Alıntı:
HaArP Nickli Üyeden Alıntı
Bu adam için Ehli Sünnet Alimleri sapık deyip dururdu ! Naçizane iyi bir taraf arardım ! Lakin yetiştirdikleri elemanlarla karşılaşınca ne kadar tehlikeli bir durumun içinde olduklarına şahid oldum ! Allah ıslah eylesin !
|
Selamun aleyküm HaArP. Ben Ahmed Hulûsi'nin hakkını yiyemem, kendisi ile görüşmedim fakat bütün kitaplarını okudum ve Allah razı olsun çok ama çok faydalandım. Benim tekin görmediğim tek tarafı kitaplardan zikir vermesi ve insanları izleyemeyeceğinden de bu insanların sağlığının bozulabileceği yani yüksek sayılarda zikir öneriyor ve kendi başlarına yapmalarını söylüyor, bence bir bilenin kontrolü altında olmalı zikir, neyse, onun dışında pek bir sapıklık göremedim, sadece hadislerle, Kur'ân'la ve geçmiş tüm evliyaullahın çizgisinden giderek mutasavvıf bir idrak ile görüşlerini kitaplarında belirtiyor. Sapık görülmesi normaldir çünkü tarih boyunca şeriat çizgisi dışından çıkmasa da biraz tasavvufta-dinde derinlere inen mühim zatların sözleri anlaşılmadığından onları yanlış anlayanlarca hep sapık ilan edilmişlerdir.
Dedikodu olmaz ise, merak ettim, acaba yetiştirdikleri elemanlar içinde ne gibi tehlikeli durumlar gördünüz?