05-22-2008, 13:47
|
|
|
Cemil ÇİÇEK Boş KONUŞUYOR
Alıntı:
Demokrat Nickli Üyeden Alıntı
black bos konusuyorsun, adalet bakani yargitay hakkinda nasil bir yaptirimda bulunabilir, nasil bir islem yapabilir buyur kanitlada görelim..
tahminim o ki sana dokunan bir olay olmus bu nedenle adalet bakanlariyla alip, veremedigin birsey var bana adalet bakaninin yargitay üyeleri hakkinda nasil islem yapabilecegini anltabilir misin..
Yeni cikartilacak hsyk yasasinda yaptirim yapma hakki var bu yüzden kopmuyor mu yaygara!..onlari bizlerin secmesi, bize yargisiz infaz hakki vermez!
|
yargisiz infaz etmiyorum..2003 ten beri hükümetiz tek başına..Hükümet bir olay başına gelmeden anayasal değişiklik düzenleme vesair yapmıyor.Çünkü niye bunları yapacak kafa hukukçu yok varsa da yanlış yerde...
Dikkat ettin mi bürekli bi yerden cephe açılıyor ve hükümet ondan sonra bu cepheyi kapatmaya çalışıyor..Anayasadan haberi olmayan ehil olmayan bakanlara ben ne deyim..
Nasıl bir yaptirimda bulunabilir..Onların ağzını açmasaydı bir yaptırıma ihtiyaç duyulmayacaktı..Yaptırım uygulamak içinyasa değiştirmeye düzenlemeye gerek olmayacaktı..İş yükü altındaki hakim savcıları yüksek zamlar ve iyileştirmelerle şımartmayabilirdi..
bkz erbakan askeriyeye zam..Hükümet hakime savcıya...biri darbeyle indi biri davayla inecek ve o gözleriniz halen nereye bakıyor bunu anlayamıyorum dostum...
Sadece bir paralellik var bunlar arasında..İster tesadüf de ister başka bişey..
İki sebep yüzünden bir kapandı bu da kapanacak..Vuracakmış gibi yapıp elini indirmez bunlar..
Alıntı:
Necip Fazil Nickli Üyeden Alıntı
Kırık Efendi, Türkiye'de yaşıyoruz ... Hani canı sıkılanın tankları alıp yollara döküldüğü ... Hani Başbakanların dar ağacında sallandığı ... Hani Bakanlara " Seni yağlı kazığa oturturum " denildiği memleket ... Yok siz başka bir alemde yaşıyor iseniz orasını bilemem ...
Şimdiye kadar her Başbakanın elinde GenelKurmay Başkanını görevden alma yetkisi vardı, neden onca çirkeflikler yaşandı da bu yerine gelmedi ? Hükümet aciz demişsiniz de, aciz olan Hükümet değil, biz ve siz 'iz ... Yani bu millet. İki safsatada, bile bile bizi temsil edenlere çatacaksak, o muhteremler bizim için hiç ter dökmesin daha iyi ...
VesseLam
|
Hocam 2 dönemdir anayasayı değiştiremiyormuyuz benim yakınmam biz bu düzenlemeleri niçin başımıza birşey gelmeden yapmıyoruz yapamıyoruz bunun cevabı çok mu zor..
Bana göresi Hukukçularımızın işe yaramazlığı..Varmı başka bi sebep söyleyen kimseyi karalamıyorum ancak bi tembellik sözkonusu değil mi..canı sıkılanın tanklarla yollara düşmesi mi gerekiyor onları engellemek için dediğim budur..saygılar
|
|
|