destek vermemiz gerekiyor ;)

Meftun
12-10-2007, 00:16
güzel fikre benziyor...adımızın bu tarz projelerle anılması iyi olur...ar-ge geliştirsin bakalım fikri sonuna kadar destek olalım ;)

eses
12-10-2007, 23:01
arkadaşlar kusura bakmayın ilk projeniz değil tabi ben uzun zamandır foruma giremiyorum abdullah kardeşimle zamanında 15 kişiyken bu günlerin hayalini kuruyorduk ama ben abdullah kardeşimiz hayalerine yetişemedim.o gayretiyle ve siz değerli arkadaşların jkatkısıyla forum bu noktaya gelmiştir.proje için ise bende sizin gibi düşünüyorum yani klasik bir kitap topla gönder kampanyası olmasın bu.sonuçta bizim arkamızda güçlü bir destek var tüm imkanlarımızı kullanalım ulusal medyada haber olacak şekilde tabi bunu yaparken gayemiz reklam olsun değilk ama biz öyle bir kampanya yapalım ki zaten biz istemsek bile o gündemde yerini bulsun arge bu anlamda tabiki fikri söyleyip kaçmak yok bende elimden gelen desteği veririm.sonuçta bizim kemal unakıtan abimiz var eskişehirirmizde bu arada bende foruma ye ni yeni girmeye başladım son zamanlarda çok güzel eşyler olmuş başta abdullah arkadaşım olmak züere tüm emeği geçenlere teşekür ediyorum.

eses
12-10-2007, 23:03
ama yine hatırlayatım klasik bir kitap toplama kampanyası olmasın kitap okumayı teşvik den bir uygulama olsun.acizane

eses
12-13-2007, 13:32
kardeşim ben bu konuyu açatım fakat kapıtılmasını istiyorum kapatırsan sevinirim.saygılar

mavera
12-13-2007, 13:38
kardeşim ben bu konuyu açatım fakat kapıtılmasını istiyorum kapatırsan sevinirim.saygılar

cok duygusal davraniyorsun kardes..pireye kizip, yorgan yakma..

Ak_Kelebek
12-13-2007, 14:42
bence çok güzel ve faydalı bir kampanya mutlaka yapmalıyız..Neden kapatılsın ki böyle bir konu.Yüreğine sağlık kardeşim...

eses
12-13-2007, 21:04
arkadaşlar ben bir ricada bulundum.eger küstahlık etmiş gibi olmuyorsam kapatmanız beni bir hayli mutlu edecek.

eses
12-13-2007, 22:53
arkadaşlar sınav haftası bu hafta benim bu yüzden biraz fazla alınganlık gösterdim
en azından beni kaale alıp yorum yazan arkadaşlara bir saygısızlık oldu benimkisi

simdi arkadaşlar bu proje daha daha önce dediğim gibi çok defa yapılmış bir proje ama sadece toplanip gönderiliyordu kitaplar yada yerelde bir kaç proje yapılmış.biz akparti olarak geniş imkanlara sahibiz br sürü belediyemiz milletvekillerimiz bakanlarımız şöyle ses getirecek bir proje ve insanların ilgisini buraya çekme bu gençler neler yapıyor diye merak etme

şimdi benim düşüncem kampanyanın çok vurucu bir ismi lazım kampanyada neler yapılacak hangi yollar izlenecek mesela denniz feneri yada kimse yokmu gibi derneklerle projeye ortak olmak
mesela kitap kardeşliği okuduğun kitabıı bulunduğun yerde kütüphaneye yada nasıl bir porje olacaksa oraya götürüp bırakıyorsun.ve okitap isterse bir başkasının olabiliyor bunu 81 ilde yapmak zor olabilir ama inanın okumak kadar güzel birşey yokk ve projenin bir ayağıda bu memlekete okua kültürünü arttırmak olsun okusun insanlar milli eğitimin yada bir çok krurumnda gündemine sokarsak kapmanya çok geniş kitlelere ulaşır
fakat arge de ki arkadaşlara saygısızlık etmemek için proje yapılabilir görüldüğü taktirde ben daha ayrıntılı şeyler söylemek isterim.
ayrıa arkadaşlar hepinizden eger projeyi güzel bulduysanız ben +1 falan da istemiyorum sadece fikir paylaşımında bulunun beni fazlası ile mutlu eder

eses
12-14-2007, 23:18
DEĞERLİ GÖRÜŞLERİNİZİ ESİRGEMEDİĞİNİZ İÇİN HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERRİM.

eses
12-22-2007, 13:56
arkadaşlar şu anda forumda her ilden arkadaşlar varmı merakettim.eger böyle bir proje uygulanmaya geçse her ilden gönüllü arkadaşların olması lazım.

pinarsems
12-23-2007, 23:22
çok güzel bi proje.. inşallah sonuçlanır.. ben izmir den katılabilirim...

sumeyra_tonkal
12-23-2007, 23:34
NASIL OLACAĞINI BİRAZ DAHA AÇARSANIZ VE İMKANLARIM İÇERİSİNDEYSE YARDIM ETMEYİ ÇOK ARZU EDERİM.

BU GÜZEL FİKİRDEN DOLAYI +1