Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Siyaset Siyaset haberleri bu bölümde paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 10-13-2010, 20:04   #1
Kullanıcı Adı
Mehmet Ufuk
Wink İşte AK Parti'nin oy oranı
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Ankara Milletvekili Haluk İpek, Bu Sabah ‘Erkan Tan İle Başkentten’ programının konuğu oldu...

Bugün Seçim Olsa AK Parti’nin Oy Oranı: % 46

Anayasa paketi ile ilgili kampanya başlamadan önce, bugün seçim olsa, AK Parti’ye oy veririm diyenlerin oranının % 41 seviyesinde olduğunu hatırlatan İpek, “Kampanyayı özellikle muhalefet iktidara karşı bir mücadele şekline dönüştürdü.

Kampanyayı kutuplaştırmaya doğru yönlendirdi. Bu kutuplaşmanın da etkisiyle olacak, bugün seçim olsa AK Parti’ye oy veririm diyen oran, kampanya süresince % 45.5, % 46 seviyelerine geldi. Şu anda vatandaşımızın önemli bir kısmı AK Parti’ye ilgi gösteriyor” dedi.

Kaynak: Bugün

Mehmet Ufuk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 10-13-2010, 20:37   #2
Kullanıcı Adı
.:Ay_Yıldız:.
Bu oy oranının %56 ya kadar artma payı vardır. Özellikle Referandum sonrası vatandaşın Başbakana olan güveni açıkça görülmüştür. Yani artık Akparti hızla yükselişe geçmiştir. Başörtüsü sorununun temelli çözümü ve katsayının tamamen ortadan kalkması bu oyun katlanmasına sebep olacaktır. Çünkü hastalıklı zihniyetin halka yaptığı sıkıntı buralardan doğmakta.
.:Ay_Yıldız:. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-13-2010, 20:59   #3
Kullanıcı Adı
merve
% 56 çok olur Ay Yıldız
%46 da fena değil gibi, ben nedense oy oranını daha düşük gibi varsayıyorum sanırım bu düşüncem referandumdan ileri geliyor. Ak Parti, bir kaç parti daha, sivil toplum kuruluşları bir araya gelerek ancak %58 i görebildik Bu oy oranımızdaki düşüşü göstermez mi
merve isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-13-2010, 21:40   #4
Kullanıcı Adı
.:Ay_Yıldız:.
Alıntı:
merve Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
% 56 çok olur Ay Yıldız
%46 da fena değil gibi, ben nedense oy oranını daha düşük gibi varsayıyorum sanırım bu düşüncem referandumdan ileri geliyor. Ak Parti, bir kaç parti daha, sivil toplum kuruluşları bir araya gelerek ancak %58 i görebildik Bu oy oranımızdaki düşüşü göstermez mi
% 56 olacak demedim zaten, %56ya kadar bir sınırı var Yani halkın %56sı bu hükümete bir şekilde güveniyor. Yani çıta,isterse %49-50 lere kadar yükseltilebilir
.:Ay_Yıldız:. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-13-2010, 21:50   #5
Kullanıcı Adı
merve
Anladım
merve isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-13-2010, 21:51   #6
Kullanıcı Adı
Sukût-u_Hayal
Alıntı:
.:Ay_Yıldız:. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu oy oranının %56 ya kadar artma payı vardır. Özellikle Referandum sonrası vatandaşın Başbakana olan güveni açıkça görülmüştür. Yani artık Akparti hızla yükselişe geçmiştir. Başörtüsü sorununun temelli çözümü ve katsayının tamamen ortadan kalkması bu oyun katlanmasına sebep olacaktır. Çünkü hastalıklı zihniyetin halka yaptığı sıkıntı buralardan doğmakta.
Bunlara ek olarak birde askerlik sorunu çözülürse ciddi şekilde Akpartinin oyları artıcaktır ...
Sukût-u_Hayal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)