|
![]() |
#1 |
![]() Bu adam için Ehli Sünnet Alimleri sapık deyip dururdu ! Naçizane iyi bir taraf arardım ! Lakin yetiştirdikleri elemanlarla karşılaşınca ne kadar tehlikeli bir durumun içinde olduklarına şahid oldum ! Allah ıslah eylesin !
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
Dedikodu olmaz ise, merak ettim, acaba yetiştirdikleri elemanlar içinde ne gibi tehlikeli durumlar gördünüz? |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Hem bakın, imza kısmımda, Ahmed Hulûsi'nin karşılıksız-bedava olarak dağıttığı Kur'ân-ı Kerîm'den ve diğer dinî kitaplardan bahsediyorum. Allâh ilminin karşılıksız verilmesi gerektiğinden söylüyor ve büyük bir hayır yapıyor.
Benim size tavsiyem başkalarının sapık ithamlarını bir kenara bırakmak ve imza kısmımdaki linkten talep formunu doldurup evinize bedava gelecek olan kitapları kendiniz okuyup bir karara varmanızdır inşallah. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
Dostlar, Ahmed Hulûsi'ye ancak hakkını tarikat ehli, işin ehli, feyz ehli verebilir. Bir iki cümlesi cımbızla seçilip ve diğer geniş açıklamalı anlatımları ele alınmadan yargılamak çok kolaydır. Yargılamadan durmak sabır ister ki sabırsızlık da zaten Ahmed Hulûsi dahil diğer tüm sufilerin, mutasavvıfların, ariflerin, evliyaullahın sözlerinin anlaşılamayacağına delalet eder. Ahmed Hulûsi gibi adamlar dinin şeklinden, şemalinden değil dinin hikmetinden, sebeplerinden, derindeki mânâlarından bahseder. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Başbakan Erdoğan ve eşi geçenlerde bir sergiye katılmıştı işte o sergide de buradaki Kur'an-ı Kerim bedava dağıtılmıştı, başbakan da eşi ile sanırım merakla bu kitaba bakmışlardı.
Videosu burada: http://www.youtube.com/watch?v=KopVhKqMyCA |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |