Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Anketler Tüm anketlerimizi burada paylaşıyoruz.

Anketimiz: Syn.Abdullah Gül..Syn.prf.dr.Necmettin Erbakan için affı çıkarmalımı?
evet kesinlikle çıkarmalı 25 53.19%
hayır kesinlikle çıkarmamalı 22 46.81%
Katılımcı sayısı: 47. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Stil
Seçenekler

Alt 06-11-2008, 18:18   #31
Kullanıcı Adı
Demokrat
Standart düşüncelerinizi merak ediyorum
Alıntı:
Agd_İntifada Nickli Üyeden Alıntı

Haksız olarak cezalı kalmaması için kullanabileceğimiz hakkımız vardı, kullandık sadece..
Hocamızın ceza şartları uygun veya değil konu bu değil, haksız yere ceza alması konumuz..
Hakli yada Haksiz bunu belirleyecek makam cumhurbaskanligi degidlir zaten Cumhurbaskani o kritere göre cezayi affetmez saglik gerekceleriyle reddeder evet ceza bizlere göre haksizdir ancak simdiki bozuk hukuk sistemine göre haklidir ve bu konuda cumhurbaskani dahil kimse birsey yapamaz ancak cumhurbaskani eger kendine bir talep gelirse durumu inceler Erbakan hoca yaslidir der, cezasini kaldirttirabilir ;)
Alt 06-11-2008, 18:19   #32
Kullanıcı Adı
Ayşe_Berra
Alıntı:
milli_mücahide Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Demokrat Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Erbakanin cezayi haketmedigini düsünmekle beraber, kisiye özel af cikarilmasina kendi adima karsiyim ; Kaldiki erbakan hoca cezasini cezaevinde degil, her türlü imkana sahip olabilecegi evinde cekecektir yani af pek bir anlam ifade etmez kaldiki Malum cevreler " Güle mi kaldik" diyerek bu affa bile karsi cikacaktir ;)
Mail metni oluşturulup sayın cumhurbaşkanına ve başnakana gönderildi..

Malum çevrelerden bir insan olarak bende gönderdim..
Demek ki güle kalmissiniz ... Ancak o kadar laf ettiginiz gülden bu konuda yardim istemeniz cok manidar kacmis bence böyle bir girisim bile Erbakan hocayi zedeler evet haketmedigi bir ceza almistir ancak cezasi öyle hapishane köselerinde degil, sagligi icin elverisli yerlerde görülecektir degerli kardesim ;)
Hehe evet güle kaldık..Biz yetkiyi elinde bulunduranlardan bu haksızlığa son verilmesiniz istedik o kadar..Hocamızı zedeleyen bi durum değil bu; tam tersine olanlar başlı başına devleti zedeleyen, hukuku zedeleyen sonuçlardan ibaret..
Dediğinizde doğru ama güle ancak kalınır..
Bende onu diyorum güle kadar kalmamalisiniz, o kadar elestirdiniz o halde simdide orali olunmamali...Erbakan hoca haksiz bir ceza almistir, birilerinin isgüzarligi Erbakan hocanin üstüne yikilmistir ancak Erbakan hocanin ceza sartlari onun yasina uygundur yani bence bu kadar elestirilen Sayin Güle minnet edilmemelidir ;)...

baba oğula bir bağ bağışlamış oğul babaya bir üzümü çok görmüş :-* bu arada hoşbuldum :-X
Baba oğluna oğul gibi davranmış olsa tavrımız bu olmazdı muhakkak...Bence verilmemeli hele tutup da bu cezanın nedeni olarak Ak partiyi görüp üstüne o kadar laf edip karşılığında böyle bir talepte bulunmak nasıl yaman bir çelişki anlamıyorum...
Ayşe_Berra isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-11-2008, 18:24   #33
Kullanıcı Adı
Agd_İntifada
Alıntı:
Ayşe_Berra Nickli Üyeden Alıntı
Baba oğluna oğul gibi davranmış olsa tavrımız bu olmazdı muhakkak...Bence verilmemeli hele tutup da bu cezanın nedeni olarak Ak partiyi görüp üstüne o kadar laf edip karşılığında böyle bir talepte bulunmak nasıl yaman bir çelişki anlamıyorum...
Ben o kardeşim gibi düşünmüyorum..Ben suçu Akpye değil hukuka buldum yani yasama ya değil yargıya...
Genelleme yapmayalım inşaAllah.....

Ki Akp ile hukukun ayrı gittiği bariz bir gerçektir..Bakınız başörtüsü olayları..
Agd_İntifada isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-11-2008, 18:25   #34
Kullanıcı Adı
isimsiz
Alıntı:
Ayşe_Berra Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Erbakanin cezayi haketmedigini düsünmekle beraber, kisiye özel af cikarilmasina kendi adima karsiyim ; Kaldiki erbakan hoca cezasini cezaevinde degil, her türlü imkana sahip olabilecegi evinde cekecektir yani af pek bir anlam ifade etmez kaldiki Malum cevreler " Güle mi kaldik" diyerek bu affa bile karsi cikacaktir ;)
Mail metni oluşturulup sayın cumhurbaşkanına ve başnakana gönderildi..

Malum çevrelerden bir insan olarak bende gönderdim..
Demek ki güle kalmissiniz ... Ancak o kadar laf ettiginiz gülden bu konuda yardim istemeniz cok manidar kacmis bence böyle bir girisim bile Erbakan hocayi zedeler evet haketmedigi bir ceza almistir ancak cezasi öyle hapishane köselerinde degil, sagligi icin elverisli yerlerde görülecektir degerli kardesim ;)
Hehe evet güle kaldık..Biz yetkiyi elinde bulunduranlardan bu haksızlığa son verilmesiniz istedik o kadar..Hocamızı zedeleyen bi durum değil bu; tam tersine olanlar başlı başına devleti zedeleyen, hukuku zedeleyen sonuçlardan ibaret..
Dediğinizde doğru ama güle ancak kalınır..
Bende onu diyorum güle kadar kalmamalisiniz, o kadar elestirdiniz o halde simdide orali olunmamali...Erbakan hoca haksiz bir ceza almistir, birilerinin isgüzarligi Erbakan hocanin üstüne yikilmistir ancak Erbakan hocanin ceza sartlari onun yasina uygundur yani bence bu kadar elestirilen Sayin Güle minnet edilmemelidir ;)...

baba oğula bir bağ bağışlamış oğul babaya bir üzümü çok görmüş :-* bu arada hoşbuldum :-X
size göre verilmemeli bu sizin şahsi görüşünüz belkide kendinize göre haklısınız ben her görüşe saygı duyarım :-*
isimsiz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-11-2008, 18:29   #35
Kullanıcı Adı
tayyipleyiz
Herkes kendi görüşünü belirtiyor zaten... endişeye gerek yok sanırım.
tayyipleyiz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-11-2008, 18:31   #36
Kullanıcı Adı
Beritan
lütfen...bu bir ankettir...tartımayın...agd intifada.....milli mücahide...saltuk şamil...lütfen anketi kullanın gerisine cevap vermeyin lütfen
Beritan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-11-2008, 18:44   #37
Kullanıcı Adı
isimsiz
Alıntı:
Ümmü_seleme Nickli Üyeden Alıntı
lütfen...bu bir ankettir...tartımayın...agd intifada.....milli mücahide...saltuk şamil...lütfen anketi kullanın gerisine cevap vermeyin lütfen
neden uyarı sadece bize uyarı geliyor düşüncemizi belirttik :-*
isimsiz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-11-2008, 18:46   #38
Kullanıcı Adı
Beritan
Alıntı:
Alıntı:
neden uyarı sadece bize uyarı geliyor düşüncemizi belirttik :-*
canım tabikide belirt bilirsin senin düşüncelerin ve uyardığım kişilerin düşünceleride benim için çok önemlidir...bunu çok iyi bilirsin
ama tartışmaya girilecek ve gereksiz yere konu kapatılşacak gerek yok yani..anlata biliyomuyum.. :-*
Beritan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-11-2008, 18:48   #39
Kullanıcı Adı
haritaci70
Zaten şu an Erbakan hocanın ev hapsi cezası alması bile bence eski talebelerinin bir şükran göstergesidir...
Böyle bir ortamda erbakan hoca için af çıkartıp malum insanlara koz vermemek gerekir diye düşünüyorum
haritaci70 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-11-2008, 18:48   #40
Kullanıcı Adı
Agd_İntifada
Alıntı:
ummu seleme kardeşim..sana diyecek birşey bulamıyorum gerçekten şu vakitten sonra korkma inşaAllah yazmam tamam mı?

Hadi selametle..
Agd_İntifada isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)