www.mustafaakyol.org. sitesinden aldığım bu film yazılan bir okur yorumu da bence oldukça önemli bilgiler içeriyor. Meğer ne palnlar varmış gibilerinden :o
"Judeo-Hacli Savasi'nin Yeni Cephesi: IRan
Noktalari birlestirme oyunundan gene bahsetme geregi dogdu. Simdi Oryantalizm konusunu dsarda birakacagim. Sadece Said'in Oryantalizm'inin tam da Mustafa Bey'in soyledig sekilde karakterize edilemeyecegini soylemekle yetineyim.
Bikac Veri: Son gunlerde CNN'de Iran alyhine bir kampanya yurtuluyor. Ozelliklle Devrim Muhafizlainin ne menenm seytan olduklari anlasiliyor. Bir Dunya haitasi var. Uzerinde Iran'dan cikip dunyanin her tArafina giden oklar var. Bosna'ya Afgnistan'a, Irak, Sudan, S. Arabistan, Avrupa hatta Amerika! Evet cikan resim su: Bunlar durdurulmazsa dunyayi ele gecirecek!
CNN KIm: Bir Warner Brothers Sirketi, Yonetimi Yahudi.
300 Filmi: Bir Warner Brothers Entertainment (buyuk sirketin alt bransi) Yapimi: Yonetimi Yahudi
Film direktoru: Zack Snyder: Yahudi
Ne tesaduf degilmi?
Bir ilave hatirlatma; Kazakistan'i asagilayan filmin direktor, yapimc bas oyuncusu Sasha Cohen de Yahudi idi. Hollywood yapimi diger irk ve dinleri asagilyan filmlerin ezici cogunlugu Yahudi yapimidir.
Filme konu olan kitabin yazar Frank Miller'i arstirmadim. Sadec Miller'in cok yaygin bir Yahudi soyadi oldugnu soyleyeyim. O'na da sonra bakacagim.
Aslinda Hollywood'un kurucusu ve gecmisten bu une sahibi Yahudilerdir.
Bu bir patterndir. Ne zaman Israil, veya dunya Yahudiligi birilerini hedef tahtasina kymus ise o gayeye matuf filmler, medya yayinlari devreye girer.
1982'den hatirliyorum. O zaman Israil Lubnan'da tas uzerinde tas birakmadiginda, 30 bin kisiy katlettignde de Mulumanlarin ne menem seytan oldugu, Lubnan'dan cevreye yayolca terorizm vb propgandasi Hollywoosd, Medya vasitasi ile pompalaniyordu.
Ne zaman Yahudilerc yapilmis bir katliam ortaya ciksa, veya onlar utandirici baska bir gercek ifsa edilse hemen Yahudilerin acili gecmisini anlatan "Shindler's List", "Anna Frank'in Hatira Defteri" cinsi yapimlar devreye girer idi.
Film gormedim ama oyunu gordum; defalarca. Sizler de cok gordunuz. Ama noktalari birlestirmediginiz icin gordugunuzun farkinda degilsiniz. Bircok yerlerde filmin kritiklerinde Mustafa Bey'in yaptigi gibi "tarihi carpitiyor", "irkci vurgular var" standard elestirileri okuyacaksiniz. Ama o'nun otesine giden, isin altini kaziyan ve "buyuk resim" e isare eden elestirileri benim gibi "marjinaller" den duyabilirsiniz ancak.
================================
Buralarda Yahudiperverlerin varligini hasaba katarak b defa biraz hazirlikli geldim. Sadece bir tane veri size (simdi bu isimlerin yanlarina Jewish koyun ve Google'layin bakalim):
Warner Bros. Entertainment Subsidiary Heads
Polly Cohen
President, Warner Independent Pictures
Chris Cookson
President, Warner Bros. Technical Operations
Dan Fellman
President, Domestic Distribution, Warner Bros. Pictures
Doug Frank
President, Music Operations, Warner Bros. Pictures
Eric Frankel
President, Warner Bros. Domestic Cable Distribution
Jon Gilbert