03-14-2009, 07:04
|
|
|
1-Aslında zayıf onlar. Kemikleri iri sadece =) (Kilolu insanların bahanelerinden)
2-Yapıştırıcı iç yüzeyine yapışsaydı bizde onları almazdık. Haliyle üretici firma ikinci gününde batardı =) (Oksijen ile temas etmesi halinde orayada yapışacağını araştıracak kadar dengesiz birini tanıyorum. Kimmi? Kesinlikle söylemem =) )
3-Meşgul çalsaydı onun yanlış numara olduğunu nasıl anlardık ki? =)
4-Falcıya inananların sorunudur o. Bizlerin değil.
5-Orada geçen sıfır sayısı bizim matematiğin sıfırı değildir. Sıfırın meteorolojide farklı bir değeri vardır.
6-Dilbilimcilerimizin işgûzârlığı işte =)
7-Bu sadece biz türklere mahsus bir özellik =)
8-İçilen gazozların midemizi nasıl bir hale getirdiğini gözlerimiz görmüyor. Ama yıkanan bulaşığı görüyoruz =) Midenizi görseydiniz inanın kendinizden iğrenirdiniz =) (hekim olarak söylüyorum)
9-Öss dönemlerimizin klasik sorusuydu bu. Işık hızına ulaşınca madde madde olmaktan çıkar ve tamamen enerjiye dönüşür. Bu durumda ne araba kalır ne siz nede yakacak bir far =)
10-Kediler fare yemeyi sevmezler. Onlarla oynayıp öldürürler. Öldürüncede çekip giderler. Küçükken çok denemişliğim var =)
Bu durumda mamalar fare kokulu olsaydı mamalarla oynar dururlardı =)
11-Yapışmamıştır efendim. Bileşmiştir o =)
12-Uçak tamamen karakutu olsaydı binmezdik de ondan =) Düşünsenize. Kim bir karakutuya binmek isterki? =)
13-Sanırım türümün tek örneğiyim =))
Latife bir yanada harbiden hepsine cevap verdiğime inanamıyorum =)
|
|
|