![]() |
Prof. Dr. Necmeddin Erbakan'a Göre Irkçılık.
İnancımızda da böyledir. Irkçılık diye bir ideoloji olamaz. İdeoloji;saadet nizamını elbirliğiyle kurmak ve yürütmektir. Güneydoğu Anadolu ile aynı tarihin evlatlarıyız. İnanç bağımız bizi birbirimize bağlıyor. Sömürüldükten sonra Kürt olsan ne olur Türk olsan ne olur.
|
Konu başlığında genel olarak ırkçılığı değerlendirecekmiş gibi görünüyordunuz da galiba siz sadece Türkçülüğü kastediyorsunuz. Bir de bu sözler Necmettin Erbakan!a mı ait. Sizin yorumunuz mu ?
|
Necmettin Erbakana ait sözlerdir.
Türkçülük de bir ırkçılık değilmidir? |
Yanlışınız var demedim. Irkçılık genel bir kavramken, Türkçülük onun altkavramıdır. Sözlere de katılıyorum. Çok doğru söylenmiş. Osmanlının o kadar milleti bir arada tutabilmesinin nedeni birleştirici unsur olarak İslam'ı görmesidir. Bu toprakların çimentosu yine İslam olmalıdır.
|
Alıntı:
|
Türkçülük ırkçılık değildir çünkü ben türkçüyüm ama diğer vatandandaşlarımıza karşı hiçbir düşmanlığım yok bu yüzden de ırkçı değilim
|
ALLAH HOCAMDAN RAZI OLSUN NE GÜZEL SÖYLEMİŞ
|
Alıntı:
evet imzamı atarım bu yorumun altına eyvAllah kardeşim Irkçılığa örnek; Amerikadaki beyazların yıllarca siyahlara takındığı tavır.. bizlerin böyle bir örneği yok... Hocamızdanda ALlah razı olsun insALlah.. |
Türkçülüğü bana tanımlarmısınız.
|
arkadaşlar bu saadet niye bu kadar geriledi acaba biz öz eleştiri yaptılarmı bunun suçlusu erbakan değilmidir imam hatiplerin kapatılmasının altında eski partim saygı duyduğum bir insan olmasına rağmen sayın erbakanın imzası varmıdır yokmudur yok asker müdahake etti yok sıkıştırdılar benim anlayacağım cevaplar değil biz meclise erkek adam diye gönderdik ürkeklerin cezasını halk kesiyor zaten imzayı atacağına arkadaş ben millete dönüyorum dese idi koltuk secgisi ağır basmasaydı şimdi saadet partisi nerde olurdu ak parti diye bir parti olurmuydu saadet kendini bitirmiştir bu saatten sonrada dirilmesi mümkün değildir ölü dirilmez arkadaşlar erbakan hoca gibi saadetinde işi bitmiştir yazıkkı tarih bu ülkede tayyip gibi ...iki okka çeken bir başbakan nasip etmiştir bize onun için DURMAK YOK YOLA DEVAM onun için halkın partisi AK PARTİ dir saadetli kardeşlerime de kendilerine bir öz eleştir yapıp bir silkelenip at gözxlüklerini atıp kendilerine gelmelerini tavsiye ederim bu rüyadan uyansınlar kendilerini kandırmasınlar
|
http://www.akpartiforum.com/erbakan-...ge-t54329.html
Şu belgeyi okuyarak at gözlüklerinizden kurtulabilirsiniz.. |
ha bu Türkçülük olmuş Habu Siyonizm habu Kürtçülük... Bunlar Teferruat...
Manada gizli işte o zat... İşte Hocam... sana sevdamız, Davamıza Sevdamız bu yüzden içimizi okuyor ve bizmle berber söylüyorsun... Allah razı olsun Hocam... |
teşekürler mehmet akif kardeşim işte o belgeye imzayı atmayıp millete dönecek yürekleri olsa idi bu gün saadet partisi iktidarından konuşur ak partiyi tanımazdık bile bize gerektiği zaman yumruğunu masaya vuracak eğilmeyecek dik duracak gerekirse bu uğurda canımı bile seve seve verebilirim diyecek baş bakanlar lazım fazla ilerde ramaya gerek yok işte RECEP TAYYİP ERDOĞAN işte başbakan DURMAK YOK YOLA DEVAM
|
Yalan Tarih değil mi bizim boynmumuzu büken Tarihin dili olsada Konuşsa,
İftira ile konuşan tarih utansın.... Biz yenilmiş Bir ecdadın değil ...Daima kazanmya muktedir... Bir ecdadın torunuyuz... |
Biraz mantıklı olmak gerekirse erbakan o belgelere imza atsaydı iktidarı devam etmezmiydi.
|
diyorum ki ben o imzayı atmasaydı halka dönecek yüreği olsaydı yada koltuk sevadsı bu kadar ağır basmasaydı şimdi ak parti olmaz saadet iktidarından söz ederdik belkide erdoğan bir bakan olurdu ama i,şte tarih erkeklerle ürkekleri ayırır yiğid namıyla yürür şöyle islam ülkelerinde ERDOĞAN posterleriyle yürüyüş yapanları görünce basşka bir şey demiyorum bu saadetli arkadaşlar ya çok cahil yada kjör kütük at gözlüklü eski fotrli kır atlılar ve altı oklular gibi ALLAAcc başka keder vermesin ne diyelim .0.25 bile çok diyorum ben bunlara
|
O kararları imzalama konusunda getçekten 6 okçular ve kır atlılar gibi oluyorsunuz. Bu konuyu katletme hakkınızda yok buyrun alakalı konuda tartışalım bence.
|
Alıntı:
'Türkçülük, Türk Milleti'ni sevmek, onu yüceltmek, refahını artırmak demektir. Bir kimsenin, milletimizi kuru kuruya sevmesi yetmez. Milletimizi meydana getiren maddi ve manevi kültür köklerimiz vardır. Bunları, Dil, din, tarih şuuru, maddi ve manevi çehresiyle vatan, gelenekler ve görenekler, güzel sanatlar... diye sayabiliriz. Bir millet, ancak kendi kültür değerleriyle yoğrularak ayakta durabilir. Bu bakımdan 'Ben Türk'üm!' diyen bir kimsenin, bu kültür köklerimizi araştırması, bilmesi, sevmesi, sevdirmesi ve bu değerleri yayması, yaşatması gerekir.' Yavuz Bülent Bakiler |
Alıntı:
Niçin Bir müslüman adaletsizlik yapamaz diye. Kültür meselesine gelince Kültürümüzün kaynağı islamdır. Türkçülükle bağdaştırılamaz. Tarihi konuda ise Sadece türk ırkı gidipte tarihi yazmamıştır. Hilafet yetkisiyle ve anayasamızın kuran-ı kerim olmasıyla bütün islam adına yapılmıştır. |
Yürek ise Hamza, Bilek İse Halit Bin Velid... Dil ise Abdullah Bin Revaha... Gönül ise Hz.Osman.... Dilek ise Rahman... "Gönlümüz Sana Yönümzü Sana ... Sana İse ilmek ... kalsın boynumuda"... YA RAHMAN !!! Döndüm mü Arkama Kalleş değil ... Bize Kardeş ise... Var olsun herkez ... |
DURMAK YOK YOLA DEVAM o zaman
|
Alıntı:
|
yine başladınız..konu ırkçılık beyefendiler kalkmış erbakanın imza atıp atmadığını tartışıyor...acayip şeyler görüyorum bu aralar bu forumda vallahi...
|
Alıntı:
Arap acem nasıl islam için birşey yapamıyorsa bizde tek başımıza yapamayız. Bakınız Haçlılar hiç durmadan Osmanlının üzerine nasıl geldiler tek bayrak ve tek isim altında Bizde islam olarak birleşmezsek Bu zulumleri yokedemeyiz. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Ancak biz Türküz " AlimAllah İsraili yakarız yıkarız" bunlar fasafiso İslam birliği olmadan değil israile yan bakmak kuzey kıbrıs rum kesimini bile adamızdan çıkaramayız. |
İlk adım da Türk birliğidir. zira Dünyada Türkler birleşmeden müslümanların birleşmesini beklemek de boş yere bir kuruntudur. İslam birliğinin kapısı da Türk birliğinden geçer. ayrıca kıbrıstan rumları atmak için islam birliğini bekleyeceksek daha çok bekleriz sanırım. aynı şeyi başbakan da düşünse davosta 'sana cevap vermiyorum zira ben islam birliğini bekliyorum' demeliydi. İslam birliğini isteriz ama her şeyi yapmak için onu beklemek de acizliğin ifadesidir.
|
Alıntı:
|
Allah razı olsun. gerçekleri dile getiriyorsunuz.
"Bilenle bilmeyen hiç bir olur mu?" |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Saadet Partisi aslen koltuk görüşçüsü olduğunu göstermiştir. Ergenekon medyasının ve siyasetçilerinin milli görüş şubesi gibi çalışmışlardır. Ben şimdi buraya seçim zamanı dediklerini yazdıkları şeyleri koysam herkes de görse bunu bu sefer %2 bile alamazlar :)))
|
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 07:42. |