Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-20-2009, 02:08   #5
Kullanıcı Adı
sevdesu
Alıntı:
ak61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Tamam ben bişey bilmiyorum kestrip at. Kardeşim Melih Gökçek artık o oyu alabilirmi sanıyorsun,
Karayalçın'ın da ne olduğunu biliyor insanlar. Ankara halkı aptal değil görüyor herşeyi ve kalıplaşmış yüzlerden bıktı. Mansur Yavaş'ı denemek istiyor.
MElih Gökçek %30 larda bana göre fazlası değil. Karayalçın ise %20-25
Yavaş da 25-30 arasında en az. MHP mı veriyor Yavaş'A sanki kimse sizin gibi takım tututyor gibi tutmuyor. Belediye seçimlerinde partiye bakmıyor. Mhp %17 diye mansur yavaş tıkanıp kalcak mı ne alakası var. Mhp değil burda söz konusu adam zaten rozeti çıkarcam diyor ilk gün. Yavaş'a sağdan çok oy verecek var aynı şekilde chp li olup karayalçını sevmeyenlerde verecek.Yavaş süpriz yapabilir siz küçümseyin ancak sonuçlar öyle olmayacak.
yaa sen ankara hakkında ne biliyosun ahkam kesiyosun burda mansur yava propagansı yapıp duruyosun ya mansur yavaş küçük bir belediyeyi dahi borç içine sokup gelişmişliğini alt sıralara taşıyan(ki bu ispatlı zaten) bir adamıdr... nesini savunuyosun anlamıyor ne biliyosun.... bişey bilmiyosun boş boş incir çekirdeğinin hacmini doldurmayacak laflar edip duruyosun... üzgünüm ama mhp propagansı yaptığın için seni şikayet etmek zorunda kaldım..... bir daha ki sefere başkalırının düşündüğünle degil kendinin düşündükleriyle araştırdıklarınla bildip gördüklerile yaz
sevdesu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla