![]() |
#1 |
![]() AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Ankara Milletvekili Haluk İpek, Bu Sabah ‘Erkan Tan İle Başkentten’ programının konuğu oldu...
Bugün Seçim Olsa AK Parti’nin Oy Oranı: % 46 Anayasa paketi ile ilgili kampanya başlamadan önce, bugün seçim olsa, AK Parti’ye oy veririm diyenlerin oranının % 41 seviyesinde olduğunu hatırlatan İpek, “Kampanyayı özellikle muhalefet iktidara karşı bir mücadele şekline dönüştürdü. Kampanyayı kutuplaştırmaya doğru yönlendirdi. Bu kutuplaşmanın da etkisiyle olacak, bugün seçim olsa AK Parti’ye oy veririm diyen oran, kampanya süresince % 45.5, % 46 seviyelerine geldi. Şu anda vatandaşımızın önemli bir kısmı AK Parti’ye ilgi gösteriyor” dedi. Kaynak: Bugün
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Bu oy oranının %56 ya kadar artma payı vardır. Özellikle Referandum sonrası vatandaşın Başbakana olan güveni açıkça görülmüştür. Yani artık Akparti hızla yükselişe geçmiştir. Başörtüsü sorununun temelli çözümü ve katsayının tamamen ortadan kalkması bu oyun katlanmasına sebep olacaktır. Çünkü hastalıklı zihniyetin halka yaptığı sıkıntı buralardan doğmakta.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() % 56 çok olur Ay Yıldız
![]() %46 da fena değil gibi, ben nedense oy oranını daha düşük gibi varsayıyorum sanırım bu düşüncem referandumdan ileri geliyor. Ak Parti, bir kaç parti daha, sivil toplum kuruluşları bir araya gelerek ancak %58 i görebildik ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |