|
|
|
|
#1 | |
|
Alıntı:
şahsiyettir. hileyle düzenle BEYPAZARINI dahi o yolla almış bir adamdır. eger her belediyeci ankarayı yönetebilecek olsaydı emin ol o kişi mansur yavaş degil turgut altınok olurdu ......... bu son lafımı dikkatlice tekrar tekrar oku
|
||
|
|
|
|
|
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 | |
|
Alıntı:
Ya kul hakkı alıyorsun kul dürüst ol azıcık, Mansur Yavaş'ın bir kere kaybetmesi için önce %50 nin altına düşmesi lazım 1999 da %51, 2004 de ise %55 oy almıştır adam. o 2 500 oyu almasa ne olcak 11-12 bin oy aldı zaten onu almasa %40-45 olacaktı oyu. Bilmeden yorum yapmayın insanlara iftira atıp günah almayın. Ben adaylara bakıyorum en mantıklışı Mansur Yavaş, Turgut Altınok aday olsaydı oturur tartardık kararımızı verirdik. Mevcut adaylar içinde Mansur Yavaş en iyisi duruyor. |
||
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Alıntı:
Ben diyorum %55 almış oya ihtiyacı yok kaznamak için Zaten %30 farkla kazanmış.Dediğiniz oyun 2 katını dahi almamış olsa bile yine kazanan kendisi oluyor.Ama siz attınız ortaya lafı ve geçtiniz diyemiyorsunuz bu araştırmayı yapanlar bunların farkında değil diye. Karalamak bir insanı kolaydır. Ortaya idida atıp kaçmak kolaydır. Sizin için demiyorum. Çamur at izi kalsın derler ya. Bunu bir müslüman yapmamalı. Mansur Yavaş'ı görelim bir kere de o belediye başkanı olsun o zaman yargılayalım. |
||
|
|
|
![]() |
| Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
| karşılaşması, melih gökçek, yapacağı, yaptığı |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|