Alıntı:
sevdesu Nickli Üyeden Alıntı
yaa sen ankara hakkında ne biliyosun ahkam kesiyosun burda mansur yava propagansı yapıp duruyosun ya mansur yavaş küçük bir belediyeyi dahi borç içine sokup gelişmişliğini alt sıralara taşıyan(ki bu ispatlı zaten) bir adamıdr... nesini savunuyosun anlamıyor ne biliyosun.... bişey bilmiyosun boş boş incir çekirdeğinin hacmini doldurmayacak laflar edip duruyosun... üzgünüm ama mhp propagansı yaptığın için seni şikayet etmek zorunda kaldım..... bir daha ki sefere başkalırının düşündüğünle degil kendinin düşündükleriyle araştırdıklarınla bildip gördüklerile yaz
|
Uslubunu bozma sinir etme insanı, sen kendini ç
ok bilmiş mi sanıyorsun neye göre
ahkam kesip insanların bilgisini sorguluyorsun. Sen kayin misin? Medyum musun in misin cin misin?
Uslubunu bozma normal tartışacaksan tartış yoksa cevap verme olsun bitsin.
Ben Mhp li değilim,
Ak Partiliyim. İstediğin yere de şikayet edebilirsin. Hiç bir zaman MHP Propaganası da yapmam yapmadım.
Adayı desteklemek Mhp Propagandası değildir. Bu konuda ceza yersem, adaleti sorgularım. Propagandada yapmadım.
Teraziye koyuyorum ankarayı benim içim Mansur Yavaş diyor. Partisine bakmıyorum.
Belediyecilikte önemli olan şahıstır benim için. Aday'a veririm normali de odur. Diğeri partizanlıktır fanatizm'dir.
Siyaset Futbola benzemez. Benim kendi düşncelerim ve akrabalarımın bir çok insanın söyledikleri bu. Yıllarca beraber kaldığım insanlara güvenmek en doğal hakkın ve 1.ağızdan dinlemek de benim için sorun teşkil etmiyor.