Alıntı:
nerman33 Nickli Üyeden Alıntı
bu belge ergenekon iddanemsind var ve gökcek hemen bu ödemeye yapmıs cok ciddi bir ergenekon konusunda belge var bunun hesabı verilmeli bende tamam diyorum gökcek bu belgeyi ödemedigini ankara halkına kanıtlasın icimiz rahat etsin .kanıtlaymassa hesap soracagız. faturada erdogan nasıl yıpratrız yazıyor gökcek daha önce parti kurma girisimleri geliyor insanın aklına gökcek erdogan yıkratacakmıydı cevap versin..belediye kayıtlarıyla kanıtlasın yoksa başkalarını şerefsiz ilan etmeyi bıraksın gökcek kendine baksın 
|
Yukardaki faturaya bir bak. Sanki dometes, biber satışı olmuş gibi fatura kesilmiş. İrsaliyeli fatura bile değil. En azından altta alan ve satanın imzası olur. Basit fatura ile bir iddiada bulunuyor ve sen diyorsun ki Gökçek hesap versin.
Senin adına 10 YTL'lik üstteki faturadan keseyim. Altına da hizmet olarak "AkParti foruma yardım" diyeyim. Sonrada faturayı yayınlayıp, nerman33 foruma yardım etti diyeyim.
Bu durumda Allah aşkına ne yaparsın? Bana hangi belgeyle neyi ispat edersin? Merak ediyorum.