Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 12-20-2008, 16:56   #8
Kullanıcı Adı
nerman33
Alıntı:
KaraEsref Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bunu ispatlaması gereken şirketin kendisi. Şöyle düşün. Ben şimdi senin adına bir fatura kestim. Eğer sen bu faturanın ödemesini yaparsan bu işleme ilişkin elinde tahsilat makbuzun olur. Bu makbuzun diğer nüshası da bende olur ve bu işlem muhasebe kayıtlarıma girer.

Ama ödeme yapmadıysan, senin elinde bir makbuz olmaz. Bende de tahsilat makbuzu ve muhasebe kayıdım olmaz.

Diğelim ki belediye bu şirkete ödeme yaptı. Tahsilat makbuzu nerede? Diğelim ki makbuzu kaybetti. O zaman bu şirketin muhasebe kayıtlarında niye yok?

Bana şunu desen belki anlarım. Gökçek bunlara senetsiz,sözleşmesiz işlem yaptırdı. Fakat daha sonra Gökçek bu işlem karşılığında kendisine kesilen faturayı ödemedi. Senet sepet olmadığı içinde firma Gökçek'i mahkemeye veremedi. Fatura da karşılıksız kaldı.

İddia edilen şey bu yönde olsa, belki o zaman olabilir derim. Ama tahsilat makbuzu, muhasebede kayıtları olmayan boş bir faturaya "geçerli" derseniz, bu çok komik bir iddia olur.

Muhasebeden, paradan anlamana da gerek yok. Biraz bu işleri biliyorsan, yalan olduğunu sende anlarsın.
bu belge ergenekon iddanemsind var ve gökcek hemen bu ödemeye yapmıs cok ciddi bir ergenekon konusunda belge var bunun hesabı verilmeli bende tamam diyorum gökcek bu belgeyi ödemedigini ankara halkına kanıtlasın icimiz rahat etsin .kanıtlaymassa hesap soracagız. faturada erdogan nasıl yıpratrız yazıyor gökcek daha önce parti kurma girisimleri geliyor insanın aklına gökcek erdogan yıkratacakmıydı cevap versin..belediye kayıtlarıyla kanıtlasın yoksa başkalarını şerefsiz ilan etmeyi bıraksın gökcek kendine baksın
nerman33 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)