Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 11-17-2010, 12:26   #1
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
Thumbs down Asker Provokasyondan Vazgeçmiyor!
Mustafa Kemal Atatürk'ün Diyarbakır'a gelişinin 73. yıldönümü törenlerle kutlandı. Tören yürüyüşü sırasında askerlerin 'Ne mutlu Türk'üm diyene', 'Şehitler ölmez, vatan bölünmez' sloganları atması dikkat çekti.

Diyarbakır Garı'nda düzenlenen törende, Atatürk'ün Diyarbakır'a trenle gelişi canlandırıldı. Diyarbakır Garı'ndaki törenin ardından askerler ve öğrenciler, askerî bando eşliğinde İstasyon ve Ekinciler caddelerinden geçerek, Anıt Park'a yürüdü. Yürüyüş sırasında marşlar okuyan askerî tören takımı, zaman zaman 'Ne mutlu Türk'üm diyene', 'En büyük Türk Atatürk', 'Büyük Türk milletinin emrindeyiz', 'Vatan, sana canım feda', 'Mustafa Kemal'in askerleriyiz', 'Ordu millet el ele' ve 'Şehitler ölmez, vatan bölünmez' diye tempo tuttu. Anıt Park'taki Atatürk Anıtı'na çelenk konulmasıyla tören sona erdi.

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 11-17-2010, 12:36   #2
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
Diyarbakır'da ve kentin tamamına yakınının Kürtler tarafından oluşturulduğu bölgelerde "ne mutlu türküm diyene" diye zırvalamak, Kürtlere yapılmış bir hakarettir.
Beylerbeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-17-2010, 15:16   #3
Kullanıcı Adı
İntifada
Alıntı:
Mustafa Kemal Atatürk'ün Diyarbakır'a gelişinin 73. yıldönümü törenlerle kutlandı. Tören yürüyüşü sırasında askerlerin 'Ne mutlu Türk'üm diyene

kafaya bak arkadaş ya...
Alt 11-18-2010, 08:50   #4
Kullanıcı Adı
ALmi´
Benim niye haberim olmadı bundan ? Çok üzüldüm habersiz kaldığım için..

Evet başlıkta da denildiği gibi yapılan şey provakasyon.. Onca Kürt halkının yanında sen kalk inatla 'ne mutlu türküm diyene' gibi insanları tahrik edici sözler söyle.. Sonra da bu kürt halkı neden şöyle yapıyor böyle yapıyor diye yeri göğü inlet..Güzel taktik (!)
ALmi´ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-18-2010, 11:37   #5
Kullanıcı Adı
Mavera
sehre gelisinin 73. yili acaba seneler sonra mustafa kemalin sehre gelisinin 42343242337. yilida kutlanacakmi merak ediyorum.. bu arada topu topu bir kezmi gelmis onuda merak ediyorum
Mavera isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-18-2010, 13:18   #6
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
Alıntı:
Mavera Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sehre gelisinin 73. yili acaba seneler sonra mustafa kemalin sehre gelisinin 42343242337. yilida kutlanacakmi merak ediyorum.. bu arada topu topu bir kezmi gelmis onuda merak ediyorum
gazi köşkü diye bi yer var D.Bakır'da. yanlış hatırlamıyorsam topu topu 11 ay kalmış orada. tüm tepeyi Kemal kendine ayırmış. Aşağıdan Dicle nehri akıyor. milletin açlıktan kırıldığı bir dönemde Kemal'in şaşalı yaşamını görünce insanın gözleri yaşarıyor

sadece d.bakır'da değil, Türkiye'nin birçok ilinde kendisine tahsil edilmiş köşkler var. ama diyarbakırdaki gazi köşkünü gidip gezmeni tavsiye ederim dostum. ekonominin çok kötü olduğu bir zamanda Kemal için yapılan ihtişamlı yapıyı yerinde görmeni isterdim
Beylerbeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-18-2010, 14:27   #7
Kullanıcı Adı
Efkâr-ı Mütemadi
Bazen kürtlere hak vermemek elde değil gerçekten...
Efkâr-ı Mütemadi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-18-2010, 22:11   #8
Kullanıcı Adı
Mavera
Alıntı:
Beylerbeyi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
gazi köşkü diye bi yer var D.Bakır'da. yanlış hatırlamıyorsam topu topu 11 ay kalmış orada. tüm tepeyi Kemal kendine ayırmış. Aşağıdan Dicle nehri akıyor. milletin açlıktan kırıldığı bir dönemde Kemal'in şaşalı yaşamını görünce insanın gözleri yaşarıyor

sadece d.bakır'da değil, Türkiye'nin birçok ilinde kendisine tahsil edilmiş köşkler var. ama diyarbakırdaki gazi köşkünü gidip gezmeni tavsiye ederim dostum. ekonominin çok kötü olduğu bir zamanda Kemal için yapılan ihtişamlı yapıyı yerinde görmeni isterdim
bilmemmi ayni köskten trabzonda da var topu topu bir hafta kalmis ama su anda müze olarak hizmet veriyor.. trabzonun en güzel yerinde gerci gazi eski bir gemiyle samsuna cikti bu kadar lüksüde hor görmeyelim
Mavera isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-19-2010, 09:57   #9
Kullanıcı Adı
EZEL
Vay bee provakasyonmuş Trabzonda - Rizede laz'lar var ordada asker yürüdüğünde provakasyon olmuyor .
Ülkenin ismini TÜRKİYE provakasyon olmuyor .
Okulda çocuklarınız andımız okurken provakasyon olmuyor Asker önemli bir günde yürüken söylediği söz provakasyon oluyor

KUSURA BAKMAYIN ASKERDE FELAN SUÇ YOK SİZİN İÇİNİZ FESAT ...
EZEL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-19-2010, 11:58   #10
Kullanıcı Adı
Terennüm
Alıntı:
EZEL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Vay bee provakasyonmuş Trabzonda - Rizede laz'lar var ordada asker yürüdüğünde provakasyon olmuyor .
Ülkenin ismini TÜRKİYE provakasyon olmuyor .
Okulda çocuklarınız andımız okurken provakasyon olmuyor Asker önemli bir günde yürüken söylediği söz provakasyon oluyor

KUSURA BAKMAYIN ASKERDE FELAN SUÇ YOK SİZİN İÇİNİZ FESAT ...
ezel kardeşim sen hiç doğuya gittin mi?
Terennüm isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)