06-11-2008, 18:19
|
|
|
düşüncelerinizi merak ediyorum
Alıntı:
milli_mücahide Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Demokrat Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Agd_İntifada Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Alıntı:
Agd_İntifada Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Erbakanin cezayi haketmedigini düsünmekle beraber, kisiye özel af cikarilmasina kendi adima karsiyim ; Kaldiki erbakan hoca cezasini cezaevinde degil, her türlü imkana sahip olabilecegi evinde cekecektir yani af pek bir anlam ifade etmez kaldiki Malum cevreler " Güle mi kaldik" diyerek bu affa bile karsi cikacaktir ;)
|
Mail metni oluşturulup sayın cumhurbaşkanına ve başnakana gönderildi..
Malum çevrelerden bir insan olarak bende gönderdim..
|
Demek ki güle kalmissiniz ... Ancak o kadar laf ettiginiz gülden bu konuda yardim istemeniz cok manidar kacmis bence böyle bir girisim bile Erbakan hocayi zedeler evet haketmedigi bir ceza almistir ancak cezasi öyle hapishane köselerinde degil, sagligi icin elverisli yerlerde görülecektir degerli kardesim ;)
|
Hehe evet güle kaldık..Biz yetkiyi elinde bulunduranlardan bu haksızlığa son verilmesiniz istedik o kadar..Hocamızı zedeleyen bi durum değil bu; tam tersine olanlar başlı başına devleti zedeleyen, hukuku zedeleyen sonuçlardan ibaret..
Dediğinizde doğru ama güle ancak kalınır..
|
Bende onu diyorum güle kadar kalmamalisiniz, o kadar elestirdiniz o halde simdide orali olunmamali...Erbakan hoca haksiz bir ceza almistir, birilerinin isgüzarligi Erbakan hocanin üstüne yikilmistir ancak Erbakan hocanin ceza sartlari onun yasina uygundur yani bence bu kadar elestirilen Sayin Güle minnet edilmemelidir ;)...
|
baba oğula bir bağ bağışlamış oğul babaya bir üzümü çok görmüş :-* bu arada hoşbuldum :-X
|
Baba oğluna oğul gibi davranmış olsa tavrımız bu olmazdı muhakkak...Bence verilmemeli hele tutup da bu cezanın nedeni olarak Ak partiyi görüp üstüne o kadar laf edip karşılığında böyle bir talepte bulunmak nasıl yaman bir çelişki anlamıyorum...
|
|
|