Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-20-2009, 02:02   #5
Kullanıcı Adı
sevdesu
Alıntı:
ak61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Olaya fanatizm gibi bakıyorsun bence siyasette yorum yaparken önce bir görüşlerinden arın öyle yorum yap bu özeleştiri için iyi olacaktır. Gökçeğin bitirdiği metro diyorsun ya ben diyorum ki gökçek göreve geldiğinde proje çizilmiş inşaata başlanmış 10 küsür km tamamlanmış ve inşaat devam ediyordu. Yani Gökçek değil Ahmet gelse yine aynı tarihte bitecekti metro. Gökçek'in bi artısı olmadı ama yeni projeler ve hatlar melih'in eseri onlarda bitmedi. 1 senede bitcek demedim. Ama 15 yıl çok çok uzun süre 15 yılda 30-40 km metro çok rahat yapılır.Hemde ağırdan ağırdan. 15 yıl nedemek bir otur düşün. Sonra nasıl bitmemiş diyeceksin hakkaten. 2 sene daha sürecekse bence çok kötü. Şimdiye bitmesi gerekirdi çoktan.
Mansur Yavaş'ı 2-3 restore ile geçiştiremeyiz öncelikle şu anda beypazarından girseydi %90 gibi bişey alacaktı, yani insanların tepkileri çok çok olumlu. Ve hakkında ufacık bir iddia dahi yok yolsuzlukla ilgili.
Ney ortada?
Bak İstanbula aday olan bir X kişi 5 yılda 80 km yapcam diyor hadi bu sallıyor 5 yılda 40 yapsın onu da yapamadı 5 yılda 20 yapsın. 15 yılda 60 eder hadi bunuda yapamasın 50 yapsın yahu. 15 yılda Gökçek ne yaptı 0 km. Hala inşaat hala inşaat ve daha 2 yıl daha varmış. Bıraksın Gökçek belediyecilik bu değil.
Ben İzmir'de Piriştina dönemini bilirim 3 yılda 9 km metro açtı adam. yılda 3 km eder. 15 senede 45. Melih Gökçek miadını doldurmuştur. Siyasette hep aynı yüzleri görmekten bıktık. Mansur Yavaş'ı denemekte fayda var. Belediyecilikte Parti önemli değildir, önemli olan ülkemize hizmettir.Partizanlığımızı bırakalım hizmete bakalım.
çıldırcam şimdi ya yukarıda yazılanları tekrar aşağı mı yazmalıyım ne yaptığını görmen için? anlamıyor musun? görmüyor musun? hayy yarabbim ya!(sabır) ayrıca sna ufak bir bilgi vereyim savunduğun mansur yavaş varya 2004 seçimlerinde kazanmak için baypazarını 2500 kişiyi beypazarında olmadığı halde beypazarında kayıtlı gösterip öyle kazanmış bir
şahsiyettir. hileyle düzenle BEYPAZARINI dahi o yolla almış bir adamdır. eger her belediyeci ankarayı yönetebilecek olsaydı emin ol o kişi mansur yavaş degil turgut altınok olurdu ......... bu son lafımı dikkatlice tekrar tekrar oku
sevdesu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla