Orijinalini görmek için tıklayınız : Sarkozy: Türkiye'nin AB'de yeri yok
loneliness
09-21-2007, 00:56
Fransız kanallarına demeç veren Sarkozy, Türkiye'yle Avrupa arasında birlik değil ortaklık fikrini birkez daha tekrarladı. Fransa Cumhurbaşkanı'nın gerekçesi ise komikti.
Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy, ''Türkiye'ye Avrupa'da yer yok'' dedi. TF1 ve France 2 kanallarına demeç veren Sarkozy, Türkiye'yle Avrupa arasında birlik değil ortaklık fikrini tekrarladı.
Cumhurbaşkanı Sarkozy, '' Türkiye'nin Avrupa'da yeri olduğunu düşünmüyorum. Çünkü Türkiye Küçük Asya'da...'' dedi. Sarkozy, ''Türkiye'ye teklifim Avrupa'yla ortaklık; birlik değil..." ifadesini kullandı. Sarkozy, başkanlık seçimi kampanyasında da, Ankara'nın AB üyeliğine karşı katı tutum takınmıştı.
AA
haber7.com
Allah allah. sizin dunya da yeriniz yok.
yakinda..
bekleyin.
kayısıkentli44
09-21-2007, 01:25
yaa bizde çok istiyoruz sanki sizi....bizi istemeyeni biz hiç istemeyiz....
loneliness
09-21-2007, 01:25
ayyaş herif ne olacak.. bakalım nerde içtide konuşuyor yine..
duydugum kadariyla dedesi galatasary lisesinde okumus.. haberlerde cikmisti; Sarkozy nin soyu Osmanli ya dayaniyor diye.
AkSa- 34
09-21-2007, 01:32
sizinde cennette yeriniz yok.
kayısıkentli44
09-21-2007, 01:34
sizinde cennette yeriniz yok.
çok dogru söylemişin aksa.... ;D
GÜLseven
09-21-2007, 13:58
ay tühhhhh! öldüm öldüm üzüntüden yaaa neden bizide almıyorsunuz aranıza amcalar naparız biz bundan sonra ühüühühü :'( (!) hasta bu adamlar yaaa >:(
Onlybullet34
09-21-2007, 17:26
Narkoz-i harbi cahil..Avrupada yerimiz var avrupa ile asya arasında köprüyüz.Elinde sonunda gerçekleri anlayacak.
Amerikaya baskı yapıp sarkozy'i yumuşatmasını sağlamalıyız.
loneliness
09-21-2007, 17:30
Amerikaya baskı yapıp sarkozy'i yumuşatmasını sağlamalıyız.
Sarkozy tamamen iç siyasete oynuyor... Yumuşuyacaktır.. yumuşatırlar onu...
TÜRK EVLADI
09-22-2007, 00:13
Sanki bizim Fransa'ya çok ihtiyacımız vardı...
Yakında yalvaracaklar gelin AB'ye üye olun diye ama cık...Olmıcaz...
muhammed-bin-süleyman
09-22-2007, 00:34
allah rızası için alın :'( :'( :'(
hem ona ne bizim birliğe girip girmemekle ilgili konuşuyor. kararı tüm avrupa verir bir kişi vermez fransa istemiyor diye giremezmiyiz sadece frensa mı var orası fransa birliği değil avrupa birliği tek söz hakkı ona ait değil bunu bilsinler hem biz ne asyayız ne avrupayız arada bir köprüyüz bizi istemiceklerde kimi isticekler bu arada tekrar söyliyeceğim orası AVRUPA birliği AVRUPA daki ülkelerin oluşturduğu bir birlik sadece Fransa yok orada
vuslat_19
09-22-2007, 02:41
bu hükümet kimlere neleri kabul ettirdi fransaya da avrupada yerimiz olduğunu kabul ettirir
selahattin_ay
09-22-2007, 16:13
aman sanki biz de illaki avrupa birligi diyorduk
Avrupa birligi olmazsa kopenhag kriterlerini Ankara kriterleri yapip devam edecegiz diyordu Cumhurbaskanim...
cok da tin yani sarkozy efendi
ak-ilknur
09-22-2007, 16:33
bu kendini bilmez ne sanıyor ya bizi
çok mu meraklıyız sanki onlara
türkiye nin kim olduğunu geçmişini
bilemyecek kadar .... heralde ::)
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.