Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Radyo & Televizyon, Sinema (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=155)
-   -   BEYAZ MELEK (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=14261)

parabol 12-12-2007 17:32

BEYAZ MELEK

harıka bır fılm kesınlıkle tavsıye edıyorum....fılmın sonunda su yazı vardı cok etkılendım...

"turkıyede 273 huzur evı bulunmakta bunların %80 i buyuk sehırlerde...anadoluda acılan huzur evlerının ıse %5 i bakılacak ınsan bulunamadıgından kapatılmıs durumda...."

anadolu ınsanının anaya babaya vefası , hurmetı....

takva_gül 12-15-2007 22:02

BEYAZ MELEK

mahsun abim bir numaraya ya
zaten müzikte kendisini göstermiş
kimse laf diyemez
filmine de gittim tabiki de hemde gösterime girdiği 2.gün
tek kelimeyle muhteşem bir film ...

_tuba_89 12-15-2007 23:21

BEYAZ MELEK

Allahım gittiğim gün Turkcell beni sinir etti >:( :D

Sukût-u_Hayal 12-16-2007 01:45

BEYAZ MELEK

Alıntı:

ZAksu Nickli Üyeden Alıntı
Filmi genel olarak beğendim sadece ağlamak boşalma istiyordum pek ağlayamadım :)yani babam ve oğlum gibi değildi o yönüyle bence babam ve oğlum da istemeden ağlıyordum fakat bunda sadece son sahnede ağlayabildim...
Ama takdir ettiğim bir yönü babam ve oğlum dan farklı olarak,dini öğeler taşıyor olmasıydı mesela namaz kılınıyor ve ölmek üzere olan babalarının odasında Kur'an okuutturuyorlardı bu yönuyle de hoşuma gtti.

film gerçekten çok güzel di... ama geçmişini hatırlamayan adamın hafızasın yerine geldiği zaman mezarlıkta geçen isyan sahnesi çok kötüydü ya...
:-\

ZAksu 12-17-2007 20:08

BEYAZ MELEK

Alıntı:

ha_lee Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

ZAksu Nickli Üyeden Alıntı
Filmi genel olarak beğendim sadece ağlamak boşalma istiyordum pek ağlayamadım :)yani babam ve oğlum gibi değildi o yönüyle bence babam ve oğlum da istemeden ağlıyordum fakat bunda sadece son sahnede ağlayabildim...
Ama takdir ettiğim bir yönü babam ve oğlum dan farklı olarak,dini öğeler taşıyor olmasıydı mesela namaz kılınıyor ve ölmek üzere olan babalarının odasında Kur'an okuutturuyorlardı bu yönuyle de hoşuma gtti.

film gerçekten çok güzel di... ama geçmişini hatırlamayan adamın hafızasın yerine geldiği zaman mezarlıkta geçen isyan sahnesi çok kötüydü ya...
:-\

ya evet kesinlikle oralar çok kötüydü ahtta yanımda oturan annem yuksek sesle tövbe estağf. dedi ve kesinlikle haklıydı ben de kendimi kötü hissettim yaa

entel_piyma 01-07-2008 22:48

BEYAZ MELEK

İlk filmi duyduğumda belkide herkes gibi''Mahsun Kırmızıgül'ün filmi ne kadar olabilirki?'' gibi bir tepki vermiştim.Oyuncular için gittim filme.Gayette güzeldi.Öyle hüngür hüngür ağlanıcak bir film değildi.Babam ve Oğlum ile yanyana bile gelemez.O kadar abartmaya gerek yok.Verdiği mesaj anlamlıydı.

takva_gül 01-09-2008 21:22

BEYAZ MELEK

beyaz melek tam 2 milyon seyirciyle rekor kırdı
gitmeyen arkadaşlar varsa mutlaka gitsin asla pişman
olmazsınız izlenmeye değer bir film
ne de olsa Alemin biricik Kralı yazmış, yönetmiş, oynamış... ;)

aksavaşçı 01-10-2008 18:39

BEYAZ MELEK

izlemedim.herkez güzel diyor.bu çeşit filmleri pek sevmem.ama güzelse hiç bir şey diyemem.izlemeye çalışacam

Mehmet POLAT 01-18-2008 20:19

BEYAZ MELEK

izledim çok hoş bir filmdi....

Mahsun Kırmızıgül ilk olmasına rağmen hoş bi film yapmışşş...

minegül 01-20-2008 13:28

BEYAZ MELEK

Filme gitmek nasip olmadı derslerden ama tatilde gidicem inşallah. Bir şeyi kabul etmemiz lazım. Mahsun Kırmızıgül kendini çok iyi yetiştirdi. Elini nereye atsa güel işler ortaya çıkıyor. Kendisin bu bu hırsı için ve filmin gelirinin yarısının huzurevlerine verilmesine katkıda bulunduğu için teşekkürler.

All times are GMT +3. The time now is 22:36.