Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Radyo & Televizyon, Sinema (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=155)
-   -   BEYAZ MELEK (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=14261)

ak_mavish 11-16-2007 19:57

BEYAZ MELEK

http://www.beyazmelek.com/images/image11flatana_01.jpg

Yönetmen:

Mahsun Kırmızıgül

Senaryo :

Mahsun Kırmızıgül

Görüntü yönetmeni:

Eyüp Boz

Tür:

Dram

Yapım:

Türkiye 2007 115 dakika (Renkli)

Dil:

Türkçe

Internet adresi:

www.beyazmelek.com

Oyuncular

Suna Selen (Mızgin) , Ali Sürmeli (Muhtar) , Arif Erkin (Ahmet) , Bilge Zobu (Yaşar Hoca) , Cihat Tamer (Tayyar Müdür) , Cezmi Baskın (Sabri) , Emel Sayın (Misafir Oyuncu) , Erol Günaydın (Komutan Vahit) , Gazanfer Özcan (Palyaço) , Mahsun Kırmızıgül (Ali) , Nejat Uygur (Gazi Cemal) , Yavuz Bingöl (Hıdır) , Yıldız Kenter (Melek) , Zeynep Tokuş (Nazlı)

Ali ve Reşat, beyin kanseri olan babaları Ahmet’i kemoterapi görmesi için İstanbul’a getirmiştir. Ahmet ağır tedaviye daha fazla katlanmak istemediğinden hastaneden kaçar.

Oğulları peşine düşer ancak Ahmet onlardan kaçmayı başarır. Kaçarken kendini bir huzurevinde bulur. Huzurevi sakinleri, Ahmet’in çocukları tarafından terk edildiğini sandıkları için orada kalması konusunda ısrar ederler. Zorlukla konuşabilen Ahmet durumu kabullenir. Ali ve Reşat Ahmet’i huzurevinde bulurlar. Ama mutlu göründüğü için bir süre orada kalmasına ses çıkarmazlar.

Babalarının son günlerini mutlu geçirmesi, belki hiç işe yaramayacak ama çok acı verebilecek bir tedaviden daha önemlidir. Huzurevi sakinlerinin her birinin kendi hikayeleri ve dramları vardır. Ahmet bunları öğrendikçe onlara daha yakınlaşıp her birini tek tek çok sever.

Beritan 11-16-2007 20:02

BEYAZ MELEK

bu filme çok gitmek istiyom...ve inş gidicem

ak_mavish 11-16-2007 20:04

BEYAZ MELEK

güzele benziyor ben de gidicem inşallah

Parantez 11-16-2007 21:19

BEYAZ MELEK

siz gidersiniz de bn gitmez miyim ;D ;D bende gtcem tabiki ;D ;D

ibrahim44 11-26-2007 15:00

BEYAZ MELEK

Mahsun Kırmızıgül'ü gösterdiği üstün performansından dolayı kutluyorum inşaallah şarkıcılıkta olduğu gibi oyunculuk ve yönetmenlik hayatında da istediği başarılara ulaşır...

akzeinebu 11-26-2007 15:09

BEYAZ MELEK

GÜZEL BİR YAPIMA BENZİYOR İZLERİM EN YAKIN ZAMANDA ;)

HOGE_MERA 11-26-2007 15:52

BEYAZ MELEK

Oyuncu kadrosu ve fragmanıyla güzel bir filme benziyor. Arkadaşın anlattığına göre baştan sona salondaki herkes hıçkırıklara boğulmuş.

Ak_Kelebek 11-26-2007 15:54

BEYAZ MELEK

Evet bende çok merak ettim geçen akşam Ata Demirerin programına konuk oldu oyuncuların büyük çoğunluğu güzel bir film olmuş sanıyorum.Bende bi tanemle gidicem inşa allah.

Sukût-u_Hayal 11-28-2007 17:58

BEYAZ MELEK

bu filme en kısa zaman da gitmek istiyorum çok merak ettim ...

HuRReM 11-28-2007 18:09

BEYAZ MELEK

Sinema eleştirmenlerince olumlu tepkiler alan bir film.Umarım vizyondan kalkmadan gitmek nasip olur : ))

aşk-ı ilahi 12-01-2007 23:17

BEYAZ MELEK

Alıntı:

ammar Nickli Üyeden Alıntı

beraber gideriz değilmi ammarcım...

Beritan 12-02-2007 16:18

BEYAZ MELEK

Alıntı:

feyk 1905 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

ammar Nickli Üyeden Alıntı

beraber gideriz değilmi ammarcım...

gideriz ama bilet parası senden ;)

aşk-ı ilahi 12-02-2007 16:35

BEYAZ MELEK

ayıp ettin...ablalar hangi gün için var.....

Beritan 12-02-2007 17:17

BEYAZ MELEK

Alıntı:

ayıp ettin...ablalar hangi gün için var.....

heeeeeeeç yanımda olmadın kii ;)

ZAksu 12-03-2007 01:43

BEYAZ MELEK

Filmi genel olarak beğendim sadece ağlamak boşalma istiyordum pek ağlayamadım :)yani babam ve oğlum gibi değildi o yönüyle bence babam ve oğlum da istemeden ağlıyordum fakat bunda sadece son sahnede ağlayabildim...
Ama takdir ettiğim bir yönü babam ve oğlum dan farklı olarak,dini öğeler taşıyor olmasıydı mesela namaz kılınıyor ve ölmek üzere olan babalarının odasında Kur'an okuutturuyorlardı bu yönuyle de hoşuma gtti.

vuslat_19 12-03-2007 02:01

BEYAZ MELEK

aaaaaa mahsunmu oynuyo bide o yazıp yönetmiş izlenicek bir filim değil demiştim ilk başta ama çevremde o kadar iyi anlatılıyoki filim bende merak uyandırdı kısmet olursa bede gitmeyi istiyorum

ak_merve 12-05-2007 17:23

BEYAZ MELEK

Alıntı:

vuslat_19 Nickli Üyeden Alıntı
aaaaaa mahsunmu oynuyo bide o yazıp yönetmiş izlenicek bir filim değil demiştim ilk başta ama çevremde o kadar iyi anlatılıyoki filim bende merak uyandırdı kısmet olursa bede gitmeyi istiyorum

bende öyle diyodum gitmeden kesinlikle tavsiye ediyorum mahsun beklemediğim bi performans sergilemiş

ak_mavish 12-07-2007 01:12

BEYAZ MELEK

Beyaz Melek rekora koşuyor
05 Aralık 2007 Çarşamba 20:24
Mahsun Kırmızıgül'ün yönettiği "Beyaz Melek" filmi, rekor kırıyor.
Mahsun Kırmızıgül'ün yönettiği "Beyaz Melek" filmi, 17 günde 800 bin izleyici rakamına ulaştı.

Gösterime girdiği ilk günden itibaren seyirci sayısını artıran "Beyaz Melek"i, üçüncü hafta sonunda üç günde 207 bin kişi izledi.

Üçüncü haftasında gişesi yüzde 14.9 artarak, vizyondaki filmler arasında gişe birincisi olan film, 17 günde 800 bin kişiyi salonlara çekti. "Beyaz Melek", Avrupada gösterime girdiği 6 ülkede ise 133. 653 kişi tarafından izlendi. Özellikle Almanya'da gişede başarı asğlayan filmin, bu ülkedeki kopya sayısı da artırıldı.

internethaber

aşk-ı ilahi 12-07-2007 03:54

BEYAZ MELEK

fanatik bir mahsuncu olarak bence o na yakışanı yapmış....

Beritan 12-07-2007 14:51

BEYAZ MELEK

Alıntı:

fanatik bir mahsuncu olarak bence o na yakışanı yapmış....

ablama katılıyorum.yakışanı yapmış ;)

parabol 12-12-2007 17:32

BEYAZ MELEK

harıka bır fılm kesınlıkle tavsıye edıyorum....fılmın sonunda su yazı vardı cok etkılendım...

"turkıyede 273 huzur evı bulunmakta bunların %80 i buyuk sehırlerde...anadoluda acılan huzur evlerının ıse %5 i bakılacak ınsan bulunamadıgından kapatılmıs durumda...."

anadolu ınsanının anaya babaya vefası , hurmetı....

takva_gül 12-15-2007 22:02

BEYAZ MELEK

mahsun abim bir numaraya ya
zaten müzikte kendisini göstermiş
kimse laf diyemez
filmine de gittim tabiki de hemde gösterime girdiği 2.gün
tek kelimeyle muhteşem bir film ...

_tuba_89 12-15-2007 23:21

BEYAZ MELEK

Allahım gittiğim gün Turkcell beni sinir etti >:( :D

Sukût-u_Hayal 12-16-2007 01:45

BEYAZ MELEK

Alıntı:

ZAksu Nickli Üyeden Alıntı
Filmi genel olarak beğendim sadece ağlamak boşalma istiyordum pek ağlayamadım :)yani babam ve oğlum gibi değildi o yönüyle bence babam ve oğlum da istemeden ağlıyordum fakat bunda sadece son sahnede ağlayabildim...
Ama takdir ettiğim bir yönü babam ve oğlum dan farklı olarak,dini öğeler taşıyor olmasıydı mesela namaz kılınıyor ve ölmek üzere olan babalarının odasında Kur'an okuutturuyorlardı bu yönuyle de hoşuma gtti.

film gerçekten çok güzel di... ama geçmişini hatırlamayan adamın hafızasın yerine geldiği zaman mezarlıkta geçen isyan sahnesi çok kötüydü ya...
:-\

ZAksu 12-17-2007 20:08

BEYAZ MELEK

Alıntı:

ha_lee Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

ZAksu Nickli Üyeden Alıntı

film gerçekten çok güzel di... ama geçmişini hatırlamayan adamın hafızasın yerine geldiği zaman mezarlıkta geçen isyan sahnesi çok kötüydü ya...
:-\

ya evet kesinlikle oralar çok kötüydü ahtta yanımda oturan annem yuksek sesle tövbe estağf. dedi ve kesinlikle haklıydı ben de kendimi kötü hissettim yaa

entel_piyma 01-07-2008 22:48

BEYAZ MELEK

İlk filmi duyduğumda belkide herkes gibi''Mahsun Kırmızıgül'ün filmi ne kadar olabilirki?'' gibi bir tepki vermiştim.Oyuncular için gittim filme.Gayette güzeldi.Öyle hüngür hüngür ağlanıcak bir film değildi.Babam ve Oğlum ile yanyana bile gelemez.O kadar abartmaya gerek yok.Verdiği mesaj anlamlıydı.

takva_gül 01-09-2008 21:22

BEYAZ MELEK

beyaz melek tam 2 milyon seyirciyle rekor kırdı
gitmeyen arkadaşlar varsa mutlaka gitsin asla pişman
olmazsınız izlenmeye değer bir film
ne de olsa Alemin biricik Kralı yazmış, yönetmiş, oynamış... ;)

aksavaşçı 01-10-2008 18:39

BEYAZ MELEK

izlemedim.herkez güzel diyor.bu çeşit filmleri pek sevmem.ama güzelse hiç bir şey diyemem.izlemeye çalışacam

Mehmet POLAT 01-18-2008 20:19

BEYAZ MELEK

izledim çok hoş bir filmdi....

Mahsun Kırmızıgül ilk olmasına rağmen hoş bi film yapmışşş...

minegül 01-20-2008 13:28

BEYAZ MELEK

Filme gitmek nasip olmadı derslerden ama tatilde gidicem inşallah. Bir şeyi kabul etmemiz lazım. Mahsun Kırmızıgül kendini çok iyi yetiştirdi. Elini nereye atsa güel işler ortaya çıkıyor. Kendisin bu bu hırsı için ve filmin gelirinin yarısının huzurevlerine verilmesine katkıda bulunduğu için teşekkürler.

takva_gül 01-21-2008 22:51

BEYAZ MELEK

Alıntı:

minegül Nickli Üyeden Alıntı
Filme gitmek nasip olmadı derslerden ama tatilde gidicem inşallah. Bir şeyi kabul etmemiz lazım. Mahsun Kırmızıgül kendini çok iyi yetiştirdi. Elini nereye atsa güel işler ortaya çıkıyor. Kendisin bu bu hırsı için ve filmin gelirinin yarısının huzurevlerine verilmesine katkıda bulunduğu için teşekkürler.

inş kardeşim nasip olurda gidersin
film ayrı güzel mahsun abinin kendisi ayrı ;)
kendisinden beklenileni yaptığı için burdan ona kucak dolusu sevgiler saygılar...
:)

azize 01-22-2008 16:10

BEYAZ MELEK

yani bi gün mahsunun yazdığı oynadığı filme gitcen dense ..yok artık derdim ama..film güzel..evet isyan sahnesi hoş değil ama gerçekçi..o duruma düşen insanlar vardır elbet..Rabbim korusn..lakin film güzel..izlenir..

özlem 01-28-2008 18:25

BEYAZ MELEK

ilk duyduğumda bende mahsun kırmızıgül ün fılmı ne kadar guzel olabılırkı falan diye düşünüp ılgılenmemiştım ama fragmanı ızledım hoşuma gıttı.
sınemaya gıttım ıyıydı...hatta ağladım bıle...

YavuzSultanSelim 01-28-2008 18:27

BEYAZ MELEK

güzeldi ama o kadar abarttıkları kadar yoktu. yine de güzeldi yani Türk sinemasına destek vermemiz gerekiyor

maliyeci nihat 02-12-2008 22:36

BEYAZ MELEK

beyaz melek gerçekten güzel bir film

kefenci85 02-13-2008 09:49

BEYAZ MELEK

film çok başarılı bir yapımdı.ve en dikkat çekici yanı ise kültürel yozlaşmanın çok açık bir şekilde anlatılasıydı ve film'in sonundaki o yazı ise işte film'in gerçekliğini tastikler nitelikteydi.buradan Mahsun Kırmızıgül'ü yürekten kutluyorum.

All times are GMT +3. The time now is 00:42.