09-07-2008, 23:33
|
|
|
Avukata oruç dayağı..
Alıntı:
şeyh şamil Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
ozgun_genc Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
şeyh şamil Nickli Üyeden Alıntı
iyi yapmışlar :D :D :D
Vuranların elleri dert görmesin.
yav hiç sormuyorsunuz ki bu adam mal mı? millet oruçlu ne diye sigara içiyonsun.İçme kardeşim biraz saygılı ol millete
Güzel dayak atsalardı bari :D
|
Şeyh Şamil bunu sana yakıştıramadım. Allah insanlara oruç tutup tutmama iradesi verdiği halde bunu nasıl söylersin. Konuya yaklaşımımız böyle olmamalı. Oruç tutanlara saygı göstermeyerek sigara içmesi onun insanlığını gösterir, onu dövmekse bizim insanlığımızı. Eğer böyle yaparsak islam'a faşist demelerine sebep olmuş oluruz. Ölçüp , tartıp, düşünüp öyle konuşalım.
|
Kardeşim beni bir insanın oruç tutup tutmaması ilgilendirmez.Ben hiçbirşekilde orucu yedi diye dayak atanlara karşıyım.yıkarıdaki yazımda sadece demekrataydının inadına ve kendisi ile alay etmek için söyledim.Yoksa hiçbir kişi dinini yaşamıyor diye insanlar tarafından cezalandıramaz.Cezayı sadece Allah (cc) verir.Yanlış anlaşılmaya sebebiyet verdiğim için özür dilerim...
Tekrar tekrar söylüyorum.
Herkes kendi dinini yaşamakta serbest ve herkes inandığı dininin emirlerini yaşamamaktada serbesttir.Yaşamadığı için hiçbir şekilde cezalandırılmamalıdır.
|
Estağfurullah.. Anladım
|
|
|