11-16-2014, 13:40
|
|
|
Alıntı:
zülcenaheyn Nickli Üyeden Alıntı
Valla basitlik, sonradan görmüşlüğün durdurulamaz absürtlüğü, doğayı umursamama ve rant AKPden CHPye bizim millette genellikle olan bir şey. İki parti de bu noktada birbiri ile yarışıyor.
Particilik yapanlara bir noktada acıyorum çünkü kendi partisinin bazı işlerini beğense de beğenmese de savunmak durumunda hissediyor ve kılıfına uydurmaya çalışıyor.
Direk net örnek veriyorum. Bizim elimizde kalan adalara bakılsın bir yunanlılarda kalan adalara bakılsın. Nüfus, bina, yerlerde gezen çöpler, Doğa-ağaç sevgisi, vs. karşılaştırılsın.
|
AK Parti'nin yanlışlarını eleştirelim. AK Parti'nin yanlışlarını, doğru bulmadığım işlerini ve görüşlerini forumumuzda eleştirdim, eleştiririm. Mesela ben, AK Parti'nin ısrarla savunduğu başkanlık sistemine karşıyım, parlamenter sistemden yanayım. Mesela, dershanelerin zorla kapatılmasını doğru bulmuyorum, karşıyım ve dershanelerin zorla kapatılması demokrasi anlayışma ters. Mesela, AK Parti'de ismi küfürlü sözleriyle birkaç kere gündeme gelmiş olan bir milletvekili var; o şahıs, AK Parti'de hâlâ milletvekilliği görevini sürdürüyor. O terbiyesiz milletvekilinin AK Parti'ye yakışmadığı ve partiden ihraç edilmesi gerektiği kanaatindeyim. Bu misalleri çoğaltmak mümkündür.
Bununla beraber çevrecilik konusunda AK Parti ile CHP'yi ya da başka bir siyasi partiyi bir tutmak doğru olmaz. AK Parti, 12 yıllık iktidarında 3.000.000.000 (3 milyar) civarında ağaç dikmiş olan bir siyasi partidir ve bu icraatıyla da Türk Siyasi Tarihi'nde bugüne kadar iktidar olmuş tüm siyasi partiler arasında en çok ağaç dikmiş olan en çevreci siyasi parti olarak tarihe geçmiştir. AK Parti; en iyi, en doğru ve en başarılı siyasi parti olmasının yanı sıra en çevreci siyasi partidir de.
Konu Cihannur tarafından (11-16-2014 Saat 13:52 ) değiştirilmiştir..
|
|
|