![]() |
BEYAZ MELEK
harıka bır fılm kesınlıkle tavsıye edıyorum....fılmın sonunda su yazı vardı cok etkılendım...
"turkıyede 273 huzur evı bulunmakta bunların %80 i buyuk sehırlerde...anadoluda acılan huzur evlerının ıse %5 i bakılacak ınsan bulunamadıgından kapatılmıs durumda...." anadolu ınsanının anaya babaya vefası , hurmetı.... |
BEYAZ MELEK
mahsun abim bir numaraya ya
zaten müzikte kendisini göstermiş kimse laf diyemez filmine de gittim tabiki de hemde gösterime girdiği 2.gün tek kelimeyle muhteşem bir film ... |
BEYAZ MELEK
Allahım gittiğim gün Turkcell beni sinir etti >:( :D
|
BEYAZ MELEK
Alıntı:
:-\ |
BEYAZ MELEK
Alıntı:
|
BEYAZ MELEK
İlk filmi duyduğumda belkide herkes gibi''Mahsun Kırmızıgül'ün filmi ne kadar olabilirki?'' gibi bir tepki vermiştim.Oyuncular için gittim filme.Gayette güzeldi.Öyle hüngür hüngür ağlanıcak bir film değildi.Babam ve Oğlum ile yanyana bile gelemez.O kadar abartmaya gerek yok.Verdiği mesaj anlamlıydı.
|
BEYAZ MELEK
beyaz melek tam 2 milyon seyirciyle rekor kırdı
gitmeyen arkadaşlar varsa mutlaka gitsin asla pişman olmazsınız izlenmeye değer bir film ne de olsa Alemin biricik Kralı yazmış, yönetmiş, oynamış... ;) |
BEYAZ MELEK
izlemedim.herkez güzel diyor.bu çeşit filmleri pek sevmem.ama güzelse hiç bir şey diyemem.izlemeye çalışacam
|
BEYAZ MELEK
izledim çok hoş bir filmdi....
Mahsun Kırmızıgül ilk olmasına rağmen hoş bi film yapmışşş... |
BEYAZ MELEK
Filme gitmek nasip olmadı derslerden ama tatilde gidicem inşallah. Bir şeyi kabul etmemiz lazım. Mahsun Kırmızıgül kendini çok iyi yetiştirdi. Elini nereye atsa güel işler ortaya çıkıyor. Kendisin bu bu hırsı için ve filmin gelirinin yarısının huzurevlerine verilmesine katkıda bulunduğu için teşekkürler.
|
All times are GMT +3. The time now is 22:36. |